marți, 31 octombrie 2017

Deep state nu exista! Doar statul lor..

Deep state nu exista! Doar statul lor. – 14 octombrie 2017

 
 
Doina Nicolescu shared Ingrid Mocanu's post.

 

Ingrid Mocanu

October 14 at 2:26pm

Statul paralel - Deep State.
Se tot vorbeste despre un asa-numit Deep State - Statul paralel, care cica ar fi Statul format din structurile de forta (oameni din aceste structuri) care ar exercita puterea din umbra, indiferent de votul nostru.
Cred ca este total gresit : DEEP STATE NU EXISTA! 
Exista un singur Stat: ACEL STAT... STATUL LOR. 
EI si doar ei constituie STAT... si-au pus premier si au impartit alesii PSD - ALDE in doua categorii: penali sau securisti ... penali fiind toti cei nesecuristi. Au luat prizonier seful opozitiei la pachet cu partidul lui, dar si pe seful partidului majoritar, care a dezertat impreuna cu toti asa-zisii "conducatori" ai PSD.
NOI, poporul, suntem o masa absolut inutila, manipulata si usor de folosit la nevoie pe post de hastagieni sau mineri. 
NOI nu mai avem STAT: "ne-au emigrat" cu milioanele in alte State, reale, iar aici am ramas doar cei ce constituim "carne de tun" pentru EI, predestinatii sa ne "conduca"... spre binele si perpetua LOR preamarire si bunastare.

 

 

DEEP STATE NU EXISTĂ! DOAR STATUL LOR… – Ingrid MOCANU

Posted on 14/10/2017 by Ingrid MOCANUDEEP STATE NU EXISTĂ! DOAR STATUL LOR… Statul paralel – Deep State. Se tot vorbește despre un…

INGRIDMOCANU.RO

 

Smaranda Dobrescu Cred ca si Ingrid Mocanu se simte singura si considera in sinea ei ca curajul numai e un apanaj al barbatilor. Si ea a facut facultatea de Drept, nu cea de feminism. La urma urmelor nu conteaza ca e poate singura alaturi de Liviu care vorbeste clar si la obiect. Conteaza cred eu sa stie ca are alaturi in aprecieri multi, foarte multi romani. Si tare mai conteaza faptul ca premierul intrebat fiind cand ies legile justitiei a intrebat:" Care legi, nici nu avem proiect!". Cu alte cuvinte, draga Ingrid, va trebui sa muncesti si mai mult, si mai greu! Au ramas doar legile lui Macovei. Deocamdata. Si referatul IJ.

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/TrenduriEconomice/posts/520758934942742

 

Dan Diaconu

October 14 at 6:46am · 

Liviu Dragnea umflă Guvernul cu securişti şi telecomandaţi, după care se rupe-n figuri că e victimă a sistemului. Similar lucra şi „marele său duşman" Victor Ponta care, justificând că „e nasol de la Bruxelles", făcea absolut toate jocurile securităţii.

Cu sperietoarea de la Bruxelles a buşit Ponta Referendumul. Mai ţineţi minte lista căcatului ăluia de Barroso? Mai ţineţi minte că drept mulţumire pentru menţinerea lui băsescu, Ponta a luat avioanele portugheze de la fier vechi şi, chipurile, le-a retehnologizat în SUA, făcându-ne să plătim o căruţă de bani pentru nişte jeguri uzate moral? Mai ţineţi minte cum „negocia" dur cu sistemul şi-o punea pe Kovesi comisar stalinist la DNA?

Exact aceleaşi jocuri de căcat sunt făcute acum de Dragnea. Desigur, şi el e agăţat cu dosare, dar asta pentru că, indiferent cât ai fi de căţel, sistemul îşi ia măsurile de siguranţă. Cât timp te comporţi aşa cum ţi se spune, n-ai nicio treabă. Dosarele bat pasul pe loc şi, dacă-ţi faci ieşirea din scenă aşa cum ţi se cere, toate se dizolvă, fără repercusiuni. Exemplul cel mai relevant e Ponta, care n-are nicio problemă. Sau, mă rog, ar avea una de justificare în faţa publicului(şi a bunului său simţ dacă ar exista) a surselor de venit care-i asigură actualul nivel de trai. Cu o justificare similară ar trebui să vină şi Geonă şi, da, chiar şi Liviu Dragnea. Nu, nu săriţi şi nu picaţi în capcanele întinse cu Belina, cu Brazilia, cu Teldrum şi alte rahaturi. O să râdeţi de mine când vă voi spune că NU de acolo îşi trage Dragnea banii pentru traiul de zi cu zi! Gândiţi-vă bine de unde oare trăiesc pe picior mare Geonă, Ponta şi alţii ca ei şi-apoi ţineţi minte că Dragnea tot de-acolo îşi ia banii! Perfect ilegal, dar ce mai e legal în ţara în care mafiile taie şi spânzură, fac legea şi sunt prezentate ca „îngeri ai dreptăţii"?

Aşadar, scoteţi-vă ochii din batiste, lăsaţi naiba lacrimile să se acumuleze pentru lucruri mai bune şi înţelegeţi odată că totul, dar absolut totul, e un circ ieftin. Nu vă mai puneţi încrederea în impostori, nu vă mai agăţaţi speranţele de jigodii! În momentul în care veţi vedea un politician hotărât să ancheteze întreg jegul securistic care ne face vizibil, la scenă deschisă, agenda de aproape 15 ani(că invizibil ne-o face încă de la ocupaţia sovietică), în momentul în care veţi vedea un partid care va promite, cel puţin, să readucă normalitatea(atenţie, NORMALITATEA!) la legalitate, atunci puteţi spune că aveţi pentru cine să suferiţi. Altfel, vă meritaţi pe deplin soarta!

Niciun comentariu: