miercuri, 1 noiembrie 2017

Roubini: Scenarii pentru economia globala

Roubini: Scenarii pentru economia globala – 11 octombrie 2017

 

Gheorghe Gradinaru shared a link.

October 11 at 4:35am

 

 

Three Scenarios for the Global Economy by Nouriel Roubini - Project Syndicate

The International Monetary Fund, which in recent years had characterized global growth as the "new mediocre," recently upgraded its World Economic Outlook. But…

PROJECT-SYNDICATE.ORG

 

Alexandru Botu Pana la urma, fiind deja obisnuiti cu evolutii ca in cele trei scenarii, din care cel mai probabil este considerat cel de la mijloc, sa nu uitam ca excesele care se fac in diverse parti ale lumii ne-ar putea priva si de scenariul mijlociu, urmand sa evoluam cu mult sub cel mai pesimist descris de Roubini.

 

Prospectiv A-z .
Asta scrie numai despre China ca ar trebui sa aduca lumina si adevar in socotelile financiare. Nu cred, China isi va urmari cursul si nu-i va pasa de zgomotele 'binevoitorilor' externi.

Din spectrul scenariilor lipseste Razboiul, desi avem razboaie mai peste tot.

Daca Roubini era serios, ar fi trebuit sa lase paiul smecheriilor financiare chineze in pace si sa se concentreze pe barna smecheriilor occidentale--exprimate ca munti de datorii. Dar astia tot bat shaua chineza sa 'priceapa' iapa/poporul de acasa.

La EUropeni, viitorul vad ca apare in mai mare/multa integrare. Interpretez asta ca un apel la bagarea la fund pentru 'eternitate' a TUTUROR economiilor tarilor mici.

Niciun comentariu: