vineri, 3 noiembrie 2017

Care e pozitia presedintelui fata de Sistem?

Care e pozitia presedintelui fata de sistem? – 2 octombrie 2017

 

Doina Nicolescu shared Ingrid Mocanu's post.

October 2

 

Ingrid Mocanu

October 2

Sistemiștii dvs. cică ar fi cu "penalii", domnule Klaus!
Mai zilele trecute a ieșit Dănileț și a zis că simpla nelegalitate a unor HG - uri nu e faptă penală, ci doar dacă sunt și alte elemente, dar nu prea a făcut mare vâlvă că nu l-au preluat "culoriștii" din presă.
Azi, a ieșit și Lippidi chiar pe #romaniacurata și îl calcă în picioare pe Klemm, care cică nu ar fi înțeles în ce țară trăiește și ce se întâmplă în Românica... deci ar cam trebui să facă "mucles".
Alo! Clanul KKK, se aude? Ați rămas singuri, păpușei! Cu 10 amețiți de haștagieni cu certificate la purtător...de bolnav mintal... și care au ieșit în Piață să îi ceară lui Dragnea să le mărească și lor indemnizația de handicap https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fcd/2/16/1f633.png
😳https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fcd/2/16/1f633.png😳https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fcd/2/16/1f633.png😳

 

 

 

 

Doina Nicolescu De cateva zile mi se intampla un fenomen ciudat! Cand vreau sa postez pe pagina Atelier Grup Prospectiv o propozitie in care intervin numele unor personaje cunoscute am probleme cu scrisul (se sterge, se modifica textul sau nu mai pot scrie)!

 

Smaranda Dobrescu Om fi scandalizat sistemul!

 

Prospectiv A-z .
Doamna Doina Nicolescu
Va recomand sa faceti o postare separata cu acest continut, veteranii Grupului Prospectiv stiu de ce. Discutiile noastre au atins din nou un nivel (intelectual, as vrea sa cred) insuportabil statusqvo-ului, mai ales la momentul acesta cand a sunat mobilizarea generala pe unitate.

 

Smaranda Dobrescu https://www.realitatea.net/alina-mungiu-pippidi-cifrele...

 

 

Alina Mungiu-Pippidi: Cifrele greșite ale ambasadorului Klemm

comentarii, E complet fals că România a progresat cu…

REALITATEA.NET

 

Doina Nicolescu Se intampla ceve! Acum 10 ani as fii pariat ca Alina Mungiu niciodata nu ar critica un ambasador american. Daca d-ul Klemm a reusit sa o enerveze pe doamna Alina Mungiu chiar trebuie retras urgent, pana nu incep romanii sa ii iubeasca pe americani ca pe rusi!

 

Smaranda Dobrescu Mai bine admitem ca relatiile dintre partenerii nostri externi nu mai sunt atat de fratesti si AMM nu-l poate critica pe cel care-i scrie cecul lunar..

Niciun comentariu: