vineri, 24 aprilie 2015

inseamna asta? Fie numarul celor cu contracte de munca este mai redus decat cel luat in considerare la elaborarea bugetului, fie salariile au scazut, dar acest lucru urmeaza sa-l confirme INS, fie impozitele datorate si prelevate de la salariatii din mediul privat au fost stopate la sursa..
Tva-ul s-a colectat in aceeasi perioada in proportie de 92% Asta semnifica fie o scadere a puterii de cumparare si deci a consumului, fie un trend deflationist, dar nesemnalat de BNR inca, fie mecanisme inca incomplet puse la punct pentru recuperarea TVA. Ambele nerealizari pot avea cauza comuna a unei colectari defectuoase. Daca economia ar fi plasata realmente pe un trend crescator, in primul rand consumul, numarul sporit de angajati si salariile acestora ar fi vizibile. Acel principiu frumos expus de D-na Ministru a Finantelor, al platii responsabile a impozitelor inca asteptam sa-l constatam,
http://www.capital.ro/incasarile-s-au-prabusit-in-prima-jum…
Datele publicate de Ministerul de Finanţe privind rectificarea bugetului arată că, în primul semestru din 2014, încasările din TVA au fost cu 1,5 miliarde lei mai mici...
CAPITAL.RO

  • Smaranda Dobrescu la capitolul"nu marim taxe, nu introducem alte taxe" apare pe site-ul MF o propunere de modificare a codului fiscal care pe moment nu o pot intelege: Conform noilor modificari ale Codului fiscal, taxele pentru apartamentele de bloc vor creste, iar darile catre stat pentru vile si ale locuinte de lux vor scadea simtitor. http://www.expresmagazin.ro/masurile-ponta-petrescu-scad.../

  • Un Prospectiv .
    Tineri in deriva! N-ar fi o pacoste, asta fac tinerii, invata prin deriva. Numai ca acestia sunt responsabili cu mare parte din destinele romanilor...

  • Costel Gilca tocilari. Fata asta nu a facut Harvard. Fata asta face doar un doctorat pe antifrauda.
    Apoi...fatuca asta....nu stie nimic din legislatia din RO. Fatuca asta nu stie ce inseamna sa lucrezi intr-un mediu politic. Iar fatuca asta..traieste in alta lume.


    Si nu in ultimul rand: Harvadrul nu se pupa cu social democratia!

  • Un Prospectiv .
    Din punct de vedere al intelectului si al educatiei nu cred ca putem spune serios ceva depreciativ despre Ioana Petrescu. Asa ca raman doua ipoteze de lucru:
    1) Sistemul incearca sa taxeze pe cine nu mai trebuie (cetatenii & consumatorii, aflati, d
    pdv financiar, in moarte clinica), in loc sa taxeze p'aia care au banii (multinationale, taxa progresiva etc.);
    2) Ce se invata la Harvard, de exemplu, despre anitfrauda fiscala samd este exact un castel de nisip, vine apa si-l naruie.

  • Viorel Straoanu Fatuca e o tocilara,ambraburica si dusa in alta lume,in aia unde a invatat .In guvern ocupa locul de capra....ispasitoare.

  • Viorel Straoanu Sa nu spunem ceva depreciativ despre ea ?! Mai,Mai ! Ii explicau jurnalistii ca e obligatoriu,e lege sa posteze pe site informatii despre proiecte de lege samd.Zuza o tinea pe a ei:ca-i secret.A fost spalata pe creier bine.Vrea sa arate ca are un discurs si un comportament ,,politically correct" dar nu-i iese decit ceva penibil.

  • Un Prospectiv .
    Viorel, reciteste cu atentie, am scris ca nu se poate scrie depreciativ despre intelectul si educatia Ioanei Petrescu. De aceea ne raman ca variabile sistemul romanesc si/sau sistemul Harvard. Asta fara sa asumam ceva despre caracterul/motivatiile Ioanei Petrescu.

  • Viorel Straoanu .Am citit ,alta aranjare a cuvintelor,acelasi inteles si aceesi semantica : nu putem spune ceva depreciativ despre duduie.Ba,putem.Cel putin eu pot,pt ca am de ce .

  • Costel Gilca fara indoiala ca îndeplinește conditiile pt a face o teza la harvard. si poate si intelectual poate....insa pe mine nu m-a convins niciodata intelectual ca poate (poate doar o chestiune de PR).
    dar....sunt mii de absolventi si docroranzi harvard...si t
    oti aunt new entry la multinationalele lor. La noi...direct ministru. eate prea necoapta si teoretica! Era excelenta pw poat de consilier/ secretar de stat vreo 4 ani..apoi ministru. Ar fi fost perfect. Asa...e necoapta si se rupe repede!

  • Costel Gilca e creste juniorii politici....e o mare știință! nu trebuie aruncati nici prea devreme nici prwa neantrenati nici prea tarziu! Ea a intrat prea devreme
    Inca doua gafe si se compromite imaginea ei!

  • Viorel Straoanu Mai dragi pretini ,Harvard au si aia de pe Wall Street si iote ce ne-au tras in moaca si in viitorul copiilor si nepotilor nostri.Credeti ca a facut marxism la ore duduca ?! Dupa cum a rasuflat putin din mentalitatea d-ei ,a invata sa ia de la saraci si sa dea la bogati.

  • Viorel Straoanu I-a scapat vrabiuta .A gafat si habar n-are in inocenta ei.Nu stie cu ce se maninca economia romanesca,habar n-are de obiceiuri etc.La una din consfatuirile de la Moscova ale CAER,Ceausescu a fost criticat de tovarasi ca se abate de la anumite principii ale socialismului.Si Impuscatu' a spus cam asa :socialismul se aplica diferentiat de la tara la tara in functie de conditiile economice,politice si sociale din acea tara la un moment dat.Nu exista o schema universal valabila.Marsez si eu pe idee si intreb ; de ca vrea duduia asta sa implementeze reguli din alta tara ,aflata intr-un anumit moment ,in Romania aflata si ea in momentul ei ?!

  • Un Prospectiv .
    Sigur, nici eu nu-mi pot da seama de ce e capra de sacrificiu, dar nu pun asta pe seama intelectului/educatiei. Daca vreti sa va racoriti naduful dand pe jos cu Ioana Petrescu va astept totusi sa explicati de ce Romania e pe un trend nenorocit, indi
    ferent de figurantii zilei--batrani/tineri, ne/educati, etc.

    Oricum, in postarea initiala e vorba de scaderea colectarilor in conditiile in care Victor Ponta ne anunta cresteri economice si Ioana Petrescu s-a specializat printre altele si in antifrauda fiscala etc.

    Viorel, aia ce au plecat dela Harvard pe Wall Street nu sunt nici prosti, nici prost pregatiti. Hai sa nu mai confundam lucrurile!

  • Un Prospectiv .
    "si intreb ; de ca vrea duduia asta sa implementeze reguli din alta tara ,aflata intr-un anumit moment ,in Romania aflata si ea in momentul ei ?!"


    Ei, acum ne mai apropiem. Continua, domnule, sa prospectezi pe drumul acesta, te onoreaza!

  • Viorel Straoanu Tocmai.N-am spus ca-i proasta ,doar ca e racordata la alta retea.E setata pe altceva .

  • Un Prospectiv .
    Adica suntem de acord cu a doua ipoteza de lucru ce am avansat-o mai sus. Hai Progresul!

  • Viorel Straoanu Ce antifrauda sa invete si ce sistem de colectare a TVA sa implementeze ,daca a invatat intr-o tara unde TVA nu exista iar pt frauda faci puscarie mai multa decit ala care a omorit pe ma-sa.

  • Viorel Straoanu Nu,nu.Nu-i proasta.E bleaga.  Traiasca Romania Muncitoare !

  • Viorel Straoanu Te duci la cel mai iubit dintre marinari cu argumentul :eu cred in rducerea CAS. Hai mai ca-s un gentleman si zic ca-i doar bleaga.

  • Costel Gilca gasculitza (scuze)!

  • Un Prospectiv .
    Viorel, daca te uiti prin cele publicate de ea, o sa vezi ca specializarea este tocmai in antifrauda in tari ca Romania. Ca doar n-o sa-si scoata astia dela Harvard ochii unii altora si sa arate cum se fraudeaza sistemul aici.
    __________

    P.S. Toate astea au fost discutate la timpul lor si comportamentul Ioanei Petrescu a fost sanctionat ca atare. 
    P.P.S Pisica bleaga zgarie rau!

  • Viorel Straoanu Ei na ! Ce sa ma uit mai? Ce interes am sa citesc ce scrie in propria lauda ? O fotografie face cit o mie de cuvinte.Eu am fazut citeva sute de mii de fotograme,intilnirea de la Cotroceni.Nu-mi mai trebuie.Marinaru' avea doua duducute pe linga el :Blonda de la Golden Blitz si Roberta.Si-a tras si ,,nasuc" doua ,una mai breaza ca alta :Ionica si Roza.Macar ultima spune ca stie si o limba straina : romana 

  • Un Prospectiv .
    Bine domnule, e clar ca nu de oameni priceputi la toate duce Romania lipsa! Numai ca inertia rezultatelor e asa de mare ca oamenii mor inainte.

  • Viorel Straoanu Sint oameni priceputi in Romania.Numai ca nu-s agreati pt ca nu se dau corupti .

  • Viorel Straoanu In ce priveste inertia ,ai dreptate 

  • Un Prospectiv .
    Reiau o idee ce risca sa se piarda sub un schimb nu tocmai productiv:


    Din punct de vedere al intelectului si al educatiei nu cred ca putem spune serios ceva depreciativ despre Ioana Petrescu. Asa ca raman doua ipoteze de lucru:
    1) Sistemul incearca sa taxeze pe cine nu mai trebuie (cetatenii & consumatorii, aflati, dpdv financiar, in moarte clinica), in loc sa taxeze p'aia care au banii (multinationale, taxa progresiva etc.);
    2) Ce se invata la Harvard, de exemplu, despre anitfrauda fiscala samd este exact un castel de nisip, vine apa si-l naruie.

  • Gheorghe Gradinaru Eu cred ca dpdvd intelectual si al teoriei in domeniu nu avem ce reprosa lui IP. Din pacate experienta privind modalitatile de punere in practica a unor concepte teoretice adaptate la situatia noastra concreta la care se aduaga inadecvarea la marlaniile jurnalistice /politice ale establismentului roamnesc au condus la aceasta imagine nefavorabila.

Niciun comentariu: