vineri, 19 decembrie 2014

Agentul SIE "CUZA", care a semnalat trădarea de la Hemeiuș ...




Prospectiv A-z via Gheorghe Gradinaru
Bani de la ruși pentu căderea Guvernului Ciorbea Ce uită jurnaliștii trustului Intact să spună este...
ohanesian.wordpress.com
Prospectiv A-z .
Din GRAMATICA discursului public romanesc

In Romania s-a ajuns la stadiul inceperii propozitiilor. In cazul acestei povestioare, se aseaza subiectul, cu niscaiva atribute, dar nimic despre predicat sau complement. Exceptie fac propozitiile in care subiect e Basescu. Astea vad ca se inghesuie acum sa fie completate.
Draghi Puterity Sigur multe dintre lucrurile dezvaluite de Ohanesian sunt adevarate si brizante. Din pacate nu stim care...
P.A-z . Mana lunga a rusilor era reala si oarecum la vedere. Pentru ilustrare, e un caz Dohotaru; iata ce ne aminteste Google:

"diplomatul român- Adrian Dohotaru - consilierul prezidenţial al lui Iliescu, / 2 Aprilie 1939 – 1 Sept. 1995 / /cunoscut ziarist, poet din Maramures, dramaturg, ministru secretar de stat în Ministerul de Externe şi Locotenent Mare Maestru al Marii Lojii Naţionale din România/. “…care mergea pe şoseaua Ismail–Odesa, pentru a participa la dezvelirea bustului lui Eminescu… A fost acroşat, pe un traseu absolut liber, de un vehicul la volanul căruia se afla nu altcineva decât un… cascador, deci, un profesionist… A murit şi consilierul, a murit în acel aşa-zis accident şi şoferul…”/ V. Besleaga /"
Subiectiv. Victor Ciorbea, în 2009: Traian Băsescu,...
ohanesian.wordpress.com
P.A-z   Adica Basescu e omul care joaca la TOATE capetele? N-ar fi exclus, nu faci pe arsonistul la Anvers fara sa te calce si rusii. Dar numele sau nu s-a regasit pe nicio lista incaputa pe mainile americanilor sau zelul sau e pretul pasuirii?

Intrebarea tehnica devine: cand i-a abandonat Basescu pe rusi?
Gheorghe Gradinaru Singurele aspecte adevarate din articol sunt numele vehiculate si anumite momente descrise( caderea guvernului ciorbea care insa nu are legatura cu eventual dorinta/actiunea a rusilor de a cadea )) la care se aduaga multa multa literatura science fiction de provenienta 007.. In opinia mea autorul articolului va capata credibilitate atunci cand va explica rolul/activitatea sa in cadrul colectivului de la Krivoirog inainte de 89 si vacantele petrecute in Crimeia .Eu am postat articolul pentru " a stii" dar consider a fi o greseala in a considera datele furnizate ca baza pentru o analiza responsabila legata d einfluenta serviciilor ruse in Romanai
P.A-z .
Se pare totusi ca nationalizarea serviciilor romanesti in timpul socialismului nu a fost o reusita 100%. Pe de alta parte, de-rusificarea dupa 1989 a serviciilor/armatei/etc. a fost printre cele mai dure in Romania.

Se pastreaza prea multe secrete de 2 lei. Pe fondul asta va fi o (singura?) industrie infloritoare in Romania: a teoriilor conspirationiste.
G.G  Eu pot intelege dorinta unora de a crea o "industrie infloritoare in Romania: a teoriilor conspirationiste" dar nu o sa inteleg niciodata dorinta unora de a cumpara asemenea produse care odata nevandabile ar conduce la disparitia productiei unor asemenea teorii.
Nicaieri in lume schimbarea serviciilor secrete, intr-un sens sau altul, nu a fost o reusita 100%.Rezultatul unei actiuni, de genul derusificarii, ar putea fi util in masura in care ar putea fi masurabil prin agentii descoperiti ca ar lucra pentru rusi.
P.A-z . "dar nu o sa inteleg niciodata dorinta unora de a cumpara asemenea produse"... e mult mai simplu decat o facem sa sune. Lumea cauta sa inteleaga. Felul in care dispar aceste teorii este un grad mai mare de indestulare si transparenta.

La un timp ca asta in Romania, cu alegeri presidentiale etc., se pare ca fiecare-si pune arma la ochi, in vazul lumii. Niciunul n-apasa pe tragaci caci nu stim daca ce a pus la ochi e coada de matura sau arma, iar in cazul in care-i arma, nu stim daca gloantele-s oarbe sau nu.

Socialistii stiau care-s oamnenii rusilor. Si tot n-au putut face mare branza in ceea ce-i privea pe acestia. Nici macar Ceausescu pentru a-si salva viatza. In zilele noastre s-o merge *legitim* pe ideea agentilor dubli.

Ideal, oamenii astia ar lucra pentru tzara lor si atat. Cu resurse din alte tzari dupa caz. Numai ca intr-o lume ideala, Zana Buna...
P.A-z  Carburantul conspiratiilor e MIZERIA. Motorul e omul bulversat/turat de perversitatea Puterii.

http://www.cotidianul.ro/ce-poate-pati-un-ofiter-sub.../
cotidianul.ro
G.G  Persoana a ajuns in puscarie pentru ca a incalcat legea si nu pentru ca era ODC. Restul sunt interpretari.
P.A-z . Ce lege o fi incalcat de a trebuit sa moara asa?
G.G  Nu cunosc in ce conditii a murit dar asa cum este relatata moartea acestuia, fara nici un element concret sau verificabil nu este credibila concluzia. Din parte parintilor sai este de inteles dar asta nu inseamna dovezi.
P.A-z .
Daca relatarea e deplasata, sa fie dat in judecata ziarul! Altfel, con-spiram, vrand-nevrand.
G.G  Nu este mai normal ca cei care detin dovezi, in sensul celor relatate, sa dea statul in judecata si dupa aceea sa stabilim eventualul abuz? Daca ar fi date in judecata toate ziarele care au scris fara dovezi nu stiu unde am ajunge.
P.A-z . Am ajunge la o mass media mai responsabila. Nu la gluma asta de prost gust unde in numele ratingului normalul este redefinit constant de voci in crescendo care sustin tot felul de teorii/agende/etc.

Cat despre a da statul in judecata, sa fim seriosi! Lumea chiar are increderea asta in justitie?

Aici, problema fundamentala este daca serviciile romanesti si-au lasat un capitan acoperit sa moara.

Niciun comentariu: