miercuri, 1 noiembrie 2017

Sfidarea Parlamentului

Sfidarea parlamentului – 3 octombrie 2017

Smaranda Dobrescu shared a link.
Curtea Constitutionala a constatat ca sefa DNA a chiulit nejustificat si a sfidat Parlamentul: "Exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlamentul Romaniei si Ministerul Public generat de refuzul procurorului sef al DNA de a se prezenta in fata Comisiei speciale de ancheta".



Eduard Virgiliu Se apropie funia de par, sa vedem daca ambasadele n-o fac scapata si pe asta.

Alexandru Botu Doamna Smaranda Dobrescu
Eram cel mult la scoala primara si o parte din vacanta de vara mi-o petreceam la bunicii dinspre mama. In primul rand, fiindca sarcina mea, pe atunci, era sa am grija de oile noastre, unite cu oile bunicului. in jur de 40 de ca...See More

Smaranda Dobrescu Frumoasa amintire! Sa o tii in tine vesnic. Asa arata comorile noastre!

Alexandru Botu Deja am marturisit-o. Nu trebuia?

Smaranda Dobrescu Nu-ti para rau! Am mai adunat o uncie de aur la colectia mea ascunsa..

Alexandru Stanescu Bunicii , bunicile , capătă-n amintirile fiecăruia dimensiuni greu de sters ! Tocmai pentru că au bunătatea și experiența unei vieți !
Alexandru Stanescu Ce mă izbește la creatura asta este lățimea frunții!

Alexandru Botu Doar latimea, nu si inaltimea? Dar dimensiunile fruntii nu sunt neaparat definitorii, iar la barbati, cu varsta, devin chiar prea "adanci", plecand de la sprancene si terminandu-se pe fata invizibila a capului, asta daca au bunul simt sa se opreasca acolo. Aici, insa, discutia se referea la sfidarea institutiei fundamentale in democratie si, probabil, a oamenilor fara functii protective in stat. Cu siguranta ca inteligenta, chiar si aceea perfida, te poate ajuta sa nu practici bolovanos si exclusiv, daca tot o doresti organic, aroganta si sfidarea josnice. Educatia si bunul simt sunt cele fatale comportamentului in discutie.
Sa nu se inteleaga ca nu as fi de acord cu principiile luptei anticoruptie, cu crearea de institutii si de cadru legistativ care sa le puna in practica, cu profesionalism, consecventa, responsabilitate si rezultate pe masura investitiilor facute pe spinarea societatii.
 ,"creatura" a compromis complet noțiunea de luptă anticorupție !

Alexandru Botu Domnule Alexandru Stanescu, va respect opinia si sunt si de acord cu ea. Nu sunt de acord cu epitetele cam tari.

Alexandru Stanescu De ce cuvinte alese pentru acțiuni ca cele de la Ploiești de exemplu ?
Asta mi-e convingerea , se reactivează metode dintr-o eră glaciară !
Alexandru Botu Alexandru Stanescu , in gluma, as putea zice ca doar cu epitetele utilizate de mine, referitoare la persoanele vizate si la situatiile determinate, as fi foarte ingaduitor. Asa ca nu luati ceea ce am zis decat ca o gluma, respectiv o provocare de a gasi epitete alternative. De exemplu, cineva poate sa intrebe ce epitete (si nu neaparat de ce ) s-ar potrivi unei persoane, obiect, situatie, stare etc. Fara concurs, fara premii. A fost un timp cand chiar urmaream sa gasesc licentele cele mai expresive din postarile Grupului Prospectiv, uimindu-ma cu adevarat si de mai multe ori Domnul Prospectiv A-z. Apoi am considerat ca nu prea este in regula sa urmaresc fara sa contribui astfel de explozii de inteligenta, spirit critic si umor.

Preda Mihailescu Pare un stat foarte feminist, progresiv, la prima vedere.

Niciun comentariu: