sâmbătă, 25 aprilie 2015


Principelui îi stă în putere să-şi decoreze supuşii, să le ofere onoruri. El nu trebuie să dea explicaţii. Ţine de mecanismul Puterii. Chiar şi în democraţie. Preşedintele Băsescu nu trebuie să-şi explice gestul de a decora intelectualii pe care-i...
CRITICATAC.RO

  • Smaranda Dobrescu 1. Sunt de acord ca premierul ar fi trebuit sa-l lase pe cel adulat de grup sa-i recompenseze si laude in continuare. Acestia ar fi ramas in veci "menestrelii lui"; 2. Conducerea ICR trebuia schimbata altfel mereu aceeasi tineri sau mai putin tineri reprezentanti ai culturii noastre, anume basistii ar fi fost incurajati si ajutati in diverse moduri; 3.Cum se poate defini intentia de a elimina din viata cetatii o categorie de cca un sfert din populatia tarii? Desigur ca feudalismul conservator ar putea fi o definitie . Oare neoliberalismul luminat al grupului presupune si manifestari feudale?

  • Un Prospectiv .
    Corabia Romania ia apa, capitanul se pre(a)ocupa cu decor(at)ul. Schismatici si cuminti, romanii mai departe pe coloane.


    In taxonomia celor care sunt, ne/decoratul e un non-eveniment. Reflex ritualistic al unuia vs. reflex de fluieratura in biserica (adversarului) al celuilalt.

Niciun comentariu: