miercuri, 1 noiembrie 2017

SUA l-au decorat si pe D-l Dragomir

SUA l-a decorat si pe D-l Dragomir – 3 octombrie 2017

Daniel Dragomir's post.
Tot SUA l-a decorat si pe domnul Daniel Dragomir. Deci unde-i problema? In cutele centrului sau cutrele periferiei?!

SĂ FACEM LUMINĂ PE CULOARUL JUSTIȚIEI
Vom începe astăzi să explicăm un mecanism pe care l-am văzut în întregul său în ultimii ani, dar, pentru a-l înțelege într...


Să facem lumină pe culoarul justiției Oct 2, 2017 | 0 Vom începe astăzi să explicăm un mecanism pe care l-am văzut în întregul său în ultimii ani, dar, pentru a-l înțelege într-adevăr, îl vom  analiza pas cu pas. Mecanismul consta în "sesizarea" SRI, cooptarea procurorului DNA, strângerea "probelor"...


Draghi Puterity E eternul pattern: decoratii ajung sa creada ca ei detin puterea care le-a fost imprumutata si o folosesc si in scopuri personale. Si atunci vin alti decorati care sa ii elimine. Si ciclul se repeta.

Alexandru Botu Pai sa fie decorati cat mai multi, nu asa cu zgarcenie ori confidentialitate cum pare!

Draghi Puterity :)))))))))))

Smaranda Dobrescu S-ar face schimburile mai rapid si beneficiile de tot soiul mai putin manoase.Imi explic odata in plus de ce rezultatul studiului facut in urma cu doi ani de mine privind inegalitatile in Romania in lumina teoriei lui Piketty au iesit ca fiind inexistente: oamenii de afaceri romani nu prea inregistreaza profit (e impartit cu alte categorii care nu-s obligate sa-l declare) iar oamenii de afaceri straini nu declara profit nici cat bancile la fel de straine de interesele tarii. Asa ca oricand cresterea PIB va fi superioara cresterii profitului datorat investirii capitalului. Putem candida astfel la tara cea mai egalitara !!

Alexandru Botu Egalitara la zero, la talpa, diamantata la capetele nevazute. Stiti povestea adevarata cu Fat Frumos si Balarul cu multe capete? In poveste, pentru a nu da lehamitea in creduli, Fat Frumos a retezat toate capetele Balaurului si s-a ales cu Ileana Cosanzeana. In realitate, Balaurul avea mult mai multe capete nevazute, Fat Frumos obosind cu mult inainte de a-l da gata pe Balaur si acceptand, ce sa-i faci!?, sa fie ingrijitor la grajdurile Balaurului. Iar de Ileana Cosanzeana nu i-a mai pasat fiind doar argat.

Niciun comentariu: