miercuri, 30 martie 2016

GDS-ul are cel puțin 3 tătici

"Căteva observații personale. GDS-ul are cel puțin 3 tătici: serviciile franceze, vechea gardă kominternistă, cu progenituri cu tot, securitatea română prin cîteva figuri evident aflate sub control dinainte de ’89.
La fel ca la americani, atît diplomația franceză, cît și serviciile lor secrete lucrează pentru 2 stăpîni – cel legitim, statul, și cel (semi)ocult, cabala, care la americani se numește neocons, iar la francezi, fără a primi un nume, se regăsește grupată în jurul ideologiei lui Glucksman, inspirator cert pentru Soros, și e reprezentată la vedere, violent, de diverse personaje, unul mai sinistru decît celălalt, strălucind peste toți criminalul de război BH-Levi și tremuriciul Finkielkraut."
"Or statul societății civile (care de fapt, în virtutea monolitismului de grup militant construit pe model bolșevic, nu este o societate civilă) se prezintă, în mod paradoxal, ca replică răsturnată...
conumishu.wordpress.com

Comments
Prospectiv A-z:
Text criptic, trebuie citit si cel la care face referinta: http://www.activenews.ro/stiri/Minoratul-perpetuu-130130


Ce sa inteleg de aici, ca vocile vocatiei continentale din Romania au fost aduse la zi? La cum s-a mers cu buldozerul 'civilizator' de colo-colo era legic sa le auzim si p'astea. Probabil ca vom trece la alt episod, foarte probabil pe un calendar prestabilit, dar de care vocile vor fi facute raspunzatoare.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Banuiesc ca avem nevoie cu totii sa privim in aceeasi oglinda, cu aceleasi defecte de prelucrare, pe care sa le consideram ca atare si nu invers. De exemplu, autorul spune:"..am ajuns la punctul la care tranziția a fost finalizată. Iar finalizarea ei presupune nu doar trecerea de la politic la adminstrativ, ci și de la statul național suveran, ce făcea posibil exercițiul politic, la guvernanța gloabală, unde actul politic este suspendat odată cu actul gândirii."

Nu mai departe decat in urma cu doua ore, Presedintele FET spunea:"In Europa lozinca principala este : mai putina Europa, mai mult stat national. State precum Polonia, Ungaria, Franta cu mare intensitate au incetat sa se increada in filosofia statului democrat european, in Europa ca uniune a egalilor"

Poate e doar o problema de desincronizare, dar sigur este o tema de prospectat.
 
 
Stefan Kovacs Dacă și GDS-ul e infiltrat de securiști chiar avem o problemă...respectiv fosta noastră (poate și actuala) securitate are o aplecare masochistă rău spre teatrul absurd...

Niciun comentariu: