vineri, 28 octombrie 2016

Terapia de șoc a capitalismului imperial

Cu se cheamă asta. Terapia de șoc a capitalismului imperial. Dar nu e bai, l-avem pe Pleșu, el ne asigură mântuirea vorbând cu Hristos.
Dacă până în 1989 România avea câteva sectoare industriale care concurau cu orice firmă din Vest, după evenimentele din decembrie lucrurile s-au schimbat…
adevar.tv
Wow
Comments
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Industriile romanesti, proprietate publica, au fost demolate programatic prin simulacru de faliment.
 
Ioan Sorin Leoveanu Nu cred ca s-a dorit distrugerea industriei din motive politice, ar fi prea frumos sa fie asa. Sunt sigur ca s-a realizat aceasta performanta din lacomie si asta a necesitat crearea de adevarate retele de "capusare" care au lasat in urma ceea ce se vede cu ochiul liber. Acum se storc capusele intre ele si a inceput sa doara si sa se toarne la DNA cu furie. De fapt a cam disparut "obiectul muncii".
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Majoritatea privatizarilor marilor unitati au inceput prin impunerea de catre UE a reducerii productiei uneori pana la 10 %. Au urmat impunerea unor preturi mici de vanzare pentru a ramane competitivi ca in final sa nu se mai poata plati lucratorii iar privatizarea sa apara ca solutia unica. Unele unitati performante, unice in zona au fost cumparate doar pentru a inlatura concurenta si a le desfiinta sau vinde pe doi lei. Avem aici un exemplu prin care se vede cum a disparut industria siderurgica cu ajutorul activ al rusilor si al lipsei noastra de viziune:
ROMÂNIA FURATĂ. Cazul Mechel – cum au ajuns rușii să controleze mare parte din siderurgia românească,

Cazul industriei de aluminiu sau al celei metalurgice sunt la fel de revoltatoare. Rusii au fost prezenti la decaderea noastra.

http://www.digi24.ro/.../romania-furata-cazul-mechel-cum...
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Si in felul acesta am ajuns piata de desfacere de produse alimentare si furnizori de munca ieftina. Acuma vindem pamantul si resursele neregenerabile si padurile. Am vandut si transportul de energie. Se va vinde CFR, Portul Constanta si Aeroporturile. Am vandutr reteaua de banci. Ce se realizeaza ca profit in Romania se exporta.Pentru uz curent creste datoria suverana si platim dobanzi. Capitalul romanesc nu se dezvolta, IMM se scufunda.Guvernele administreaza doar sub control extern o societate cu 40% saraci.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Ne inecam intr-o mare de luciditate. ..
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Smaranda Dobrescu @Venerez limba germana , in special cuvantul "NEIN!"
 
 
Smaranda Dobrescu

Smaranda Dobrescu Mihai Ion Turcu "Nein-ul" german comporta si un timbru adecvat. Va recunosc dreptul de a-l intrebuinta.


 

Niciun comentariu: