vineri, 28 octombrie 2016

Succes Echipei Gheorghe Piperea! Ca la Oltchim

Succes Echipei Gheorghe Piperea! Ca la Oltchim.
Domnule Piperea, poate ca este devreme si necompetitiv sa ne spuneti mai multe, dar sunt curios de invatamintele trase din asemenea situatii. Genul de invataminte care pot si trebuie sa reorienteze economia romaneasca din picajul in care o afundara.
Gheorghe Piperea
De azi, RADET este in insolventa. Echipa mea, RomInsolv, a fost desemnata administrator judiciar. E o mare onoare si o provocare profesionala, dar si o sarcina grea. Sunt sigur ca o vom duce la bun sfarsit.
Gheorghe Piperea
Gheorghe Piperea Sunt multe de spus. Cate ceva le-am spus celor de la Bursa. Apare maine. Mai multe, mai tarziu
 
 
 
Flavius Chircu

PAz
Am cautat in Bursa si am gasit urmatoarea intrare. E cam pe fuga, nu-i o problema, n-ai cum sa te pronunti pana nu cauti si afli ce si cum--un proces care dureaza. Ce gasesc de asemenea interesanta este sectiunea de comentarii. Se pare ca dl.
Gheorghe Piperea are prieteni de toate felurile, unii mai emotionali altii mai pe strambe.

Oricum, urmatorul citat da de gandit:
Avocatul ne-a mai precizat că speră ca, în doi trei ani, Primăria să fie degrevată de subvenţia pentru RADET: "Sperăm să ajungem în situaţia în care RADET nu va mai avea nevoie de subvenţia Primăriei, care reprezintă 15% din bugetul annual de 1,2 miliarde de euro al Primăriei".

O sa spun de pe acum, este o imposibilitate sa asiguri caldura fara subventii unui oras cu locuitorii Bucurestiului. Ca nu va mai plati primaria sau cuantumul se va schimba daca se ridica eficienta transportului sunt detalii. Cert este ca mai ales daca luam in calcul presiunile guvernuLUI pentru privatizarea energiei romanesti, va fi mai rece pentur toti--recomand tuturor sa re/vada istoria manipularii preturilor la energie de catre ENRON, acea companie model.

Oricum, mult succes! Turnaround e o chestiune delicata, mai ales cand operezi pe dimensiuni sociale...

http://www.bursa.ro/radet-a-intrat-in-insolventa-piperea...
 
 


 

Niciun comentariu: