duminică, 23 octombrie 2016

Putin si aluzia la destramarea Romaniei

Putin si aluzia la dezmembrarea Romaniei – 3 septembrie 2016


Alexandru Cosmin Codreanu

Dacă cineva vrea să reconsidere rezultatele celui de-Al Doilea Război Mondial, atunci să discutăm. Însă va trebui să discutăm nu doar despre Kaliningrad, dar și despre teritoriile din estul Germaniei, despre orașul Lvov care a făcut parte din Polonia și tot așa. Mai sunt pe listă Ungaria și România. Dacă cineva vrea să deschidă această cutie a Pandorei și să se descurce cu ea, foarte bine, s-o facă.

 

 

Putin și Transilvania: aluzia țarului la dezmembrarea României - moldNova

Putin a transmis un mesaj limpede: orice discuții privind modificările granițelor în Europa ar include și o discuție privind Transilvania între România și Ungaria.…

MOLDNOVA.EU

 

Prospectiv A-z .
O fi vreo legatura
http://www.cotidianul.ro/autodeconspirarea-activitatilor.../

 

 

Autodeconspirarea activităților SIE în Republica Moldova

COTIDIANUL.RO

 

Prospectiv A-z .
Comentariatul
LIleana
+8
"faimosul „dezertor" Mihai Conţiu -cărăuș de bani negri, produși din vânzarea de "cetățenii" și vize Schengen, între Republica Moldova și Ungaria.Când ofiţerii de linie din ambasada României de la Chişinău Nic Negescu şi Dan Dungaciu l-au deconspirat pe Conţiu, şefii unor direcţii din SIE, Adrian Isac, Dan Dumitru şi Mircea Haş (cei care l-au promovat), i-au sărit în ajutor. Se pare că prin „relaţiile" sale vechi de pe spaţiul sovietic, Doina Moinescu ar fi intervenit pentru Conţiu. Fostul „cadru asociat" neagă că ar fi fost ajutat de cei de mai sus."In loc sa-si faca treaba in slujba Romaniei si a R Moldova ,in mod legal si profesional, Moineasca s-a apucat de afaceri cu Contiu , pe directia Moldova- Ungaria.... Ce merita javrele astea , din SIE tutelat acum de tartorul antiroma MRU ? Cand aude de Unirea Romaniei cu R .Moldova ,MRU si ai lui unguri zac, mor, ingalbenesc, FAC TOTUL SA DISTRUGA RELATIA NOASTRA CU FRATII NOSTRII DE PESTE PRUT ! Iar nemancatii ca Moiseasca isi baga in traista in loc sa fie profesionali ! Va spun, la 99% din relele ce se intampla Romaniei de 26 de ani ----------cautati AGENTUL UNGUR ! Neaparat el este acolo,DUSMAN ce-si baga coada si infiltrat in SIE,SRI si oriunde se face spionaj sau se iau decizii ! Ei baga Romania in mocirla ,oriunde si oricand , in toate organele, creierul si organismele romanesti, ducand de nas lacomii, nemancatii, lasii si prostii ce nu au judecata si capul pe umeri .Lozinci ca sovinism, discriminare, cultura, drepturi, hehei demult rad de ele si de noi -cu gura pana la urechi si-si fac treaba murdara contra Romaniei. Cerem reformarea sie , sri ,csat din temelii ,sa ramana doar aceia ce-si respecta juramantul si dedicatia fata de Lege si Tara ! Cerem inlaturarea infractorilor si tradatorilor ,introducerea in codul penal a pedepselor aspre pt. infractiuni privind securitatea economica,politica si financiara, militara si de aparare.

Calmaro
+9
La noi , ca la sezatoare .... . Tot asa fac si cei de la CIA , KGB ( ... ) , Mosad , ... , asa e ? Pentru asa ceva , la cati bani investeste un stat intr-un agent , reteta nord coreeanului Kim cu una de 124 mm bagata pe gat , e solutia universala . Flecarii nostri din servicii , de servicu , din lipsa de activitate , baga din top . 


Stevenson
+13
Nu uitati ca serviciul este condus si a mai fost condus de MR Ungureanu, deci desconspirarile sunt cumva explicabile. Rolul lui Ungureanu, sustinut de forte ostile Romaniei este acela de a anihila activitatea SIE.


VASILE BLEAGA
+12
CIOLANUL ESTE PESTE TOT,ASA CA.....sa maninca si gura noastra de dAMBOVITENI FRIPTURISTI SI RUPTI IN CUR SI SUFLET CA DOAR CU ARDOARE SPOLIEM BUGETUL TARII STRANS CU BICIUL DE LA .ulime ! VAI SI AMAR BIATA TARA HOTITA DE TALHARII CE-O CONDUC !

 

Prospectiv A-z .
continuare
Santa Klaus
-7
Primul domino a cazut odata cu declaratia ambasadorului. De acum sa vezi cum ies la suprafata o multime de ticalosii si implicatii ale serviciilor si organelor in afacerile altui stat. Se pare ca rusul iarasi a avut dreptate. Romania se implica marsav, nepermis de mult si periculos de agresiv acolo unde de altfel nu are nici o treaba.

maleficent @ Santa Klaus
+11
Iata cum se deconspira unii pt. cine lucreaza, nu-i asa Santa, sau poate vrei varianta in rusa, Diadia Maroz...

radu
+19
Uite cine sunt „super-spionii" si „analistii" nostri!Ne mai mira faptul ca rusii fac ce vor in Moldova?!

 

Preda Mihailescu Eu inteleg ca Putin bate multe sele in acelasi timp. Eu nu inteleg reactia timorata a Romanilor, cu toate explicatiile pe care desigur le cunosc! Adevarul este ca in asemenea discutii noi putem prezenta nu numai Basarabia, dar si jumatate de milion de Romani in Ucraina - mai mult decat Unguri, acolo. Deasemenea, 250000 de Romani in Transnistria, teritoriu de care este firesc si acceptabil sa ne despartim - si mai sunt la fel de multi Romani in Serbia. Deci in masura in care nu stam cu botul pe labe sa ne imaginam ca toti sunt impotriva noastra, si noi singuri - nu argumentele lipsesc!

 

Alexandru Cosmin Codreanu Cred că este timpul ca puține noastre trupe combatante, care acum servesc alianța NATO departe de casă, să revină degrabă acasă.

 

Prospectiv A-z .
Nu cumva este si timpul pentru reinstituirea serviciului militar obligatoriu?

 

Draghi Puterity Prospectiv A-z - Nu ne-ar fi de folos. Militarii romani ar fi folositi doar ca si carne de tun in razboaile stapanilor. De altfel de combatanti e acum nevoie, de cei care pot sa cucereasca mintile si inimile oamenilor. Abia dupa ce acest razboi e castigat ar putea avea sens sa ne gandim la aspecte militare.

 

Prospectiv A-z .
Da si nu, Draghi. Da, este nevoie de indrumatori de minti si suflete. Da, este nevoie sa incepi acum cu un serviciu militar caci iti ia ani buni de zile sa cladesti competentele unei armate--in 26 de ani, citeam recent, s-au facut 1700 de generali (fara a include serviciile), in conditiile in care armata/capacitatile militare ale Romaniei sunt zer...

 

Alexandru Cosmin Codreanu Prospectiv A-z a venit timpul, iar tinerii, care au alternativă numai speranța emigrării sau a angajării în hipermarketuri, nu mai văd înrolarea chiar atât de neagră.

 

Prospectiv A-z .
Sper ca asa sa fie!

Romania ar putea crea fie serviciu militar la alegere cu serviciul civil. Astia din urma ar primi salariu pentru a executa lucrari de interes public--diguri, irigatie, drumuri, curatenie, reparatii etc.

 

Mihai Ion Turcu Nu neaparat. Despre Transilvania discutia este continua, nu trebuie sa ne facem ca n-am sti.


Prospectiv A-z .
Gasesc ca fiind foarte corecta perspectiva asta; NIMENI si NIMIC nu datoreaza cuiva o tzara! Nici israelienilor, nici americanilor, nici rusilor, nici chinezilor, si cu atat mai putin romanilor!

O tara este un dar pe care trebuie sa-l meriti in fiecare zi!

 

Dinica Roman http://www.historia.ro/.../unirea-basarabiei-rom-nia...

 

 

Unirea Basarabiei cu România, lungul drum al recunoaşterii diplomatice

HISTORIA.RO

Niciun comentariu: