marți, 31 octombrie 2017

"Sa reinodam relatiile cu marea Rusie"





Junker dixit "„mi-aş dori să avem înţelegeri cu Rusia care să meargă dincolo de cadrul obişnuit, aceasta deoarece, fără Rusia, nu poate exista o arhitectură de securitate în Europa. UE ocupă 5.5 milioane de km pătraţi, Rusia are 17,5 milioane. Rusia trebuie să fie tratată ca o entitate mare, ca o naţiune mândră. Avem mult de învăţat despre profunzimea Rusiei şi, în acest moment, suntm foarte ignoranţi în această privinţă... Rusia nu este, aşa cum afirma Preşedintele Obama, «o putere regională». A fost o foarte mare greşeală de estimare"."



Prospectiv A-z .
Istoria nu se repeta cu frecventa crezuta de naivi.

Alexandru Botu Jran Claude Juncker nu poate fi depasit in afirmatii de acest tip decat de Mihai Tudose. Nu mai spun cine este Mihai Tudose.

Prospectiv A-z .
Ei, eu ii aveam in vedere pe neoconii din spatele lui Bush II, Obama si acum la cantar cu Trump. Socoteala asta cu 'Rusia, putere regionala' si/au spus-o (siesi si prietenilor) pentru a accepta embargoul, pretul scazut la hidrocarburi, cresterea cheltuielilor militare etc. Chestia cu repetitia istoriei face referinta la cum au fost hartuiti japonezii inainte de Pearl Harbor, ca rezultat al intrarii acestora in China. Japonezii aveau aproape ZERO resurse, rusii au prea multe...

Junker e un politiko de buzunar, dar stapanii lui trebuie ca au remarcat gaura la incasari si l-au asmutit p'asta la vorbe.

Niciun comentariu: