vineri, 28 octombrie 2016

Reforma partidelor politice

Reforma partidelor politice ceruta de populatie, de acum un slogan pe buzele tuturor este o necesitate dar este si un must al celor care tin firele in mana si gandesc pasii de urmat inaintea chiar a politicienilor
http://adrianseverin.com/si-totusi-ce-se-petrece-1/…
Comments
Vasile Gheorghe
Vasile Gheorghe Depinde ce "reforma a partidelor". Așa vor și anarhiștii Anonymus, așa au vrut "tinerii frumosși și liberi" și au adus pe tehnocrați etc.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Cele doua partide apartinand sistemului au pe de o parte stampila coruptiei, si pe de alta parte un electorat captiv (PSD-ul in mai mare masura decat PNL-ul) care dupa cum s-a vazut si la locale nu prea tine cont de hotararile justitiei si ramane conservator in optiuni. Fluxul insa este in dublu sens: partidele trebuie sa-si satisfaca acest electorat ca sa poata ramane la putere. Ori acum, trendul national in crestere va determina partidele sa nu mai fie 100% conforme regulilor globalizarii si directivelor euroatlantice. In consecinta cei care gandesc si pentru noi, din afara tarii au nevoie de partide noi, nascute daca se poate in valtoarea"maidanului" si care sa nu fie legate prin contract electoral de votanti. Asta ar fi reforma ce ni se pregateste, acum sau in viitorul apropiat. Asta am inteles din articolul lui Adrian Severin, desi nu pot sa nu recunosc ca sunt pe o strada cu el in mare masura.
 
 
Vasile Gheorghe
Vasile Gheorghe Care PNL, al Gogăitei? Care justiție, a lui Băsescu și Kovesi? Ei țin cont de justiție?
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Domnule Vasile Gheorghe sunteti binevenit in grupul nostru. Noi avem un parcurs lung in spate si aceste intrebari sunt elucidate de mult. Poate nu ati fost lamurit de fraza mea: "Cele doua partide apartinand sistemului au pe de o parte stampila coruptiei, " Stampila exista, indiferent daca corespunde realitatii sau e convenabil sa fie lipita de usa lor..Va asigur ca parerea noastra coincide cu a D-voastra cel putin in acest subiect.
 
 
Vasile Gheorghe
Vasile Gheorghe Știu și am văzut că binele și răul pot fi în orice partid, dar asta nu mă face să uniformizez și să învinovățesc totul (în afară de mine), de aceea, fundamental, simpatia mea politica pentru un partid sau altul ține mai mult de calitatea, și ea schimbătoare uneori, a liderului și a oamenilor lui.
 
 
Dinica Roman
Preda Mihailescu
Preda Mihailescu Hait, far right Frauke Petry. Atunci neonazistii saracii unde mai incap?
 
 
Dinica Roman
Dinica Roman Re/Prezentarea e pentru elita intelectual-clevetitoare americana.
 
 
Preda Mihailescu

Preda Mihailescu Elita cam mincinoasa si hipocrita. Pe undeva catre sfarsit, vine o comparatie cu Trump si pica fraza "Like him she has been accused of financial improprieties". Nu numai ca este una din problemele pe care Petry nu le are - dar si in politica Americana, chiar daca Trump ca miliardar inevitabil sa nu aiba procese si care duc la acuzatii cand este in politica - dar problemele lui cu corectitudinea sunt incomensurabile cu cele ale lui Hillary, dovedite acate de coruptie la nivelul cel mai inalt - de care insa aceasta "elita" se face ca nu stie.


 

Niciun comentariu: