vineri, 1 iulie 2016

Democratia nu este pentru trisori

Democratia nu este pentru trisori - 9 iunie 2016

Smaranda Dobrescu
 

"„Muncești ani de zile la tot felul de scheme de prestidigitație prin care să substitui voinței electoratului voința ta, de instituție de forță sau de mare aranjor geo- politic, și îți ies într-o zi din case toți desculții, toți fomiștii, toți trepanații, toate murăturile ce călătoresc cu talonul de pensie prin autobuzele patriei de nu ai loc să faci și tu un blat ca lumea, ca să-ți dea planurile peste cap și să împută iarăși țara cu ploșnițele lor preferate" (apud prea nerăbdătorii refromatori de clasă politică)."

 

 

Democrația nu este pentru trișori

Democrația nu este pentru trișori Contele de Saint Germain 08/06/2016 Democrația nu este pentru trișori2016-06-08T13:10:44+00:00 Editoriale No Comment Scorul acestui articol[Total: 0 voturi. Media: 0]Mare pacoste și alegerile astea! „Muncești…

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

 

Mihai Ion Turcu Democratia este mediul optim pentru demagogi (trisori). Incaputa pe mana trisorilor nu mai este democratie.

 

Smaranda Dobrescu Pe undeva as vrea sa vad cum se descurca la guvernare oamenii lui Nicusor Dan. (Desi dupa o experienta tehnocrata ar fi trist sa incercam o experienta a unor specialisti in filosofie politica ). Ar fi interesanta experienta mai ales in conditiile lipsei de suveranitate ale carei efecte acestia le confunda acum cu nepriceperea si coruptia clasei politice nereformate, depasite... Dar, cine stie, au si ei dreptul la experienta si prilej de confirmare. Poate, cine stie..

 

Mihai Ion Turcu Succesul electoral a lui ND este deocamdata un fapt local.

 

Smaranda Dobrescu El a anuntat aparitia partidului Uniti, salvam Romania, care va participa la alegerile parlamentare din toamna..

Niciun comentariu: