vineri, 28 octombrie 2016

dl. șobo Sima

Stefan Kovacs
Ce mi se pare mie groaznic este această manipulare necontrolată și care oricând poate degenera în Dictatura 2.0 (cunoscută și ca resetarea clasei politice, etc.). Miting spontan- pe naiba. A avut în spate serviciile - care au trimis-o pe Plotilda la înaintare (chiar, ce-o mai face prințesa Briana Caragea ? Măcar ea era autentică) plus PNL-ul care probabil că a pus la dispoziție logistica. Bun, acuma să presupunem că cei 4000 de oameni (cât spune Hotnews-ul- unde dl. șobo Sima a instigat clar la ieșirea în stradă- am văzut cu ochii mei ieri într-un comentariu al șobolozaurului) ar fi avut un pic mai mult sânge în instalație- cam așa ca francezii de sâmbătă- și ar fi dat foc la 1-2 jandarmi (care la noi erau complet nevinovați- ca să nu zicem ne-echipați) și respectivii ar fi murit. Sau ce s-ar fi întâmplat dacă jandarmii noștri ar fi fost oarecum asemănători celor francezi- și ar fi bătut cum au bătut ăia sâmbătă- și ar fi murit 3-4 manifestanți cu vreo 50 răniți și 200 arestați ? Și pentru ce ?
Dacă dorim să avem un Parlament mai bun ar trebui să educăm oamenii să facă alegeri bazate pe interesele proprii și nu pe vorbe mari precum anticorupție. Fac un efort și reamintesc că la ultimele alegeri pe locul 3 sau 4 s-a plasat un partid dezvoltat de un papagal politic de cea mai joasă speță- ăla de promitea câte 20.000 Euro la fiecare român. Asta în anul de grație 2012- când trecuseră 22 de ani de la revoluție. Partidul respectiv- nu m-am chinuit niciodată să-i aflu numele- concura în alegeri cu Noua Republică, parcă și M10, etc.- deci niște partide cu pretenții intelectuale, etc.
Comments
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Si noi ne intrebam cine il lasa pe fugarul Sobo Sima sa se plimbe liber prin Bucuresti, prin cazinouri, restaurante, sa scrie pe FB ca o face pe eroul neinfricat . Acum am aflat si de ce l-au adus baietii. Il pretuiesc ca pe un maestru combinator al fraierilor... Deal.
 
 
Anna Zelinski
Anna Zelinski Fugarul se laudă că are o arhivă electronică, informații prețioase pt. a reduce la tăcere pe unii/de a scoate din joc.
 
 
Stefan Kovacs
Stefan Kovacs Un șobolan slinos, omul serviciilor. Și probabil că și-a făcut banii furați bara-bara cu cei din servicii.
 
 
 
Flavius Chircu

PAz
O are bine mersi, doar le-a spalat banii. Numai ca erau bani dela Dreptaci, asa ca nu se pune!


 

Niciun comentariu: