marți, 31 octombrie 2017

Cui i-e frica de George Soros?

Cui i-e frica de George Soros? – 11 octombrie 2017

Draghi Puterity shared a link.

October 11 at 11:19am

Despre cat de bun este George Soros, despre cum e pe terminate finantarea NGO-urilor, si cateva nume de agenti ai lui in Romania https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;)

 

 

Who's Afraid of George Soros?

How an octogenarian businessman became the bogeyman of Europe.

FOREIGNPOLICY.COM

Smaranda Dobrescu Anti-sorosismul nu ar trebui deloc confundat cu un posibil antisemitism cum le-ar placea unora sa o faca.

 

Anna Zelinski Ong-urile până de curând finanțate rămân datoare până la moarte. Soroș este doar interfața dintre cei care schimbă lumea încet dar sigur și omenire.

 

Petre Caluian Sigur ca da.. A fost/este una dintre interfetele prin care CIA isi desfasura actiunile subversive si acopetitii in tarile de interes.

 

Preda Mihailescu Israelul este avertizat de faptul ca anit-nationalismul acestiu agent executiv nu se opreste la portile statului Israel, cred ca este cel putin persona non-grata, daca nu chiar condamnat acolo. Deci ...

 

Prospectiv A-z .
"In ziua in care izbucneste revolutia romana, Sandra il intilneste pe George Soros, nume de care avea sa se lege revenirea ei in Romania."...See More

 

 

Sandra Pralong si optimismul ei incurabil - Elle.ro

„Cei de la Newsweek m-au cautat in campus sa imi…

ELLE.RO

 

Preda Mihailescu Dragutza de ea. Ii placea Newsweek, pentru ca a invatat englezeste citindu-l, un criteriu ca oricare altul. Cand te gandesti ca se trage din parinti adevarati oameni, te duce un gand la pilde si incercari.

Prospectiv A-z .
Eu stiam doar ca ce se trage din pisica soareci mananca. ...

 

Prospectiv A-z .
http://www.economica.net/george-soros-transfera-18...

 

 

George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate…

ECONOMICA.NET

 

Preda Mihailescu Daca trebuie sa renteze 1 la 1000, ce vor munci salhorii!

Niciun comentariu: