marți, 25 octombrie 2016

Rapoartele

Rapoartele iThenticate – 4 octombrie 2016

 
Draghi Puterity
 

"Publicăm rapoartele iThenticate pe site-ul kovesiplagiat.wordpress.com, pe care l-am creat în urma blocării serverului nostru.

GIP a verificat toate capitolele doctoratului lui Kovesi în iThenticate. Capitolele 2, 3 și 4 ( pe care le-am verificat împreună) sunt plagiate în proporție de 35%. Capitolul 5 este plagiat în proporție de 50%. Capitolul 6 este plagiat în proporție de 50%. Volumul de pagini plagiate de Kovesi fiind uriaș, vom publica rapoartele rezultate în urma verificării cu iThenticate a capitolelor 2-6 în zilele următoare."

https://kovesiplagiat.wordpress.com/




 


kovesiplagiat



Featured Post 45% PLAGIAT Acesta este rezultatul verificării în softul anti-plagiat iThenticate a primelor două părți (Introducerea și Capitolul 1, respectiv paginile 7-43) ale lucrării de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. Publicăm rapoartele iThenticate pe site-ulkovesiplagiat.wordpress.com, pe ca...

KOVESIPLAGIAT.WORDPRESS.COM

 

Mihai Ion Turcu Da, jalnic, este o criza de sistem.

 

Smaranda Dobrescu QED. Jenant..

 

Dragos Bora " ... Ce 'comisie de etică', doamnelor și domnilor?! Nu e nevoie de așa experte comisii! Nici de alte... `instituții abilitate´! Nu trebuie să fii jurist de profesie -- nici măcar absolvent de drept --, trebuie să fii doar... analfabet, orb sau, pur și simplu, de rea credință ca să nu vezi că doamna (așa-zisă doctor) Laura-Codruța Kövesi a copiat, cuvînt cu cuvînt, în așa-zisa-i teză de doctorat ... " 
https://www.facebook.com/adrian.rezus/posts/10153987715374211
---
Adrian Rezus, B. 1949, in Romania
Studies: philosophy (Iaşi, Bucharest 1967-1972) and mathematics (Geneva 1977-1979, Utrecht 1979-1981 and Eindhoven[post-doc] 1982); 
PhD (mathematical logic [lambda-calculus & type theories]) at the University of Utrecht 1981 (thesis supervisor / promotor:Dirk van Dalen, co-promotor: Henk Barendregt). Research at the Institute of Philosophy, Bucharest and the Romanian Academy of SocialSciences (1972-1977) and, after 1979, at the University of Utrecht, the University of Technology Eindhoven, the University of Nijmegen and theDutch National Science Foundation (Z
WO/NWO, The Hague). Main areas of interest: logic [proof-theory, recursion theory, automated reasoning,history of logic], lambda-calculus and combinators [the Curry-Howard correspondence: extensions to classical, modal and relevance logics],category theory. Research in progress on [1] Combinator monoids and [2] Stoic logic. 
https://uu.academia.edu/AdrianRezus/CurriculumVitae

 

Draghi Puterity Kodrutza zice ca e o campanie impotriva ei. Oare ce or fi avand cei de la iThenticate cu ea? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f51/1/16/1f603.png:D

 

Smaranda Dobrescu Rai si invidiosi Dom`le pe medaliile ei!



Mihai Ion Turcu Avem in cauza o problema de principiu, o teza de doctorat este fie stiintificqa fie erudita care aduce o interpretare originala. O teza de doctorat treebuie sa aduca un element de originalitate in domeniu. Fara acel element de originalitate lucrarea este nula.Acel element de originalitatea nu poate fi detectat si evaluat de o masina informatica.Daca toate partile de text detectate de programul de analiza de text se dovedesc a fi incorect citate (insemnand plagiat) ar fi fost pedant si acurat puse in ghilimele cu subsol in care sa fie indicat si ora la care au fost citite ( se cere) atunci lucrarea ar fi OK. Comisia de doctorat este aceea care constata ca lucrarea frumos si corect redacatata are sau nu are elementul necesar de originalitate.Iarasi intreb cum analizeaza un program de calculator o teza de doctorat in matermatica. Din acest motiv suverqana trebuie sa ramana comisia care decide sa accepte teza ca temei pentru conferirea de catre UNIVERSITATE a titlului de Doctor al sau ( al universitatii respective).

 

Draghi Puterity Deci subiectivizarea deciziei e solutia? Si asta cand cea banuita de plagiat e shefa celei mai puternici structuri de fortza din Romania? Hm...

 

Smaranda Dobrescu Ca originalitatea si contributiile efective in cunoastere si progres ar trebui sa califice o teza de doctorat ca valoroasa asta nu contesta nimeni. Dar pana acolo exista niste reguli care definesc plagiatul si anume cate similaritati exista intre textul doctorandului si textul altui autor. Similaritatea se defineste ca fiind un sir de 5 cuvinte identic. Programele uzitate pe plan mondial printre care si iThenticate scot automat rezultatul. Daca asa s-a procedat cu toti pana acum, de ce s-ar trece la LCK la cautarea originalitatii?
Ca sa va dau un exemplu dupa care judeca programul, daca pe prima pagina scrii la titlu numele si adresa universitatii, te-ai ars, mai exista inca 1000 teze cu o astfel de similaritate. Daca depasesti un numar de similaritati, treci la plagiat. Asadar...

 

Mihai Ion Turcu Smaranda Dobrescu @Doamna Ministru, teza doamnei LCK nu ma intereseaza. Ma intereseaza mecanicismul pe care aceasta problema, inacuratetea sau falsul din tezele unor inalti potentati tinde sa-l introduca in sistem.Eu am avut o teza intr-un domeniu de varf, extrem de arid psihoneurofiziologie condusa de varful domeniului in Romania, pe o cercetare emoirica unicat in Romania si a II-a de acel tip realizata in lume, demersul meu fiind "natural" nu in conditii de laborator si pe durata de un an, lucrarea I fiind in laborator pe durata de 2 luni. Designul a fost supravizat de inventatorul domeniului, dicutat la un congres mondial la care ne-am intalnit.Teza n-a primit M. c.L. pentru ca unul din membrii comisiei a declarat ca n-a inteles nimic din teza, insusi fiind atunci directorul institutului de profil al academiei, notarea lui fiind 9.Colegii sai din comisie au ras condescendent de el , din comisie de fapt doar doua persoane au inteles teza, exemplarul meu de lucru fiindu-mi si confisct de unul din ei ca avand nevoie de el pentru o lucrare proprie de sinteza. Am un coleg, trei licente si doua doctorate, mqatematician, care produce modele matematice pentru ce n-a indraznit cineva sa creadqa ca poate fi matematizat. Revistele de psihologie-i refuza articolele pentru ca nu le intelege cineva, este publicat de reviste de matematici si participa la congresele de matematuica.Programul informatic in cauza poate fi un instrument pentru conducatorul de lucrare care poate verifica impurul tezei doctorantului pentru a cere corecvtii, atat.in plus nu admit ca pot exista supracomisii cu putere de decizie peste universitate privind un titlu decernat de universitate, universitatea este suverana.Lucrarea publicata poate fi facuta apoi ferfenita de corpuyl academic nu si titlul. Cineva care se considera plagiat poate intenta actiune in justitie, este alta problema.Ajungem la situatia in care Biroul Comitetului Judetean de Partid trebuia sa-ti aprobe sustinerea tezei.Daca Universitatea de Vest retrage titlul, Ministerul trebuie sa ia act si legal sa retraga diploma, din pacate emisa de minister( un organ politic-administrativ).Daca universitatile vor deveni mai exigente si mai demne va fi un castig. Daca diluam autoritatea universitatilor si politizam ce constitutional nu poate fi politizat, este un regres.

 

Smaranda Dobrescu Daca in matematica, informatica, medicina, biologie, etc contributiile personale sunt mai clare, in domeniul umanist sau juridic cred ca cuvantul universitatilor ar trebui sa primeze. Dar, regula nu poate fi diferita pe ramuri stiintifice. Totul a inceput cu teza de doctorat a lui Ponta. si cazurile au continuat intr-un ritm rusinos de rapid pentru conducatori si candidatii la titlu. Regulile cred ca au fost preluate din mediul academic international si impuse cu aceasta ocazie. Sigur ca nuantarea despre care vorbiti ar fi necesara mai ales in cazul unor oameni de stiinta cu totul originali si care reprezinta castiguri pentru societate clare. Sa nu uitam ca in cazul LCK e dificil ca cei implicati in comisii si supracomisii sa spuna adevarul.Oameni sunt si apoi experti. Poate nu trebuiau sa accepte sa fie nominalizati. Asa arata o societate in curs de de-democratizare..

 

Stefan Kovacs Mihai Ion Turcu Problema pentru astfel de teze o reprezintă gășcuța care i-a dat titlul- și care evident că va recunoaște că e coruptă sau incompetentă dacă îl retrage. Normal ar fi ca respectivele contribuții originale să fie trimise la toate facultățile de drept reprezentative din țară care să-și dea cu părerea dacă sunt originale sau nu.Așa va exista o imagine din partea a ce reprezintă mai bun în România.

 

Gavrila Ch Acelasi domn? Turcu si artificiile sale pseudointectuale. Ma intreb daca asta e dintr-o atitudine 'provinciala' prost inteleasa sau vreun pro-domo de obarsie dubioasa. Unde e revista Nature, prof Andruh, toti cei ce atacau cu manie proletara plagiatul lui Ponta. IQ fostului prim-ministru e net superior baschebalistei de Medias, asta se vede chiar si de la Sibiu. Ce pacat, pe vremuri era o intreprindere Balanta la Hermannstadt...

 

Mihai Ion Turcu Domnule Gavrila, am 45 de ani de serviciu si 72 de ani de viata. Nu am angajament politic,Ma aflu in conditia de libertate deplina. Posibil ca in Australia sa aveti normalitate in multe privinte. In Romania luptam pentru normalitate. Inainte de 1989 doar doua diplome universitare erau recunoscute european. Diploma de medicina de la Cluj si diploma de electrotehnica de la Timisoara. Universitatile noastre s-au recastigat autonomia prin Constitutie si prin Lege, incalcarea acesteia este reala si tot mai grosiera, trebuie sa fie impusa si aparata. Aceasta este tema provinciala despre care discut cu niste actuali si ex universitari.

 

Gavrila Ch Cine v-a spus ce recunoasteau cei din vest, vreun ardelean de-al dv? Am trait si umblat cel putin la fel de mult ca sa va spun ca pretentia ca numai cele doua institutii meritau validarea internationala este mai mult decat penibila, e de-a dreptul ridicola. Mai sapati, dom'le.

Mihai Ion Turcu Discutia se incheie. Avem niste reguli intre noi pe care personal le respect.



Gavrila Ch Se pare ca jucati in alt film.

 

Draghi Puterity Update - despre cum a incercat LCK sa ascunda plagiatul:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1161103603925275&id=988607871174850

 

 

Grupul de Investigatii Politice added 42 new photos.Like Page

October 6 at 11:40am · 

Pentru a-și ascunde plagiatul, Kovesi a procedat hoțește: a schimbat unele cuvinte din textul original și a pus săgeți în loc de liniuțe.
iThenticate a identificat un procent de 34% plagiat în capitolele 2, 3 și 4 ale tezei de doctorat a lui Kovesi.

În capitolele 2, 3 și 4 ale tezei sale de doctorat, Laura Codruța Kovesi a plagiat masiv cartea „Traficul de ființe umane. Infractor. Victima. Infracțiune" scrisă de o echipă condusă de profesorul Gheorghiță Mateuț și publicată în anul 2005 (cu 6 ani înaintea tezei lui Kovesi) la Editura Alternative Sociale din Iaşi.

De exemplu, subcapitolul II.3.2.1 al tezei lui Kovesi plagiază în întregime subcapitolul 4 al Capitolului 1 al lucrării lui Mateuț. Kovesi nu a pus ghilimele, nu a citat, nu a pus vreo notă de subsol. A încercat însă să-și ascundă furtul prin mici modificări aduse textului original.

În loc de „noua dimensiune a Europei" cum apare în textul original, Kovesi a scris „noua configurație a Europei"; în loc de „scoate în evidență pericolul" cum apare în textul original, Kovesi a scris „evidențiază pericolul"; în loc de „se impune astfel" cum apare în textul original, Kovesi a scris „s-a impus astfel"; în loc de „prin ratificare" cum apare în textul original, Kovesi a scris „ratificând"; în loc de liniuțele care apar în textul original, Kovesi a pus săgeți. (foto 1)

O altă modalitate prin care Kovesi a încercat să-și ascundă plagiatul a fost următoarea: Fără a folosi vreodată ghilimelele și pentru a crea impresia că s-a inspirat doar în câteva pasaje din lucrarea lui Mateuț, Kovesi a introdus câteva note de subsol cu trimiteri la această lucrare. De exemplu, paginile 259 și 260 din lucrarea lui Kovesi sunt copiate în întregime din Mateuț. Pentru a disimula faptul că au fost preluate bucăți masive de text, la pagina 260 apare o notă la sfârșitul unui scurt paragraf care trimite la lucrarea Traficul de ființe umane. Infractor. Victima. Infracțiune. Paginile următoare din teza lui Kovesi preiau din nou, fără să citeze și fără vreo notă de subsol, pasaje întregi din lucrarea lui Mateuț.

Săptămâna viitoare, după ce GIP va publica toate rapoartele iThenticate care demonstrează plagiatul lui Kovesi, vom sesiza, din nou, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Publicăm fragmente identificate de iThenticate drept plagiat împreună cu sursele plagiatului. De asemenea, publicăm pe site-ulkovesiplagiat.wordpress.com:
1. Raportul complet generat de iThenticate în format text onlyhttps://kovesiplagiat.files.wordpress.com/…/raport_ithentic…

2. Capitolele 2,3 și 4 din lucrarea lui Kovesi în format .pdfhttps://kovesiplagiat.files.wordpress.com/…/capitolele_2_3_…

Lucrarea lui Gheorghiță Mateuț poate fi găsită aici:http://www.magistrat.ro/…/Traficul_de_fiinte_umane_Infracto…

Fogarassy Paul Luluța va ajunge la coșul de gunoi al politicii românești. De fiecare dată când va mai încerca să-și ridice căpușorul (din ce în ce mai îmbătrânit de frustrări) cineva (oricine) îi va da în cap cu plagiatul.

 

Preda Mihailescu Ei, acum sa vezi taraboi, sau se ia la intrecere cu Ponta, sau vor trebui totusi sa impute acestuia niste infractiuni mai ... financiare - pentru a-l delimita de zeita justitiei. Ce este teribil, este intentia vadita de a disimula plagiatul - care dovedeste constiinta clara a infractiei, nu se poate vorbi de neglijenta, neatentie sau indiferenta de nici un fel.

 

Smaranda Dobrescu Este atat de delicat, dificil, periculos, incat mai bine si-ar da demisia sa plece in munti :-)

 

Mihai Ion Turcu Smaranda Dobrescu @VVPonta a dat in judecata Ministerul pentru deposedarea sa de un bun, titlul de doctor.Concomitent reaflam ca ministru si rectorul Universitatii Bucuresti care a cerut ministerului retragerea titlului, este "excolaborator al securitatii ca politie politica"(?) Ghita se autodenunta ca fiind autorul raportului in cazul LCK strecurat fraudoulos ca verdict (?), prin aceasta manevra pune la gunoi comisia. Universitatea de Vest inca nu a cerut retragerea titlului LCK. Fara aceasta cerere , vom vedea, legal ministerul nu poate retrage titlul.Cauza VVP este civila. Daca cineva din cei plagiati depune plangere penala devine penala, atat in cazul VVP cat si in cazul LCK. [rincipalii plagiati nu par dispusi sa depuna plingere. In cazul VVP este insai indrumqatorul sau in cazul LCK este Prof.Mateut care s-a exprimat negativ fata de acuza de plagiat.Jocurile sunt deschise. Prezum ca pana la pronuntarea unei solutii de instanta in cazul VVP nu va exista pronuntare a Universitatii de Vest in cazul LCK. Camera a respins intoarcerea la parlament a unei legi care confera autoritate comisiilor suprauniversitare implicit reafirmand autoritatea unica a universitatilor. Cred ca celeritatile vor fi "ma non troppo".

 

Preda Mihailescu Mihai Ion Turcu @ Am citit azi ca un roman din Anglia a cerut pe linie academica (nu stiu de ce din Anglia) investigarii problemei de plagiat. Ciudat totul. 

Eu raman pe tema mea preferentiala: Nu este clar de ce plagiatul ii preocupa pe cei pusi pe lupta cu noroi mai mult decat crime reale impotriva statului, a constitutiei, a intereselor colective. Ma refer aici la chestiuni de genul vanzarea sub orice pret de piata a tronsoane esentiala de economie strategica, pasuirea de miliarde datorii ale unor intreprinderi sau state, cedarea antilegala a unor mosteniru nationale - Gojdu, etc. Toate aceste chestii nu sunt atat de "rusinoase" ca un plagiat, in Romania. Stim foarte bine si de ce, dar parca atat de bine ca nici nu comentam. Evident, cei care au protejat si folosit anumiti alergatori compromisi dintotdeauna, nu ii vor lasa sa cada pentru motivele reale ale "afacerilor" facute impreuna, sau cel putin pe calpodul unor afaceri facute impreuna. Caci si-ar taia craca de sub picioare, pentru viitor. Deci ramane plagiatul, ochiul deochiat, si alte defecte, reale - dar incomparabil mai benigne.

Aici romanii sunt usor diversi de occidentali. Puterea opresiunii este aceeasi - dar romanii cand inteleg asemenea corelatii (multi cred ca le trec cu vederea), se simt atat de blocati, incat nici nu mai comenteaza, nici nu mai exprima faptul ca aceste mecanisme sunt nocive. Neamtul, chiar daca nu poate face nimic, repeta indarjita unde poate: "asta nu este bine", si explica de 100 de ori, aceleasi lucruri - pe care celalalt le accepta resemnat, daca nu a intalnit sprijin unanim la prima afirmatie. Experienta? Natura?

 

Draghi Puterity Update - e din ce in ce mai bine... https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f51/1/16/1f603.png:D 

Din aventurile cucuvelei mov https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;)

https://kovesiplagiat.wordpress.com/.../kovesi-a-plagiat.../

 

 

Kovesi a plagiat inclusiv lucrările unei persoane cercetate de DNA

KOVESIPLAGIAT.WORDPRESS.COM

 

Preda Mihailescu Lume, lume! Ce sa concludem - ca este si ea "corupta"? Sau ca nu mai foloseste, ca si Basescu, stapanilor, deci este lasata sa cada?

 

Draghi Puterity Sa concludem ca stapanii au un nou asset pentru functia respectiva https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;) Secretul succesului - mereu figuri noi, "virgine". Ca la bordel... https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f51/1/16/1f603.png:D

 

Draghi Puterity Anticoruptie a la LCK

"Rolul central in aceasta comisie care a realizat partea tehnica a „albirii" doamnei Kovesi l-a avut Prof Dr. Radu Bufan, seful Catedrei de Drept Privat, avocat si lichidator. Domnia sa avea o relatie personala cu doamna Kovesi.

Dansul a comunicat colegilor mai apropiati din Facultate faptul ca doamna Kovesi l-a rugat sa se implice in problema plagiatului domniei sale iar el spera ca astfel sa primeasca sprijin din partea doamnei Kovesi pentru a-si solutiona favorabil in dosar penal pe care dansul il avea si il are in continuare la DNA structura centrala, dosar in care se incepuse urmarirea penala impotriva sa pentru privatizarea frauduloasa, retrocedari dubioase si subevaluarea activelor celui mai mare combinat de porci din Romania (Comtim). In acea privatizare domnul Bufan fusese lichidator.

http://m.adevarul.ro/.../exclusiv-dosarul.../index.html

http://www.infolegal.ro/o-fosta-judecatoare.../2010/11/18/

In mod clar doamna Kovesi s-a tinut de promisiunea facuta domnului Bufan intru-cat dosarul domniei sale de la DNA a ramas ingropat in sertarele procurorilor desi alte dosare cu teme similare (cazul privatizarea ICA, retrocedari cu supra sau subevaluari s-au lasat cu arestari si condamnari)."

http://www.stiripesurse.ro/fost-ofi-er-sri-dezvaluiri...

 

 

EXCLUSIV Dosarul Comtim, dezgropat pentru un palat vândut la preţ dumping

ADEVARUL.RO

 

Fogarassy Paul Luluța, nici nu știi ce mică începi să fii ... (ar trebui ghilimele ? doar am schimbat puțin https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/f57/1/16/1f609.png;-) )

 

Draghi Puterity O teorie interesanta:

http://www.luju.ro/.../ambasada-sua-a-dat-semnalul...

 

 

AMBASADA SUA A DAT SEMNALUL CUCUVEAUA - Mesaj ciudat al…

LUJU.RO|BY COPYRIGHT (C) LUJU.RO

 

Dragos Bora Unde mai pui că doar una din cucuvele era inelată cu un inel... mov..

.

Smaranda Dobrescu Dragos Bora , ochiul iubitorului de animale.. :-)

 

Dragos Bora Şi de animale şi de conspiraţii! :)

 

Draghi Puterity Update EVZ :)

http://www.evz.ro/kovesi-si-metoda-copy-paste-articolele...

 

 

Kovesi şi metoda copy-paste. Articolele ştiinţifice ale şefei DNA

EVZ.RO

Niciun comentariu: