sâmbătă, 25 aprilie 2015

Ce penibil e reporterul acela de Botosani. O tine intr-una cu idiotenia lui Ceasca, obisnuit ca nimeni sa-l contrazica pentru asemenea platitudini postdecembriste. D-l Watts le serveste romanilor o admirabila lectie de cunoastere obiectiva a istoriei contemporane a tarii noastre. Reporterul Moraru sa ia notite si sa nu-si mai enerveze interlocutorul cu ineptii ce i-ar scoate din minti pe cei mai multi dintre observatorii interesati de adevarul istoric despre Romania moderna.
Istoricul, analistul şi scriitorul american Larry Watts, aflat la Botoşani pentru a lansa volumul „Aliaţi incompatibili. România. Finlanda. Ungaria şi al treilea...
ZIARISTIONLINE.RO

  • Un Prospectiv .
    Daca Ceausescu era idiotul botosaneanului, ce ar face asta din restul romanilor?

  • Smaranda Dobrescu Intr-un interviu in care se vorbeste de perioada Ceausescu, singurele referiri la Putin, ocupa o fraza" Ceea ce se întâmplă e că ideologia a dispărut, iar politica e foarte asemănătoare cu cea din Rusia secolului 19, nu existau garanții ale proprietății și lucruri de acest gen nerezolvate, astea sunt în mare probleme rusești. Acum, în termeni de expansiune. Nu cred că România are a se teme, deoarece Putin nu are interesul de a provoca un război. Totuși există acum o bătălie pentru influența în regiune." Nici macar o tema periferica. Oare tot reporterul botosanean a dat si titlul interviului?

  • Todosiciuc Bogdan Adrian E foarte interesant ce zice Larry Watts si cum isi povesteste chiar propria experienta in tara. Cat despre reporter, mediocru. Din putinul jurnalism pe care il cunosc, nefiind de specialitate in domeniu, un reporter trebuie sa fie cat mai impartial si obiectiv posibil, ori el tot incearca sa ne transmita parerile lui proprii. La fel si titlul, e pus pompieristic ca sa atraga cititori desi tema interviului nu e Putin, un alt semn ca presa noastra s-a trabloidizat.

Niciun comentariu: