vineri, 28 octombrie 2016

ce anume i-a fost cerut lui Assad jr. incat sa

Imi amintesc de un timp in care Assad jr., impreuna cu regele Iordaniei, erau prezentati ca noile sperante intr-o zona asociata cu fundamentalism si resentimente impotriva occidentului. Probabil ca la fel o fi fost si Ceausescu sau Slobodan Milosovici intr-o zona mai cunoscuta noua. Am mai aflat intre timp cum s-au schimbat evaluarile, ce ramane sa aflam este ce anume i-a fost cerut lui Assad jr. incat sa-l transforme din acea speranta in ceea ce a devenit azi. Dar lui Ceausescu si urmasilor lui dupa 1989?
War diary | Damascus, Syria | October 6th 2016 Courtesy of Syrian Presidency President al-Assad interview with the Danish channel TV2…
www.youtube.com
Comments
Anna Zelinski
Anna Zelinski Cred că i se trage de la intenția, materializată mai mult de 50%, de a construi bomba nucleară. A fost descoperit de vecinul Israel și întreaga construcție bombardată (2007?).
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Statul este o organizatie. Cand organizatia este identificata cu o persoana ne plasam in fals. Organizatia in sine deraiaza. Dictatorii sunt creatia cetatenilor.
 
 
Preda Mihailescu
Alexandru Botu
Alexandru Botu La intrebarea Domnului Dinica Roman s-ar putea adauga alta intrebare: Exista si cereri inacceptabile facute conducatorilor de tari? Sau cam acelasi lucru: Exista si conducatori care considera ca unele cereri sunt inacceptabile?
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Aleppo, before and after..
https://www.youtube.com/watch?v=45SeCsGl5mM
The result of five years of war. I don't own the rights to the music nor to any of these…
youtube.com
 
 
 
Preda Mihailescu
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Un foc pe care toti pompierii toarna benzina.
 
 
Flavius Chircu
PAz
La dezbaterea din seara asta, s-a vazut clar cum Hillary s-a plasat de partea razboiului afirmand ca in Siria/Aleppo e criza umanitara si SUA ar trebui sa intervina impotriva fortelor loialiste lui Assad--lovind implicit si fortele militare ruse. Contracandidatul ei a spus ca e o eroare sa sprijini *moderati* caci, observand din experienta pe mai multe decenii a Americii, acestia sfarsesc inevitabil prin a lovi in sponsori.
 
 
Dinica Roman
Send this video to a Hillary supporter, ask them if they know
Special thank you to James Staake for letting us use the video!
Remember to click LIKE on our page and follow all our latest updates and share! The truth will not be muted.
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Tema "interventiei umanitare" spre sa fie demonetizata inclusiv in SUA.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Chiar daca acesta este un element determinant in a ne face o parere despre necesitatea excluderii prin vot a celui (celei) care viseaza rezolvari prin rachete, bombe si atacuri chimice, depinde strict de americani cum cade moneda
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Spiritul democratic al Americii nu poate fi contestat doar ca spiritul actioneaza lent si deciziile in razboiul rapid si exploziv.
 
 
Doina Nicolescu

Doina Nicolescu Am impresia ca zicerea doamnei Pruna ca drepturile omului sunt un lux este si parerea americanilor privind pe alti oameni decat cetatenii SUA!


 

Niciun comentariu: