miercuri, 1 noiembrie 2017

Cum sa ne ferim de Alzheimer

Cum sa ne ferim de Alzheimer – 9 octombrie 2017

PAz shared their post.
Stiu, nu-i uichend, dar va recomand sa vedeti toate cele 3 postari dela grupul Prospectiv pe Sanatate urmand linkul de mai jos. Cei care nu imi dati dreptate, ca merita urmarit materialul, va rog sa cereti banii inapoi https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

PAz shared a link.
Parcurgeti TOT materialul pentru a afla cum va feriti de Alzheimer, o boala cu 36 de intrari!




Claudia Giurca Mi-ar placea sa vad scris interviul, discutia dintre cei doi medici. Inteleg prea putin din conversatie, ca sa imi dau seama de ce date noi beneficiaza ca sa poata discuta de un ghid de preventie. Desi exista acum informatii despre intimitatea multor procese si reactii fizicochimice care stau la baza functionarii creierului, desi exista investigatii care inregistreaza modificarile in structurile cerebrale, ca urmare a acxestor suferinte, nu exista un tratament sau tratamente eficiente care, macar sa reduca semnificativ manifestarile bolii. Asta pentru ca este vorba de "uzura", la care participa, din ceea ce se cunoaste, multi factori, in principal sunt predispozanti genetici.(dar, la datul genetic, participa si posibilitatea de a fi mai usor afectat genetic in timpul vietii; deci si asupra materialului genetic exista influente in timpul vietii, anume virale, chimice, fizice nucleare s.a). Ceea ce spun dansii sunt date adunate in timp cunoscute. Dar fiecare incearca sa lupte pe o directie. Daca tot nu exista un tratament medicamentos eficient se incearca sustinerea celor aflati pe acest drum al suferintei si cu terapii psihocomportamentale, ca mereu sa se utilizeze reminiscentele memoriei, a emotiilor s.a. Ca si in cazul diabetului, care se considera a fi o inflamatie generalizata, si in cazul AD, se considera ca tot ceea ce duce la accentuarea inflamatiei organismului sau la extinderea inflamatiei, automat precipita declansarea reactiilor de protejare a organismului si la manifestarile bolii mai precoce. Inflamatia ca si complexele amiloidice care se formeaza pe scoarta cerebrala, sufocand activitatea acesteia,din Alzheimer ar fi reactii de protectie a organismului la factori nocivi. Dintre factorii care pot duce la Ad sau dementa senila sunt si hitertensiunea cerebrala, diabetul s.a. Am spus toate acestea cu cuvintele mele, asa cum am inteles eu sau ca la o sueta cu nespecialisti, in afara unui limbaj de specialitate. Acum mai mult de 30 de ani, s-a spus, ca ionii de aluminiu sunt printre factorii chimici incriminati in Alzheimer, iar tatal meu stiu ca a scos din uz oala de fiert lapte si absolut tot ceea ce era facut din aluminiu. Acum, pentru castig se foloseste larg folia de aluminiu, desi e toxica cand e la temperaturi inalte. Sper sa aflu ce ati mai inteles din interviu.

Prospectiv A-z .
Aici sunt 3 postari, unele cu text ce poate fi relativ usor tradus cu google:https://www.facebook.com/groups/prospectivpesanatate/permalink/177001179543607/

Niciun comentariu: