sâmbătă, 25 aprilie 2015

"Cu alte cuvinte, politica guvernului liberal din ultimii ani continuă sub guvernarea actuala „de stânga”. Acesta este cel mai bun exemplu că politica stângii trebuie schimbată prin doctrină, prin reguli asumate dacă doar prin oameni este imposibil de adus mai multă echitate şi coeziune în societate." http://www.criticatac.ro/25875/dialog-prospectiv/
fCh: După terminarea Războiului Rece, unii au anunţat, iar alţii şi-au asumat, sfârşitul istoriei în sensul triumfului liberalismului politico-economic. Pentru o perioadă lucrurile aşa păreau, cel puţin atât timp cât creditele ce au alimentat creşterea nu erau scadente; dela declanşarea Crizei încoa…
CRITICATAC.RO

  • Smaranda Dobrescu Daca nu ar fi aceeasi actionari, as gandi ca vor sa inlature concurenta din Romania cu sprijin frantuzesc. Altfel nu ramane decat ideea acceptata de proprietari si de romani ca solidaritatea e cea mai importanta: nu conteaza sensul, impartasim costurile cu cei saraci. Oricum, articolul din Adevarul imi rapeste orice gand ca am fi putut fi nedrepti in aprecierile facute in finalul dialogului.Ce mai inseamna stanga in Romana?

  • Un Prospectiv .
    Intr-o aparare a Stangii in Romania acestui moment pot sa consider si rolul chingilor FMI aplicate in 2009. Asta in plus fatza de oportunismul manifest al noii generatii dela conducere, strans-uniti sub ceva de genul *eu din 1990 incoace am votat pentru candidatii Dreptei la presidentie*.

  • Smaranda Dobrescu As credita scuza FMI, dar din pacate exista exemplul Ungariei.Cu o populatie de doua ori mai mica decat a noastra are in 2013 un PIB = 70% din al nostru si in timp ce noi alocam domeniilor sociale 14,9% din PIB cu ajutorul FMI, Ungaria aloca 24% fara FMI.

Niciun comentariu: