marți, 28 aprilie 2015

Chiar daca ni se pare inconsecventa, Alina Mungiu explica corect sanctiunile nemeritate ale UE care ridica deficitul tarii cu un milliard euro , in timp ce "dragi comentatori, în acest răstimp să discutați pe larg subiecte de mare importanță pentru țară, ca luneta lui Dănilă Barbu, orele de somn ale lui Crin Antonescu și victoria în Nord-Vestul pedelist a lui Cătălin Predoiu. A, și cînd vine viitorul cutremur. Că pămîntul vă fuge de sub picioare în fiecare zi de ceva ani nu băgați de seamă și căutați pe spionii infiltrați ai Rusiei cînd cel mai mare serviciu e făcut Rusiei de asemenea conduceri care țin țara slabă și săracă în timp ce țin discursuri sforăitoare despre independența ei. "
http://www.romaniacurata.ro/stirea-anului-degeaba-am-intrat…
Stirea anului. Degeaba am intrat in UE - editorial. Romania Curata - Un portal anticoruptie
ROMANIACURATA.RO

  • Un Prospectiv .
    N-o sa muste mana celor ce-o 'hranesc'. In timpul in care se intamplau grozaviile pe care le semnaleaza, parca era cu invinuitii.


    Dela pozitia domniei sale ma astept ACUM la discutii despre relatia noastra cu Germania.

  • Gheorghe Gradinaru 1. nu sunt fan AM dar sunt putine persoane , din categoria respectiva, care nu musca mina celor ce-o hranesc.2. AM expune si idei cu care eu personal sunt de acord Ex.:"Cel mai grav lucru însă este crearea unei administrații ineficiente și iresponsabile. Nimeni nu răspunde niciodată, și nici nu prea are de ce, dat fiind că lumea vine și pleacă cu alegerile (nu cei mai corupți, aceia se mută de la unii la alții). Vina și meritul sînt pur politice și nu au nici o legătură cu ce faci, ci doar cu cine ești. Acest sistem a fost dus pe culmi sub conducerea luminată a lui Traian Băsescu, și e azi continuat cu modificări minime. " si nu numai.3.Cred ca trebuie facuta diferenta intre caracterul persoanei si "stiinta de carte " a acesteia iar eu personal sustin ideea de a ataca o persoana pe ideile exprimate.

  • Smaranda Dobrescu Faptul ca a avut un rol in manipularea prezidentialelor din 2004 mi-o face antipatica, nu sunt de acord cu ea nici cand vireaza de la "inteligenta presedintelui" la coruptia amplificata din perioada lui dar in acest articol este isteata, buna observatoare, o persoana care stie sa exprime sintetic idei clare. In plus, tratamentul la care suntem supusi de catre UE,marindu-ne deficitul si penalizandu-ne pe idei si nu pe cifre, e mai mult decat discutabil.

  • Un Prospectiv .
    Daca AMP spune cat e ceasul, cel mai probabil, o sa fiu de acord cu ea, mai ales daca specifica si fusul orar. 


    Pentru a judeca ciordelile astea in contextul corect, ar trebui sa ne gandim la cum s-au cheltuit banii comunitari in alte tzari cu culturi asemenatoare cu a Romaniei. Italienii sau grecii, de exemplu. Desigur, la timpul cand cheltuitorii acestor tzari nu se sofistificasera odata cu mecanismele de alocare si virare a banilor.

    La un moment ca asta, o universitara romanca la Berlin ar fi trebuit sa gandeasca cu voce tare cum sa nu pedepsesti Romania de 2 ori: Dupa ce ca se cheltuie mult sub cunatumul alocat, mai si trimitem inapoi.

    Nu, GG, nu cred ca standardele la care e judecata Romania sunt aceleasi dintotdeauna care s-au aplicat in mod egal la toti.

Niciun comentariu: