luni, 27 iunie 2016

Lovitura de pedeapsa

Lovitura de pedeapsa – 7 iunie 2016

 
Smaranda Dobrescu

AMP iar isi aroga rolul de organizator al scenei politice romanesti, iar imparte premii si note proaste de la inaltimea unui conducator al societatii civile. (Nu stie ca sunt altii mai tineri care aspira la aceeasi pozitie, mult mai virulenti si ascultati)
"De asta mulţumesc celor care au fost astfel alegerile astea, care nu s-au dat neutri între cei cinstiţi şi cei necinstiţi, care au ţinut constant steagul, în primul rând lui Nicuşor Dan, că a avut curajul să se opună unor oameni selectaţi de cercuri oculte, cu mare protecţie, sau unora ca Daniel Barbu (ideologul ideii că statul de drept e un mit, deci statul de nedrept e tocmai bun să prospere el) şi a unei întregi baterii de asemenea figuri. Nu, nu e uşor oamenilor să lupte cu kreaturile, şi de asta mulţumesc şi celor vechi în lupta asta, care şi-au păstrat energia, ca Dan Perjovschi, ca şi celor care ni s-au alăturat mai târziu, ca Rareş Bogdan. Mulţumesc tuturor artiştilor care şi-au dat numele şi talentul, tuturor voluntarilor care au pus umărul, şi tuturor ziariştilor care ni s-au alăturat, chiar dacă unii au făcut-o ca să mai câştige puţină legitimitate după multe rătăciri. Nu mai contează, trecutul e trecut, societatea are nevoie de toţi care vor o schimbare profundă.

 

 

Alina Mungiu-Pippidi: Lovitura de pedeapsă

Rezultatul alegerilor în Capitală înseamnă un singur lucru: că electoratul urban s-a săturat să aştepte ca PNL să priceapă că modernitatea înseamnă meritocraţie şi i-a administrat lovitura de pedeapsă cuvenită. PNL nu numai că nu este ce trebuie,…

ADEVARUL.RO

 

Eugénia Paraschiv lovituri protest/la testul tu/(self mad man) maia oglindá....

 

Smaranda Dobrescu Daca nu se exprima, aspirand sa imparta succesul cu Nicusor Dan (aparentul succes), nu l-ar fi deconspirat. Ultimele dati cand a intervenit cu idei si decrete au fost momentele de sustinere a lui Basescu si Johannis. Daca tin bine minte a avut si o incercare de organizare a unei miscari/partid condus chiar de ea personal.

 

Niciun comentariu: