luni, 27 iunie 2016

Semnificatia liberala a notiunii de echipa

Semnificatia liberala a notiunii de echipa – 6 iunie 2016

 
Smaranda Dobrescu shared Gabriela Ionita's post.
 

Semnificatia liberala a notiunii de "echipa"

 

Gabriela Ionita

1.     Modul în care liderii noului PNL au înțeles să-și asume "la cald" înfrângerea este cea mai evidentă dovadă că nu sunt un partid, nu au principii sau valori morale, ci sunt doar o gașcă de impostori și oportuniști jalnici, animați doar de interese personale sau de grup, și care la primul context nefavorabil se ascund precum șobolanii pentru a-și salva pielea. 
Dacă nu sunt capabili să-și gestioneze nici măcar rezultatul propriilor decizii (bune sau proaste), cum să îi creditezi cu gestionarea unei țări ? 
2. PSD nu a câștigat prima rundă a alegerilor din acest an, deoarece pentru a câștiga o competiție ar trebui să ai niște competitori. "Democrația" românească are un partid mamut și o serie de găști conjuncturale a căror singură ideologie e propriul profit. Oricât de rablă ar fi o mașină, e oricum de preferat în locul unor mârțoage bezmetice.
Per total, harta țării arată că practic ne-am întors la formula politică de unde plecasem la alegerile din 2012 care au adus la putere guvernul Ponta. Sau, mai degrabă, că dincolo de iluzoriile inginerii de imagine, nici nu s-a schimbat în realitate ceva,

2.      

Smaranda Dobrescu Adica, la o cenzura a tehnocratior legitimitatea s-ar recrea de la zero in formula de acum patru ani. Teoretic, caci daca se mentine situatia in toamna, PSD ar putea face un guvern cu ALDE chiar pe aceste rezultate politice de la Consiliile judetene

 

Mihai Ion Turcu Nu cred ca putem face aproximari pentru toamna. Rezultatul din Bucuresti ,in conditii de slaba prezentare la vot, este un accident.Cele doua partide se afla cam la egalitate, insemnand incerttitudine. Excista o necunoscuta interna Presedintele si una externa.

 

November Nov Un partid istoric, respectat, distrus de o alianţă mizeră cu PD! După Crin (Antonescu) potopul! Politicianul în care am crezut cel mai mult şi care m-a dezamăgit cel mai mult :( Cred că adevăratul PNL se află acum la Tăriceanu.

 

Mihai Ion Turcu Adevaratul PNL a fost.S-a incercat reeditarea sa fara a exista baza liberala, continuitate, evolutie sincrona cu lumea occidentala etc.Doar numele este istoric.

 

Roxana Antohi Adevaratul PNL este ALDE Iar in ceea ce priveste alegerile din toamna ,daca PNL-ul acesta nu vine cu programe solutii pentru alegatori si striga votati impotriva PSD ca este un partid corupt va avea un esec si mai mare la Bucuresti Firea s-a pregatit a studiat problemele Bucurestiului si a reusit concis sa spuna ce vrea sa faca Eu am urmarit toti candidatii dar nu mai la ea s-a observat ca si-a facut lectiile

Niciun comentariu: