luni, 28 martie 2016

Slugarnicul mandat al Doamnei Pruna

Slugarnicul mandat al Doamnei Pruna – 14 martie 2016

 

Smaranda Dobrescu
 

Pentru a decide soarta Justitiei in tara noastra se pare ca unica conditie este sa faci parte din echipa triumfatoare a Monicai Macovei. Acum si in veci..
"La început, cu amintirea coșmarescă a prestației doamnei Cristina Guseth încă rănindu-ne simțurile, doamna Raluca Prună ni s-a părut un fel de nimfă a văzduhului. "

 

 

Slugarnicul mandat al doamnei Prună

Slugarnicul mandat al doamnei Prună Contele de Saint Germain 14/03/2016

 

Roxana Antohi Cu ce om fi gresit sa avem parte de astfel de ministrii ai justitiei

 

Smaranda Dobrescu Statul politienesc din dictatura lui Ceausescu a fost foarte eficient. Incepand cu 2004, cei care cunosteau puterea fortei si-au creat forta necesara puterii. Macovei a reprezentat inceputul. Tot ce a urmat apoi la carma justitiei au fost fie fideli ai ei fie supusi regulilor strambe create de ea.

 

Alexandru Botu Nu mai zic nimic. Acum patru institutii ne monitorizeaza, ne fileaza, ne inregistreaza convorbirile, ne salveaza perlele scrise pe orice fel de pereti si ne baga-n sperieti cu interceptarile ambientale. Mi-e frica sa si tac, caci atunci vor trece la citirea gandurilor. Si se stie ca noi nu spunem ce gandim, doar asa sa-i pacalim. 
Cam asta ne inoculeaza aproape toata mass media. Cu ce interes?
Pentru ca cei care ar trebui sa se teama sunt foarte putini, cei cu musca pe caciula. Infractorii.

 

Prospectiv A-z .
"Pentru ca cei care ar trebui sa se teama sunt foarte putini, cei cu musca pe caciula. Infractorii."

Asa ar fi doar daca nu s-ar urmari intimidarea tuturor dela vreun gest de autoemancipare, caz in care ar cadea imediat sub vreo incidenta sau alta.

P.S. Ceausescu dezvoltase un stat politienesc in anii 1980 pentru ca asa procedeaza orice stat sub asediu; Inclusiv cele *model*.

 

Alexandru Botu Statele "model" sunt cele care s-au impus prin eficienta in domeniile considerate, luate ca referinte. Toti ar vrea sa le imite, putini au ceea ce ar fi necesar pentru ca imitatia sa nu fie scalambaiala.
Si iese ce iese.

Niciun comentariu: