vineri, 28 octombrie 2016

"Abia acum am aflat cine era Basescu, iar duplicitatea lui *explica* dezastrul in Romania?"

Poate vom incepe sa avem incredere in justitia umana (din Danemarca, macar) nu doar in cea divina!
Inevitabilul s-a intamplat. Tot ceea ce am scris si am spus despre Traian Basescu s-a confirmat. Din cele mai oficiale surse. Serviciul secret olandez l-a deconspirat. Fostul presedinte al Romaniei a fost, pe rand, turnator al Securitatii, apoi ofiter de informatii al Directiei de Informatii Externe...
corectnews.com
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Ei ca sa vezi! Americanii l-au construit pe Sadham, ei l-au desmostenit. Ce inseamna asta?


Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Pragmatism si interese petroliere sau de fracking..
 
 
 
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu La Sadham era in primul rand faptul ca luase decizia sa vanda petrolul in Euro. La fel cum Ghadafi finaliza proiectul sau al dinarului de aur, pe care il proiectase ca o viitoare moneda pentru Africa. Spune "era", in sensul ca aceste interpretari, prezenta chiar si intr-un film BBC, mi se par mai realiste decat povestea cu petrolul -- care are la limita ceea ce ii trebuie ca sa para verosimila.
 
 
 
Flavius Chircu
PAz .
Coprospectivii isi aduc aminte probabil ca am ridicat aici ipoteza lui Basescu ca agent multiplu (roman si sovietic). Abia acum, ingerul cazut SRS se face tzutzerul de serviciu al unora si altora, un basescu mai mic si el...


Este bine totusi ca ticalosia lui Basescu este expusa, pentru ca acei oameni de oarece buna credinta care inca mai cred in personajul acesta si suportul sau institutional (pedele/pmr) sa nu mai aiba nicio scuza.

P.S. Faptul ca Basescu a ciripit si la americani n-ar trebui sa fie o surpriza, toti se folosesc de carpele astea LA FEL.
 
 
 
Gheorghe Gradinaru
Gheorghe Gradinaru "Prietenul" lui Base reia unele informatii care au circulat anterior si incearca sa le dea veridcitate prin invocarea desecretizarii unor documente fara a da nici un link.Informatiile asa cum sunt prezentate contin unele aspecte reale dar concluziile, in cea mai mare parte, sunt eronate si corespund doar intereselor de dezinformare ale lui SRS.De acord cu concluzia lui PAz.
 
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Important este Presedintele Romaniei,Traian Basescu.
 
 
 
Flavius Chircu
PAz.
DOUA INTREBARI:
1) Pot occidentalii sa spuna: "Abia acum am aflat cine era Basescu, iar duplicitatea lui *explica* dezastrul in Romania?"

2) Dar sustinatorii romani ai lui Basescu? Incepand chiar cu colegii de partid(e) ai lui Basescu din 1990 incoace.

https://www.facebook.com/adrian.severinmep/posts/933071510170868:0
Adrian Severin published an article on WordPress.
La puține zile după prima alegere a domnului Traian Băsescu în funcția de Președinte al României, am ținut la Fundația „Nicolae Titulescu” din București, în pre...
See More
 
 
Smaranda Dobrescu

Smaranda Dobrescu Cei care am avut neplacuta ocazie sa-l cunoastem pe Basescu mai de-aproape, in sensul ca-i cunosteam inconstantele, loviturile sub centura frecvente, ipocrizia, etc, ne-am ales cu relatii intrerupte, cu invective etc daca am incercat sa discutam despre alegerea indoielnica facuta in fruntea statului. Dupa 10 ani pierduti jalnic pentru tara, credca nu pot faca altceva decat sa-i impartasesc parerea lui Adrian Severin: "Mai devreme sau mai târziu, dreptatea se va face. Până atunci nu putem aspira decât la justiție. Adică la restabilirea respectului pentru contractul nostru social și național. În acest scop unitatea noastră trebuie să primeze. Inclusiv prin iertarea și recuperarea celor rătăciți."


 

Niciun comentariu: