miercuri, 22 aprilie 2015

Probabil ca pesedeul sta unora in gat, motivul nefiindu-mi clar: geopolitic versus ideologic--prea multi gru-isti, respectiv prea multi stangisti. Cum se rezolva/reformeaza asta, cat din interior, cat din afara etc.? Raspunsul nu-i asa simplu, iata cum pune in lumina secventa evenimentelor un comentator dela Cotidianul:
________________
Kyoru
[...] cine-i vinovat de rascolirea rahatului? Dosarul nu-i din 2001-2003. Hotia a inceput atunci! Mai precis, citez: "Direcţia Naţională Anticorupţie arată că a fost sesizată la data de 5 iunie 2013 de către Corpul de Control al Primului – Ministru, ca urmare a acţiunii de control efectuată la Ministerul pentru Societatea Informaţională şi la Ministerul Educaţiei Naţionale, în legătură cu închirierea de licenţe educaţionale." SESIZAREA A FOST FACUTA IN 05.06.2013, DE, INCREDIBIL, V V P-ul eminent! Vrei sa maturi, dar ce te faci daca cineva ridica presul ???. Am senzatia ca cineva, care acum nu stiu daca a ajuns in tara, are IQ negativ!
________________
P.S. Recent, dl. Adrian Nastase enunta optiunea primei parlamentare. In conditiile ponderii aparatului de partid pesede relativ la alternative, unora le pare cu atat mai imperativa reforma pesede.
Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, i-a transmis - conform unui comunicat de presă - procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea sesizării preşedintelui...
COTIDIANUL.RO

  • Gheorghe Gradinaru "Facem precizarea că începerea urmăririi penale cu privire la faptă nu are caracterul formulării unei acuzații împotriva unei persoane, ci are doar semnificația instituirii cadrului procesual în care se pot strânge primele probe cu privire la o anumită faptă" ultima mentiune a comunicatului DNA

  • Prospectiv A-z .
    Atunci mergem la comentariul care l-a declansat pe cel de mai sus:


    Stelu
    Ehei oameni buni , sincer va spun mie nu imi miroase a bine ,un dosar din anul 2001-2003 deci cu aproximativ 10-13 ani in urma si poc acum in toiul campaniei electorale vine aceasta bomba fasaita , ghiciti pe cine avantajeaza ca acum in plina campanie electorala sa inceapa acuzile de o parte si de alta a baricadei. Dupa bomba fasaita cu agentul acoperit , iata ca sa aruncat pe piata hrana cat cuprinde pentru a mai prosti pe bieti amarati ai acestei tarii blestemate sa se incaiere la nesfarsit. O ascult acum in direct la rtv. pe doamna Andronescu plangand ,si declarand ca este pur si simplu socata de acuzatii ,iar pana sa fie contacta de ziaristi nimeni de la dna. nici macar un telefon nu ia dat sa o intrebe de sanatate.Personal banuiesc despre ce este vorba , dna incropind acest dosar l a plezneala vine urgent keovsy prin cine altcineva si cere aproparea parlamentului ca domni sa fie arestati , circ in toata regula pentru poporeni. Mai doriti cumva o campanie electorala prezidentiala pe programe, pe idei , pe competenta inseamna ca visati frumos . Stagiunea circului de toamna a fost deschisa cu doua spectoale superbe, ofiterul acoperit si 9 fosti ministri la pucarie .Ura.. Ura .. Ura ... V a las pe dvs. sa ghiciti regizorul. Sa auzim de bine..

  • Prospectiv A-z .
    Eu as paria pe valabilitatea primului comentariu, totusi. Iata de ce:


    http://www.cotidianul.ro/victor-ponta-a-apelat-la.../

    Prea multa tevatura sa fie numai 'bomba fasaita', desi aceasta miscare n-are cum sa nu ajute colateral pe cei cu sanse electorale mai laterale.
    De ce este Mircea Geoană prezent în delegaţia lui...
    COTIDIANUL.RO

  • Stefan Kovacs Tâmpeniile astea pleacă de la ”Ce s-ar fi putut întâmpla dacă...” și nu țin seama de loc de contextul real în care s-au produs...

  • Stefan Kovacs Și apropo, dl. Florică e puțin cucapul. Am avut nefericita ocazie să îl am ca parte integrantă într-o licitație- pe vremea aceea lucra la Bull. Idiotul a fost în stare să facă contestație ÎNAINTE de a se fi desfășurat licitația.

Niciun comentariu: