marți, 31 octombrie 2017

Grupul select de pe culoarele statului paralel



Cred că vom mai auzi cât de curând de acest grup "select", care face parte din culoarele politic și media ale "statului paralel".


Iohannis cu Ioan Rus, Vulpea, Rareș Bogdan și Vasile Dâncu la inaugurarea unui resort de golf

Smaranda Dobrescu Bravos, aici vin doar papusarii, caci marionetelor li s-a povestit ca azi "vine" Apocalipsa, sa aibe de ce se ingrijora in fata ecranelor si cu storurile trase.

Smaranda Dobrescu Cum ar spune colegul Constantin Gheorghe, "prin fata maretei realizari pulimea nici pe trotuarul de vis-a-vis nu are voie sa treaca.." Ca asa au crescut toti taietorii de panglici, cu terenul de golf langa casa!!

Dana Fantu Vom supravieţui oare acestei traume?
După prezenţa întregului stat român la lansarea unei căruţe, care-i uimirea?


AL DOILEA GAND AL ZILEI
Cand conduci cea mai saraca tara din UE dar inaugurezi un teren privat de golf, ridici doar sfidarea si nesimtirea intr-un top mondial de care toti se feresc.

Dana Fantu Mda. Cum ziceam. La Ford a mers toata floarea statului. De asta a mai comentat cineva ceva? Nu. Că e Ford.

Prospectiv A-z .
Nu cunosc povestea cu Ford, insa simbolismul vizitei si al declaratiei lui KWJ la inaugurarea unui teren de golf mi se pare graitor despre prioritatile prost-plasate ale acestui profesoras basculat intr-un rol ce-l depaseste cu mult.

Smaranda Dobrescu Prospectiv A-z La inaugurarea noului model EcoSport al uzinei Ford la Craiova au participat pe 12 oct. atat presedintele cat si premierul. Fordul creaza locuri de munca pentru romani, aduce venituri la buget sub diverse forme, va face export. El e important atat pentru dezvoltarea economiei Doljului cat si la nivel national. Craiova redevine prin Ford un oras industrial. Sa vedem acum in ce masura va reusi guvernul sa-i faca infrastructura necesara transportului . Asta e partea a doua, mai putin festiva..

Prospectiv A-z .
Fordul este la Craiova din 2009. Cam lunga redevenirea. A merge la inaugurarea unui nou model mi se pare o plecaciune exagerata fara precedent--doar daca nu s-a intamplat la fel cu Duster-ul la Pitesti.

Aha, mergeai sa desfaci o sampanie de Jidvei/Cotnari impreuna cu craiovenii dela Ford cand se exporta automobilul cu numarul una sunta mii/un milion si poate as mai fi inteles... Asa, riscam sa continuam politica de insectar omologata de Basescu.


Pe patronul Transavia care și-a tras teren de golf la Ciugud - facilitate publică (sic!) - s-a dus să-l pupe în cur însuși președintele țării, nu doar marile nu...

Niciun comentariu: