vineri, 28 octombrie 2016

Traiasaca lupta pentru Dreapta stramba!

Si uite asa ideile 'conspirationiste' de ieri devin baloanele de sapun in presa de azi si politica oficiala de maine...

Banca Mondială are un nou economist-şef începând din această vară. El este Paul Romer, un susţinător al puterii economice uriaşe reprezentate de capitalul…
cotidianul.ro
Comments
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Asta ar fi un raspuns la situatia existenta in Suedia???
"La începutul acestui an, revista Foreign Policy publica articolul “Moartea celei mai generoase naţiuni din lume”. Era vorba despre Suedia şi despre imigratie şi propblemele subsecvente: imigranţ
ii adulţi care se dau copii, trierea, lipsa de pregătire profesională a imigranţilor, imigranţii care primesc ordin de expulzare dar care rămân cu anii în Suedia. Şi apoi articolul vorbea despre faptul că în Suedia nu se poate deschide cu adevărat o discuţie publică despre imigraţie. “Avem o expresie care s-ar traduce prin ”culoar de opinie” – limitele de care nu poți trece”. Cu alte cuvinte, a spune în spațiul public că este posibil ca afganii să nu fie integrați înseamnă a-ți atrage acuzații de rasism."
http://www.cotidianul.ro/cum-se-pierde-suedia-sub-valul.../
 
 
 
Ioan Sorin Leoveanu
Ioan Sorin Leoveanu Independente de cine, suportate de toti cetătenii cui, în scopul cui? Ia te uită ce le trece prin cap celor de la UE, dar baze militare independente de UE si NATO nu vor ei?
 
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Solutia gandita ridica si destule probleme. Problema s-ar rezuma doar la teritoriu pus la dispozitie. Daca e vorba doar de atat si nu de asigurarea traiului, integrare, etc, s-ar fi gasit pe glob locuri cu densitate mai mica. Suedia este sufocata si dupa parerea mea este exemplul cel mai elocvent al politicii corecte impinse peste orice limite. Esti considerat "rasist" daca te revolti ca ti-a dat cineva foc la masina si esti blamat de toti concetatenii. Apar niste situatii absurde care vor face sa pocneasca odata si odata starea de fapt si ideologia politicii corecte. Coeziunea proverbiala a suedezilor, generozitatea lor, e greu de crezut ca va mai functiona..
 
 
 
Draghi Puterity
Draghi Puterity Chiar, cum de nu m-am gandit, ar putea sa ii puna in Kaliningrad. Good luck with that...
 
 
 
Flavius Chircu
PAz.
Iata cateva detalii si dela botul calului:


https://paulromer.net/possible-responses-to-the-refugee.../
Possible Responses to the Refugee Crisis In an interview I gave to a Swedish newspaper last week, I said that Sweden could consider new responses to the refugee crisis. My comments were prompted by conversations with several Swedes who remain committed to the principle of helping people in need but…
paulromer.net
 
 
 
Flavius Chircu
Flavius Chircu
PAz.
Este educat la University of Chicago si plimbat prin locuri in care ingineria sociala de Dreapta este moneda curenta. El crede ca gandeste in afara tiparelor si gaselnita Hong Kongului poate fi generalizata in premiera, gratie campilor pe care-i bat
e. Eu i-as da un exemplu mai din vechime, ghetoul...

Este interesant cum inginerii societatii de Dreapta ar face orice numai sa nu-si reformeze propriile structuri. In cazul de fatza, traditia devine obiectivul reformei lor, iar amestecarea silita a popoarelor unul din mijloace.

Traiasaca lupta pentru Dreapta stramba!
 
 
Alexandra Teodor
cum simt eu că va fi.
(știți că am intuiție laser)
1. vestul Europei va fi curând varză (violențe până la cer, ceva de genul război civil, noaptea neagra a fanatismului religios se va lăsa din nou peste civilizație
2. Vest europenii din disperare vor migra unde vor vedea cu ochii, posibil în europa de est, în special cei din țările targetate intens Germania, Anglia, Suedia dar și restul. țările lor semiabandonate vor alcătui noul europestan, estul europei va rămâne ultima insulă europeană între vechea lume islamică la dreapta, și noua lume islamică la stânga. înainte eram poarta între islam și creștinism, acum vom fi gaura cheii între musulmani all-round..
..Dacă nu închidem toți granițele ACUM
 
 
 
 Alexandra Teodor Nicolas Sarkozy la 4:05 "scopul este incrucisarea interrasiala, care nu este optionala ci obligatorie"


Alexandra Teodor "Back in 2012 when Sarkozy was the President of France, he gave a speech telling the native White French to deliberately pick someone of another race and have children with them."
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Draga domnule Romel, refugiatii sunt dintr-un teritoriu, patrimoniul lor national. Unii si altii sa nu se mai amestece in acel teritoriu pe care insisi (cu suport extern) l-au distrus, sa si-l gospodareasca propice existentei lor, asa cum este ea specifica, fara "libertate" si "democratie" daca n-o inteleg si nu le face trebuinta, cu eventual sprijin punctual pentru reconstructie, fara sa ne "imbogateasca" cu prezenta lor fara perspectiva si inoportuna in propriile noastre state, si pe banii nostri.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Va raspunde D-l Profesor ca Banca Mondiala se ocupa de dezvoltarea potentialului uman si de reformele structurale ale lumii si nu de conflicte. Ca si cum acapararea agresiva de teritorii nu ar opri violent dezvoltarea capitalului uman. :-(
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Banca Mondiala este o banca. Cred ca Domnului Romer i-i lipseste practica, alta decat de rontaitor de carti si rapoarte, presupun si bine platit de banca. Ar fi util dzvoltarii sale mintale un stagiu de practica in Syria, Afganistan, Somalia, Egipst si de unde curg imigrantii in Europa. Plutirea in empireul divin a bancilor pare a fi sursa imediata a crizei in care am intrat.
 
 
Preda Mihailescu

Preda Mihailescu Hong Kong din cate stiu era un teritoriu al aceleiasi Chine, cu aceiasi populatie, care a fost expusa unui guvernamant strain, si unui alt tip de economie. Deci comparatia cu Hong Kong este de ochii babei, dl Romer aiureaza pe cocaina. Doar daca nu este cinic si se gandeste cumva la niste teritorii dincolo de cercul polar, de unde sa nu poata iesi caci nu vor avea bani!


 

Niciun comentariu: