miercuri, 22 aprilie 2015

Nu am mai citit de multisor carticica cadru cu drepturile omului, asa ca sa-mi fie iertata ignoranta. Totusi, oare e normal sa dezincriminezi incestul? Urmeaza oare acceptarea pedofiliei ?
http://www.telegraph.co.uk/…/Incest-a-fundamental-right-Ger…
Anti-incest laws in Germany could be scraped after a government-backed group said relationships between brothers and sisters should be legal
TELEGRAPH.CO.UK

  • Alexandru Botu "Drepturile omului", o fraza de dansii inventata/....Dreptul la existenta, la educatie, la munca, la sanatate si recuperare, la demnitate, la onoare ( la libertate, nu mai zic) etc sunt incet-incet golite de continut ori chiar mutilate si pervertite.. Oare de ce? Nici macar ca Declaratie nu mai pot fi sustinute?

  • Gavrila Ch Hei, Doamnelor si Domnilor, poftiti in vagoane, urmeaza statia totul e permis, caci mai tarziu va deveni obligatoriu!

  • Draghi Puterity Aberant... Cu pedofilia se merge insa in cealalta directie, in Germania. S-ar putea sa ti se interzica sa iti pozezi bebelasul in putza goala. Motivul, e ca astfel de poze ar putea ajunge pe internet.

  • Alexandru Racu In curand vor fi pusi la zid incestofobii si cei care nu tolereaza familia incestoparentala.

  • Zoe Petre Cred ca un curs scurt de antropologie culturala ar fi indispensabil: incriminarea incestului este cea mai clara despartire a omului de animal. De asta, doar zeii aveau "dreptul" la incest. Ma intreb daca sustinatorii unui atare drept tind catre regnul animal, sau se cred zei.

Niciun comentariu: