marți, 28 aprilie 2015

La Consiliul National PSD s-a discutat nu numai despre problemele guvernarii, lupta cu Basescu, virtutile descentralizarii si poate despre exploatarile controversate, unii (AN) au discutat chiar despre necesitatea pastrarii identitatii!

  • Un Prospectiv .
    Identitatea de stanga sau acea romaneasca? Amandoua sunt sub atac. Mai ales din interior.

  • Un Prospectiv Comparati: 

    1) După un discurs susținut sâmbătă de Mircea Geoană, la reuniunea Consiliului Național al social-democraților, vicepremierul Liviu Dragnea i-a transmis acestuia că locul său este "în echipa câștigătoare de la anul".


    "Vreau să-i mulțumesc lui Mircea pentru toate clipele petrecute împreună, pentru tot ce a făcut pentru acest partid. Tu știi foarte bine că PSD este un trup foarte puternic, un suflet puternic. Apropo, chiar ai sufletul încărcat. (...) Mircea, mulțumesc mult în numele meu și al tuturor colegilor noștri pentru ceea ce vrei să faci în continuare pentru partid, știu că iubești mult acest partid și locul tău este în echipă, în echipa câștigătoare de la anul, pentru ambele alegeri", a spus Dragnea.

    2) Adrian Năstase a declarat, sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului, că este necesară evitarea replicilor acide şi a atacurilor publice între membrii USL.

    „Partidul nu ar trebui să facă greşeală de a intra într-o spirală a conflictului cu alte partide politice, mă refer la cele din coaliţii. Oamenii nu vor judeca partidul nici în urma unui concurs de replici publice, nici după un show cu numere de oratorie, ci după modul în care reuşim să oferim prosperitate şi să reducem sărăcia. Această guvernare a fost privită ca o mare speranţă, PSD nu are voie să dezamăgească", a spus Năstase, potrivit Mediafax.

    El a precizat că mesajul principal pe care vrea să-l transmită este acela de a aloca toate resursele pe care le are PSD pentru succesul guvernării, nu pentru certuri politice.

    "Trebuie evitate replici acide, atacuri publice între membrii coaliţiei. Nu trebuie să dăm apă la moară, nu trebuie să creăm un sentiment de neîncredere celor care aşteaptă de la noi realizări, tăieri de panglici, cum spunea un coleg de-al nostru ieri", a mai spus Năstase.

    Diferenta: Unu-i la putere, al doilea nu. Asa ca Stanga pesedista viitor de aur n-are. Ma uit si la alte declaratii ale liderilor pesedisti. Ei chiar cred TOT poporul tampit sau impotent? Chiar asa li s-a urcat la cap? Sau spun orice la vine la gura ca sacii lor le sunt deja in carute parcate prin locuri ca Geneva...

Niciun comentariu: