joi, 27 octombrie 2016

Greseala D-lui Ciolos

Greseala D-lui Ciolos – 12 octombrie 2016

Smaranda Dobrescu
 

In urma cu cativa ani, Basescu i-a invitat pe medici sa-si caute de lucru in alte parti. Si acestia au ascultat si s-au dus cu asistente medicale cu tot. Aproape jumatate din efectivul medical avut in 1990 l-am pierdut, cu pierderi uriase pentru sistemul medical. Sunt sectii intregi de spitale care s-au inchis, specializari pentru care intr-un judet mai gasesti doar unul sau doi medici. Iata ca premierul tehnocrat, tot cu grija apusului reitereaza ideea cea mai perdanta pentru piata muncii la noi, pentru pensionari, pentru copiii ramasi in grija bunicilor. Demografic suntem la pamant. Se poate si mai rau! 

 

 

Premierul a făcut o greșeală. O greșeală care, acum, e mai gravă decât o crimă! De fapt, dl. Cioloș le-a spus românilor că ...


ALTERNATIVENEWS.RO|BY ALTERNATIVE NEWS ROMANIA


Vasile Gheorghe Nu este eroare, are ordine.

 

Prospectiv A-z .
Daca sursa e credibila, ce ne facem daca Ciolos are dreptate?! Stiu, a prospectiva inseamna a gandi la situatia in care ar trebui sa fie Romania pentru a avea sens un asemenea indemn in ideea gasirii unei alternative. Dar ce ne facem daca nu mai e timp si Ciolos are dreptate?

 

Smaranda Dobrescu Ca sa aibe dreptate inseamna ca Romania va deveni o transee evacuabila..Lucru pe care eu nu am vrut sa-l cred niciodata.Daca vor incepe sa lucreze tehnocratii la euroregiuni sau la regionalizare in mare graba, atunci da, orice e posibil..Chiar si acela ca Ciolos are urme de compasiune pentru romani..

 

Prospectiv A-z .
Euro-regiunile/regionalizarea nu poate fi asa grava incat sa determine prim ministrul sa-si indemne oamenii la bejenie! Dar am zis ca n-o sa prospectez situatia, desi sunt de acord cu metafora 'transeei evacuabile'...

 

Vasile Gheorghe Oricum execută ordine in șirul ordinelor din programul dustrugerii României și națiunii române

 

Prospectiv A-z .
Asta stim deja. Ce ne facem daca are dreptate? Sau sfatul lui e adresat doar celor care nu s-ar potrivi cu noua ordine ce va fi instaurata in Romania?

 

Mihai Ion Turcu Noua ordine poate fi instalata doar daca ne lasam ordonati in noua ordine, sa nu ne subapreciem. Noua ordine este conceptual o utopie. Natiuni mai mici decat noi fac opozitie la un proiect. Avem calitatea de a face opozitie legala si legitimitate pentru a face opozitie in forta.

 

Ioan Albescu Sursa nu este credibila. Premierul a facut apel la diaspora sa dezvolte afaceri in Romania, deci sa creeze locuri de munca aici. Din nefericire exista un imens efort de discreditare folosit in aceasta campanie care uzeaza de cele mai murdare si perfide metode. O asa zisa sursa preia un discurs pe care il distorzioneaza, alta preia distorsiunea pe care o amplifica si la capat o multime de oameni de buna credinta sau analisti comenteaza o informatie care contrazice ce a psus premierul. Intrebarea care se pune este in ce masura buna credinta mai foloseste la ceva daca amplifici fara sa vrei o minciuna.


Smaranda Dobrescu Eu am preluat stirea existenta pe google la 3-4 pozitii asa cum le iau si pe cele de pe FB dupa o oarecare chibzuinta. E posibil sa fie o stire falsa. Totusi deputatul asta e parlamentar european si viceliderul grupului nationalist (nu stiu exact denumirea) Si apoi, contextul in care evolueaza acum guvernul in cap cu primul ministru care a demarat ultimele privatizari ma indeamna sa cred o astfel de stire.

 

Vasile Gheorghe După cum spun și fac tehnocrații, nu doar marele publuc știe și resimte ce vor și ce fac ei, dar și cei mai cunoscuți ziariști o spun zilnic. Așa că jocul ăsta despre interpretări, context etc este întârziat rău, desuet, sau chiar desconsideră societatea prin circ și diversiune.

 

Anna Zelinski Domnule Albescu, nu avem certitudinea asupra credibilității/incredibilității afirmatiilor făcute de europarlamentarul LR. Indignarea dv. nu are obiect cu atât mai puțin, Cioloș nu se află în campanie electorală (?!).

Niciun comentariu: