joi, 18 decembrie 2014

Cristian Socol: Unul dintre secretele increderii in Ponta



Gheorghe Gradinaru
de Cristian Socol Unii au spus ca este vorba de teleguvernare. Altii au numit-o rezultatul propagandei. Numerosi au acuzat slaba capacitate de mobilizare a Opozitiei. Nu, cred ca niciuna nu este corecta. E altceva. Teleguvernare fara masuri economice, sociale, fara actiuni politice nu se poate, ar f…
oranoua.ro
Smaranda Dobrescu Banuiesc ca acest baiat ne-a povestit crampeie din visele sale. Retin redeschiderea celor 12 spitale inchise de Boc. Lucru pozitiv. Intrebarea este daca ele s-au mai supus reautorizarii, caci imi vine greu sa cred ca aparatura a fost conservata, magaziile, sigilate, personalul medical tinut pe tusa timp de peste un an.
Gheorghe Gradinaru Baiatul asta este consilierul economic al prim-ministrului iar multi prezic ca va fi un viitor ministru al economiei.eu personal ma duc sa pun mana pe carte sa deslusesc aceasta noua stiinta nu de alta dar sa fiu in pas cu intelegerea actiunilor guvernului.
S.D  Incep sa cred ca Premierul are ceva scuze cu asemenea consilier..
G.G  In opinia mea este rezultatul presiunii exercitate de grupuri de interese din exterior care au incercat si au reusit in mare parte sa impuna opinia ca tot ce vine dinainte de 89 este gresit/compromis etc.Solutia gasita apelarea la tineri scoliti afara, care nu pot fi contestati, dar a caror lipsa de experienta practica este evidenta ap[licata in mod exclusivist nu poate da roade daca nu este corelata cu atragerea unor specialisti cu mai multa experienta practica.
S.D  Un consilier economic care induce superiorului sau ideea linistitoare ca economia creste si deficitele se mentin in oarece limite impuse, poate avea orice fel de pregatire. Daca el nu trage semnalul de alarma ca firava crestere din 2013 s-a bazat doar pe o crestere infima a consumului datorat bunei recolte comercializate cu preturi usor scazute, banilor obtinuti la negru si la gri, nefiscalizati si contorizati si deloc pe investitii, daca el nu-i spune ca economia este decapitalizata si ocuparea nu are cum sa creasca, atunci poate face rocada cu consilierul pe politica externa, cu aceleasi rezultate de pana acum
G.G   De acord dar suntem in campanie electorala.
Alexandru Botu Smaranda Dobrescu zice: "Un consilier economic care induce superiorului sau ideea linistitoare ca economia creste si deficitele se mentin in oarece limite impuse, poate avea orice fel de pregatire...."
Nu este vorba de orice pregatire, cred eu ca este vorba doar de "disponibilitatea" de a subsemna astfel de materiale. Un om cinstit, corect nu minte, nu accepta sa minte si nici nu accepta ca cineva sa minta in locul lui. Oricat de mica ar fi minciuna si oricate adevaruri ar putea sa o preceada ori sa o urmeze. Sa recunoastem ca exista un secret al increderii (prea mari!) in Ponta, lucru real pe care l-a vazut domnul Socol, numai ca explicatia sa este "ca nuca in perete", pentru a ma exprima elegant....
Mi-a placut , insa, gluma Domnului GG cu reciclarea, ceea ce inseamna ca exista umor pentru nebanuite situatii.
S.D  Sa speram, doar ca "a fost lasata secului", adica, cum spune amicul GG, asa-i in campanie!
Un.P . "Acesta este unul dintre secretele mentinerii increderii in Ponta." Ca si la cel mai recent articol dela vot.ro, vad ca ordinul pe unitate e sa se iasa in fatza. Cu Ponta.
G.G    Un Prospectiv de regula "ordinul pe unitate" se da pentru cei cu sanse de castig dintre cei ce concureaza.Dar daca ma intrebi pe mine foarte multi din membrii grupului ar putea fi outsideri in aceste alegeri dar nu au incaput in "ordinul pe unitate" din cauze mai mult decat subiective.
Un.P  GG, comentariul de mai sus ma face sa zambesc. Ne mai asezam in bancile noastre cu zambetul pe buze.

Totusi, e un tip de ordin pe unitate in cazul lui Socol si un alt tip, prin mimetism, la vot.ro. Primul semneaza shtatul si isi ia banii la vedere.

Niciun comentariu: