vineri, 3 noiembrie 2017

Colonelul Dragomir despre intalnirile de la K2 si T14



PAz shared a link.
Repet, Serviciile Secrete, Crima organizata si Terorismul sunt 3 din instrumentele moderne prin care Elitele se protejeaza de majoritati. Odata cu privatizarea serviciilor, inclusiv prin finantarea operatiilor clandestine prin activitati comerciale protejate, serviciile devin stat in stat. In Romania avem doar servicii deocamdata.


"Există înregistrări, există documente să putem observa de câte ori a mers doamna Kovesi la sediile aparţinând Serviciilor, K2 ŞI T14, după orele 17.00 şi cine era…


October 1 · 
Ma uit la fostul ofiter Daniel Dragomir pe B1 TV si la ce debiteaza la televizor. Eu inteleg ca daca scrii SRI pe burtiera face rating, dar, domnule Dragomir, spuneti, domnule, o firma acoperita a SRI. Stiti? Exista? Este o prostie mai mare decat dumneavoastra. SRI nu are firme acoperite. E usor de decriptat ceea ce incercati sa faceti, dar ramaneti, va rog, in limitele credibilului, macar.

Andrei Alexandru Ai ratat un moment bun să taci, Marinceo, mai ales că, atunci când taci, pari mai deștept.

Smaranda Dobrescu Si noi, nu putini care reactionam la abuzurile binomului fata de clasa politica!! Pai asta le dadea doar linistea si multumirea din partea bossului cel mare. Mai departe, partea financiara era acoperita de controlul absolut al economiei cu capital romanesc. Cine poate ramane pe piata, cine trebuie sa vanda ieftin ca sa omoare concurenta, cum pot sucomba firme rentabile romanesti doar pentru ca nu intelesesera ca SRI-ul trebuie sa traiasca bine!. Aici alegerile probabil erau facute intern, initiate de SRI, puse in aplicare de catre DNA fara ca partenerii nostri straini sa fi cerut. Asadar ramane intrebarea: cati si cine anume a vrut ca firmele cu capital romanesc rentabile sa dispara in favoarea altor firme cu capital romanesc? Cine a contribuit la pierderea de locuri de munca si la exodul romanilor de cele mai multe ori de buna calitate?

Draghi Puterity Incepe sa se contureze mai bine toata marsavia. Pana la urma e vorba, evident, de bani. Trebuie eliminate de pe piatza firmele romanesti neprietene pentru a face loc celor care trebuie. Mai ales cele care au contracte cu statul. Comisia parlamentara ar trebui sa examineze exact cine a avut de castigat din aceste actiuni. Poate astfel o sa gaseasca explicatia si la faptul ca SUA ii decoreaza din greu si ii protejeaza pe cei care fac asta.

Smaranda Dobrescu Cred ca le convine unora ca Ghita sa ramana pe unde e acum

Draghi Puterity Mda... Piatza de IT cu statul. Si cu serviciile. Cine o fi avand interese sa ruleze softul lui acolo? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;)

Smaranda Dobrescu El se pare ca a livrat soft in Serbia pentru administratie


Prospectiv A-z .
Daniel Dragomir:
Un căpitan cu munci de răspundere, care a activat ca jurnalist până acum 2 ani și care se ocupă, mai nou, de urmărirea emisiunilor la care particip, a pus aseară, pe Facebook, niște întrebări.


Voi începe să îi răspund. Și, pentru informarea domniei sale, voi menționa 10 firme care NU sunt acoperite, dar care au câștigat majoritatea licitațiilor din fonduri publice (miliarde de euro) în ultimii ani. Zece firme protejate:

SIVECO
grupul Asesoft
Teamnet
Oscar Downstream (poate își aduce aminte generalul Cozma, de la Antitero, cum a blocat investigațiile Fiscului și ale DIICOT în acest caz)
Danco Pro
Aedificia Carpați
Grup Servicii Petroliere
Hexi Pharma
Medicare Technics
TCE 3 Brazi – Insula Mare a Brăilei

Este de notorietate în sfera cui s-au aflat și se află. Chiar din declarații știm unde s-au dus și se duc banii.

Iar dacă nu există firme acoperite, propun să trecem la modificarea articolului 43 din Legea 14/1992, modificată în 2003 prin OUG, în timpul Guvernului Năstase.

Dacă nu există firme acoperite, nu cred că ar deranja pe cineva să le interzicem.
http://dragomirdaniel.ro/top-10/


Top 10 Oct 2, 2017 | 0 Un căpitan cu munci de răspundere, care a activat ca jurnalist până acum 2 ani…

Prospectiv A-z .
Ceea ce ne spune dl. Daniel Dragomir trebuie sa dea de gandit celor care atribuim esecul economiei romanesti neocolonialismului. Observam ca nu este vorba doar de straini care pun bete in roate mediului de afaceri romanesc, sunt romani din servicii care fac asta cu impunitate. In incheierea postarii de pe blogul personal, dl. Dragomir spune: 

"Iar dacă nu există firme acoperite, propun să trecem la modificarea articolului 43 din Legea 14/1992, modificată în 2003 prin OUG, în timpul Guvernului Năstase.
Dacă nu există firme acoperite, nu cred că ar deranja pe cineva să le interzicem."

Pai sa le nationalizam, zic eu.

Smaranda Dobrescu Nu respingeam ideea, dar nu am mers niciodata atat de departe incat sa-mi inchipui ca parte romana hotaraste arbitrar cine sa ramana pe piata.. Si ei secretii cred in mana nevazuta care de fapt nu e libera concurenta reglatoare ci chiar o mana pe al carui umar stralucesc stelute..

Prospectiv A-z .
Am scris de atatea ori eu insumi ca problemele au inceput odata cu privatizarea secu pentru a plati datoriile...

Repet si speranta ca dl. Daniel Dragomir sa nu fie abandonat ca Adrian Severin. Altfel, praf si/de pulbere
.
Prospectiv A-z .
Haideti sa zabovim o clipa pe o ipoteza: 

Eu sunt directorul pe Romania al unui lant de distributie occidental. Mi s-a spus discret ca intrarea pe piata romaneasca a fost facuta mai demult cu ajutorul unui fost general de secu, consilier la unul din Palate acum. Eu am o cota de crestere, de care depinde bonusul anual si calea mea de crestere profesionala. Ce fac? Ma uit la orasele in care distributia nu este inca majoritar pe mainile lanturilor occidentale si caut cate un colonel local pentru a inlocui concurenta romaneasca din aceste orase cu centrele 'mele' de vanzare. 

Hmmm, nu uitati, era doar o ipoteza!
Smaranda Dobrescu Norocul tau! Ma si pregateam.. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

Smaranda Dobrescu Idee patentabila si de larga respiratie ! Poate printre putinele cu sanse de castig in prezent! Vai de noi!

Draghi Puterity Nu mai retin despre cine e vorba, dar povestea ceva interesant: ca a fost chemat la Coldea care i-a spus ceva de genul "nu e nici o problema daca iti faci tu afacerile, dar sa stim si noi".

Asta cred ca era pana la urma rolul lui Florin - sa actualizeze pentru stapani lista cu afacerile din Romania care "merg bine", pentru ca acestia sa decida pe care le preiau, pe care le distrug sau pe care le lasa in pace. In numele interesului national, desigur. Al lor... De partea de executie se ocupa in ultima vreme mai mult Codrutza.

Iar tefeleilor li se vindea asta ca ajutor dezinteresat pentru a scapa Romania de flagelul coruptiei. Buhahaha...

Draghi Puterity Pai asta e diferentza dintre serviciile americane si cele romanesti. Alea ajuta firmele tarii lor, ale noastre nu.

P.S. Nu stiu daca termenul occidental e potrivit aici, pt. ca intr-un scandal de acu cativa ani din Germania, se punea aceeasi problema, ca BND-ul spiona sau lucra firme germane in favoarea celor americane. S-a pus insa repede batista pe tzambal, doar o firma de eoliene a mai carait o vreme, iar acum e liniste. Poate au avut si ei o sansa si s-au curatzat, vorba lui Daniel Dragomir.

Smaranda Dobrescu Dar nu devenise o regula! Cel putin pentru contractele cu statul german!

Draghi Puterity Da, asa e, nu era regula si intr-adevar se pare ca se ocupau de firme fara contracte cu statul (eventual cu exceptia infrastructurii de TV si internet prin cablu). Mai exact de alea pe care nu reusisera bancile sa le fezandeze suficient pentru a putea fi preluate la pretz de nimic (candva o sa va povestesc ceva despre cum actionau bancile, cu informatii de la prima mana).

Draghi Puterity Apropo, googleuind dupa niste chestii https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff0/2/16/1f603.png:D am dat peste un articol interesant de la inceputul anului din JN:

http://jurnalul.ro/.../coldea-record-la-incasari-5-000-de...


Medicare Technics SA, firma condusă de George Tudor…

Smaranda Dobrescu Atunci nu pot ocoli gandul la Condrea-Hexi Pharma, probabil veriga slaba si la Cocos, bagat in afaceri medicale , cu prejudicii de milioane de euro si iesit din inchisoare dupa cateva luni..

Niciun comentariu: