vineri, 28 octombrie 2016

Cautam speranta

Cautam speranta – 20 septembrie


Stefan Kovacs

Ce e cel mai trist- e faptul că nu se întrevede nici un fel de speranță- cu excepția ipotezei în care Trump câștigă alegerile. Soroșelul- cu toată averea lui- nu va putea să țină în brațe Europa fără sprijinul consulilor americani- iar Trump e pentru "America first". În cazul ăsta se va produce haosul, vor deceda ONG-urile pe capete (le doresc o moarte crudă și neobișnuită) și va exista șansa unor alegeri libere- și nu numai la noi. Europa trebuie să se descurce singură- țările din Europa trebuie să se descurce singure- solidaritatea și cooperarea sunt doar termeni eleganți pentru m..e.
Dacă nu- va fi business as usual. Încă un Colectiv, încă un Hexi, se mai inventează ceva...singurul lucru pe care l-aș întreba de la așa de perfectul și tehnocratul Cioloș ar fi următorul "Ați venit la putere prin tragedia de la Colectiv (și frica PSD). Ce-ați făcut să nu se mai repete o astfel de tragedie ?". Răspuns- nimic. Legea cea proastă care permite funcționarea pe bază de auto-evaluare e la fel, lipsa controlului calificat e la fel, umflații de la ISU care nu se pricep dar aprobă sunt tot acolo. Le-au făcut o înmormântare frumoasă...ăsta e cuvântul care descrie guvernul Cioloș- ÎNMORMÂNTĂRI...
Altfel lista e cunoscută- singura mea dorință e să o văd pe Alinuța dându-se cu curul de pământ într-un delir mistico-bleagian și strigând-o "Corupție, penali, plagiatori, huo". Cam puțin pentru un program liberal....

 

Prospectiv A-z .
Trump nu va fi nici el de capul lui. Pana sa intoarca trenul istoriei, daca chiar asta ar avea de gand, multe vietuitoare care au crescut prea aproape de linie vor fi decapitate.

Sunt tot felul de solutii in jurul Romaniei la tracasarile societatii in civil. Nu stiu de ce trebuie un anume rezultat la Casa Alba pentru a schimba ceva. Biliardul ne omoara, domnule Kovacs. Societatea in civil e doar fum si oglinzi. Serviciile din tzara trebuiesc renationalizate, un aspect mult mai la indemana decat doborarea popicului Gyorgy prin trimiterea bilei Trump in Cosul Dalb. 

Cand Ponta & Antonescu au avut situatia in mana, au clipit. Restul e istorie de genul: S-a vazut Ponta cu Obambi, doi basketballisti in politica, onor Tony, unchul spiritual al Stangii romanesti Si cam aia a fost! 

Sa repet, renationalizarea serviciilor si institutiilor de forta. Ca idee, ganditi la una din actiunile ne/simpatice ale batranului de Gaulle sau, mai aproape de casa, Dej!

 

Stefan Kovacs De ce nu ? Atâta doar că în spatele dlui. SRI &SIE sunt alte forțe- ceva mai obscure și mult mai periculoase. Serviciile sunt doar un instrument pentru jucători pe care probabil că marea majoritate nu-i cunosc- pentru că au fost oameni deștepți și au rămas în umbră. De aceea aș dori să văd demnatelarea rețelei de ONG-uri (ale lui Dracu, Soroș sau cine le-o mai păstori) odată cu terminarea logică a sprijinului ambasadelor europene pentru DNA și SRI. Evident că atunci când vor fi lăsați singuri- europenii se vor uita mai mult în ograda lor- ceea ce e bine.

 

Prospectiv A-z .
Am sa repet un comentariu: 

E nevoie de un Pinochet sau Chavez!

Pentru contextul intreg, a se urmari:https://www.facebook.com/.../permalink/1225254177538161/...

Echivalentii romani ai lui de Gaulle sunt prea batrani deja.

 

Stefan Kovacs Prospectiv A-z Ultimul care s-ar fi putut potrivi pe rol era generalul ăla- fostul șef al MStM- care a fost pus pe tușă prin anii 2000 și a luat-o după aceea pe ulei cu bubuli și traci...dacă ne uităm un pic înapoi- cu cunoștințele de azi- o să vedem că misterioasa afacere Ciorogârla- unde au dispărut/n-au dispărut arme (le-o fi găsit ?) a fost la vremea respectivă tot un fel de Hexi- dar cu un target ceva mai focusat- respectiv să bage frica în armată.

 

Prospectiv A-z .
Chiar noi doi am discutat aici, dle Kovacs, in anii 1990 s-au miscorat armatele si toate cele pe motivul pastrarii pacii. Din pacate, 9/11 nu l-a scos pe Adrian Nastase din schemele mentale ale anilor '90...

 

Stefan Kovacs Prospectiv A-z  Păi respectivul general- ultimul care părea a arăta ca un general - a fost scos pe motive de comentariu- dacă îmi aduc bine aminte. Chelaru. Generalul Chelaru.

 

Prospectiv A-z .
Pare om inca in putere, desi cine-l mai re/cunoaste? 

Impostura academica pe care o lamenta Fota, o adevarata cangrena, a cuprins si Armata: au fost promovati cca. 1700 de general in ultimii 26 de ani, fara niciun razboi etc.

 

Stefan Kovacs Prospectiv A-z Din câte îmi aduc aminte a cam luat-o pe arătură cu tracii și diverse comploturi masonice...

 

Prospectiv A-z .
Stefan Kovacs@ Asta-i vocatia romanilor, sa-si elimine patriotii. Prin scufundarea in ridicol daca se poate--dela Eminescu pana la Paunescu...

 

Stefan Kovacs Prospectiv A-z  Oricum dl. general părea foarte articulat la început. Și părea a fi într-adevăr un om care își știe meseria. Asta comparativ cu Babiucul, Oprea și cine naiba a mai fost ministru civil al apărării...

Niciun comentariu: