sâmbătă, 25 aprilie 2015

Un Prospectiv
.
Voinescu lu' Basescu ne arata cat de usor e sa gandesti strategic acolo unde francezii n-ar fi facut-o. Dupa 74 de ani. Insurubat bine acest Voinescu, nimic nu-i scapa!
Îmi pare rău că, în toată frenezia artistică a celei de-a doua jumătăţi a secolului XX, nu s-a găsit nici un pictor care să picteze una dintre marile scene ale dezolării şi îmi lasă mie, bietei mele imaginaţii,...
DILEMAVECHE.RO


  • Adrian Rusu e numai ochisori si urechiuse, baiatu'

  • Smaranda Dobrescu Mi se pare mie sau autorul are placeri ascunse reiinviind o istorie care poate nu era cazul sa o expuna in aspectele ei mai putin glorioase decat daca il arde ceva din istoria recenta a Frantei. De cand ajunge Franta obiect de dispret pentru intelectualii basisti?

  • Adrian Rusu Trecută prin filtrul „eficienței”, „spiritului practic”, „inițiativei”, „disciplinei”....etc, din Franța nu mai rămâne mare lucru. Daca vrei sa aneantizezi o civilizatie trebuie sa te pui in unghiul bun de vedere. Ce inseamna Franța dpdv al comerțului maritim ? mai nimic. Anglia „este” comertul maritim. Ce inseamna sub aspectul ordinei si disciplinei ? Nimic. Germania inseamna. Șamd. E chestie de punct de vedere. Daca il ai pe cel „bun”, nu mai vezi nimic. E ca atunci cand privesti o foaie de hartie pe muchie. Nu se mai vede.

Niciun comentariu: