miercuri, 1 noiembrie 2017

Sorosist sau nationalist?

Sorosist sau nationalist… - 9 septembrie 2017

Smaranda Dobrescu shared a link.

September 9

In apropierea referendumului initiat la cererea CpF, s-a inmultit propaganda antiortodoxa, anti bserica, pro LGBT, etc, propaganda sub forma unor filme care araca biserica, care ataca nationalismul, etc. Ziaristi virulenti globalisti-sorosisti si-au moderat discursul si imprumuta pertinent sau mai putin argumente umaniste. Dreptul lor, dar o minima experienta pe FB i-ar putea determina sa inteleaga inutilitatea gestului: Din pacate taberele sunt impartite, banda de separatie este de netrecut de niciuna dintre parti. Prapastia din societate este mult prea intinsa ca cel putin pentru moment sa speram intr-o regrupare .

 

 

 

Soroșist ori naționalist. Neomarxist sau neofascist. Ce alegem să fim?

În România, câștigă teren o specie a trecutului întunecat. Una care împingea omenirea spre iad acum mai bine de 70 de ani. E rasistul, homofobul, "ortodoxul".…

LUMEALIBERA.RO

 

Alexandru Stanescu Păi ce s-alegi ? E de ales ???

 

Smaranda Dobrescu Autorul ezita sa raspunda la intrebarea din referendum. Lasa sa pluteasca ideea ca cei care se opun familiilor LGBT sunt intoleranti precum alte categorii dintr-un trecut pe care-l dorim uitat.

 

Alexandru Stanescu Prefer să părăsesc lumea asta întolerant , precum cei enumerațj mai sus !! Țărani care-au dus în spate multe rele , grele rele ...

 

Alexandru Stanescu Revedeți foto postate de dvs. cu acei țărani la coasă .

 

Alexandru Stanescu Să fiu clar : nu mă opun lgbt !!! Dar nu poți înțelege , eu cu siguranță , cum pot forma familii ! În scurt timp vor întinde coarda și vor solicita și adpția de copii ! Oribil ! Pentru ei noțiunea de tată sau mamă va fi profund distorsionată . Sigur un handicap !

Alexandru Stanescu Poți fi altfel decât ROMÂN ? Ce-ar zie păroinții ,bunicii , stăbunicii .. ?

 

Smaranda Dobrescu "În România, câștigă teren o specie a trecutului întunecat. Una care împingea omenirea spre iad acum mai bine de 70 de ani. E rasistul, homofobul, "ortodoxul". E cel ce "știe" că tu greșești dacă nu umbli la glanda ungurului, a țiganului sau homosexualului. Nu cumva să spui că musulmanii sunt și ei oameni! Sau că "jidanii" nu controlează "marea finanță mondială". Iar dacă îndrăznești să crezi că respectivii sunt doar simple ființe umane – și că legea și regulile țin lumea asta în echilibru fie și precar, nu rasa, religia sau culoarea pielii -, atunci au pregătit ac de cojocul tău: ești "marxist". Sau "neomarxist". Ori "soroșist".

O exagerare si o incriminare absurda. Daca cumva consideri ca se nasc prea putini copii si ca destule tari/natiun sunt sortite sa se diminueze numeric si sa-si reduca semnificatia la nivel global, deci esti de parere ca nasterile trebuie incurajate, nu inseamna implicit ca esti antisemit, rasist, nationalst radical.

 

Fogarassy Paul Urât scris ... cu venin https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6a/2/16/1f641.png:-( Eu cred că un om nu se definește după ceea ce urăște, ci după ceea ce iubește.

 

Alexandru Stanescu V-aș inoportuna foarte , foarte tare dacă mi-ati da nișe lămuriri ?

 

Fogarassy Paul Desigur. În primul rând este vorba despre etichete. A agăța de cineva etichete este nu doar o dovadă de lipsă de inteligență și cultură, dar este o formă de agresiune. Un discurs care se bazează pe așa ceva nu are cum să fie constructiv și util. La fel cum inutil este orice strigăt de luptă; atunci când nu dorim confruntarea, desigur. 

Aș putea continua, devoalând tehnici ieftine de manipulare, dar ce rost are ?! Cine înțelege nu are nevoie, iar cine are nevoie nu înțelege https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)
Sayounara https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;-)

 

Alexandru Stanescu Cu adâncă considerație , vă mulțumesc !


Stefan Kovacs Dl.Ciocăzanu este trist, nedocumentat și plictisitor. Celor care se întreabă de ce e nevoie de campania CPF- ar trebui să citească ce a făcut LGBT-ul din Anglia- unde copiii sunt deja educați de la grădiniță în spiritul "genului fluid" iar la vârful societății- atunci când te exprimi împotriva LGBT ai de-a face fie cu campanii imense de ură fie chiar cu agresiuni fizice, concedieri, etc. Și peste tot "tinerii" fanatizați după ce o comit (a se vedea SUA și dărâmarea statuilor- se pregătește coloana lui Nelson) sunt aplaudați - cum face și dl. Ciocăzanu- pe mantra imbecilă că tinerii știu mai bine ce trebuie...

 

Smaranda Dobrescu In metroul londonez nu se mai foloseste in ciuda traditionalismului bine cunoscut formula : "ladies and gentlemen, the next station..."

Stefan Kovacs Zicea în respectivul articol și de asta și de faptul că studenții care încă mai folosesc pronume de gen sunt trecuți pe niște liste...

 

Draghi Puterity Refuz sa citesc oamenii care pun etichete semenilor lor.

 

Draghi Puterity Apropo de mutra tipului (pardon my french) https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff0/2/16/1f603.png:D

https://www.theguardian.com/.../new-artificial...

 

 

New AI can work out whether you're gay or straight from a photograph

An algorithm deduced the sexuality of people on a…

THEGUARDIAN.COM

 

Anna Zelinski Latră (scuzați) în pustiu, împotriva bisericii discursul lor ignorant nu poate avea succes; Credința, acolo unde este, acționează ca o forță incognoscibilă în adâncul sufletului. Dar există rațiuni care țin de echilibrul naturii și atunci dezacordul legiferării a 2 semne identice ++/ - - este pe deplin justificat și în absența Bibliei. Nu am nimic împotriva vieții private a LGBT, însă modul în care devine publică, parcă ne amintește de strigătul lui Nietzsche: Dumnezeu e mort. Adevăr valabil pentru 2 continente.

Prospectiv A-z .
"In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, not to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better. When people are fo...See More

 

 

there's method to any political corectness madness

Transgenderism Is Propaganda Designed To Humiliate…

PEROMANESTE.BLOGSPOT.PE

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=838187773029067&id=100005135564621

Niciun comentariu: