vineri, 19 decembrie 2014

Cine face calendarul legislativ?



Cine face calendarul legislativ? – 09 decembrie 2014
Smaranda Dobrescu
Cum interpretati aceasta stire?
Azi in jurul orei 11 insarcinatul cu afaceri SUA este la guvern sa intrebe ce se intampla cu hotararea Curtii Constitutionale referitoare la controlul judiciar.Poate ca da sfaturi pentru aplicarea unei justitii independente!
Octavian Lupu Eu zic ca e de bine Acest tip de atitudine confirma statutul nostru prezent de care am tot discutat. Cand SUA se indragosteste din interes de o natiune devine foarte, cum sa zic, posesiva.
S.D  Un omulet galben care zambeste a paguba ar trebui inventat. Americanii astia au doar stari clare: e de bine, e de rau,...
Gabriela Savitsky Suntem extaziați.
Alexandru Botu Doar intreaba, asa zice stirea. Poate ca din informatiile disponibile "pe surse" nu a inteles prea exact despre ce este vorba si a venit sa se intereseze mai direct si cu explicatii clare.Mie nu mi se pare o stire. Era stire daca nu se mai interesa deloc, din lehamite.
S.D  Nu cred, Sandule! Daca esti interesat de o stire te uiti in ziar daca interesul tau este particular. Daca tine de Interesul persoanei reprezentate oficial de tine te duci la guvern si te interesezi cum si cand se va rezolva problema respectiva in sensul discutat. Este o stire, poate banala de acum din sirul acelora care generic se cheama: Sa vina parlamentarii la Ambasada!!
A.B  Este clar, nu mi-a reusit gluma. Eu am vrut sa fiu "subtil "doar pentru partile in discutie, nu si pentru observatorii si comentatorii Grupului. Sa ma fi umflat prea tare in pene crezand ca citesc si ei ceea ce se posteaza pe aici?
Draghi Puterity Exact, Smaranda! Nu rezolvarea problemei era pe primul plan, ci a se arata cine e stapanul. Gretzos...
O.L  Eu cred ca ne aflam intr-o faza "stalinista" a capitalismului si democratiei. Cand eram mai tanar nu-mi explicam cum este posibil ca americanii sa fie impopulari atat in randul unora dintre aliati cat si in randul altor tari, America Latina de exempu. Acum la batranete am inceput sa inteleg.
S.D  Dupa asa o cotitura in perceptiile noastre ai caror parinti stateau cu urechea ciulita sa auda cand vin americanii, ma intreb de ce nu ne este clar ca singura solutie este sa strangem randurile si sa nu mai asteptam minuni de la rasarit sau apus.
Ionel Iani Velciov Sa ne dorim sau sa nu ne dorim un nou ambasador ?!! To be or not to be, do be do be do ! Be-Bu-beeee !!!!
O.L  La noi cred ca seful de statie e ambasador. Oricum sunt sanse mari sa ne trimita un papagal. In Ungaria au trimis o producatoare de televiziune. Ceea ce demonstreaza ca si acolo fraiele le detine altcineva. Pentru Romania ar fi bun un etnic german ca sa-i dea ordine lui Klaus direct in germana. Altfel se pot naste neintelegeri din traducere.
O.L   Azi se da Ordonanta pentru modificarea Codului de Procedura Penala: Yes we can! http://www.stiripesurse.ro/ponta-s-a-sucit-cum-vrea-sa...
Premierul Victor Ponta s-a răzgândit în privinţa...
stiripesurse.ro
D.P  Legalizeaza si tortura cu ocazia asta?
Alexandru Botu   Draghi Puterity, va rog, sa-l lasam putin in pace....
Fogarassy Paul Cu tot respectul, Domnule Alexandru Botu, daca Ponta (sau oricare politician) vrea sa fie lasat in pace, exista o solutie simpla ...
D.P  Intrebarea e daca solutia simpla pentru Ponta e si solutia buna pt. norod...
F.P Exista o vorba care spune ca sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit ...

Desigur, in termeni de mai bine si mai rau, habar n-am daca un alt posibil premier ar fi mai bun sau mai rau (si din ce punct de vedere). Din fericire, nu numai ca nimeni nu ma intraba, dar nici nu as putea face ceva ca sa fie schimbat sau nu Ponta.

Revenind, fisa postului de premier (ca si a oricarui post cu vizibilitate) vine cu dezavantajul de a fi in ochii si in gura celor care fie au exact acest rost, fie nu au nici un rost (si desigur, noi undeva printre ei).
Niculae Malanca Cand iti asumi responsabilitatea functiei de prim-ministru , trebuie sa suporti loviturile adversarilor cu demnitate , nu dand bir cu fugitii....

Niciun comentariu: