miercuri, 30 martie 2016

nerozia sau lipsa caracterului

Nici nu stiu ce este mai grav la acest om, nerozia sau lipsa caracterului.
"Vreţi să aflaţi ce ar fi acum România fără rezultatele DNA? Aruncaţi o privire peste graniţă, în Ucraina, unde corupţia este noua armă de destabilizare politică, financiară, morală a societăţii."
Cat de inapoi vrea sa dea istoria? Pana acolo cand ar fi fost un tecemist impingand referate prin vreo centrala bucuresteana?
"Adevăratul proiect naţional se clădeşte pe un sistem de partide transformat, pe un stat român fortificat, pe o adminstraţie a statului eficientă şi meritiocratică, pe o economie ieşită din starea de dependenţă şi periferie şi pe un contract social reînnoit."
Dupa ce citesc acest paragaf aud vartejul apei pe coloana cea mai groasa din baie.
de Mircea Geoană Curăţirea sistemului politic nu mai poate fi an de an clamată ca fiind prioritatea zero a României. Cine suntem în relaţia cu partenerii internaţionali, sau chiar în raport cu normalitatea, dacă noi tot mai vorbim,…
oranoua.ro
Comments
Gavrila Ch
Gavrila Ch neam de canalie/anagrama la DNA
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Inteleg ca pe vremea Basescu-Ponta justitiei nu-i mergea atat de bine. Desi asincron schimbati din functie, disparitia celor doi a transformat radical, in trei luni justitia, cu tot alaiul de institutii.
Mai inteleg ca daca nu prea a mers cu preventia
conditionata din sanatate, preventia din justitie va fi totalmente benefica societatii romanesti. Cum as putea intelege acest deziderat decat un sprijin pentru crearea Institutiei de interceptare a romanilor?
Mai inteleg ca modoficarea legii achizitiilor publice este foarte importanta in scopul transparentizarii procesului de licitatii si a punerii sale pe un fagas onest. Oare nu cunoaste autorul ca Presedintele Camerei sustine invitarea reprezentantilor Camerei de Comert americane la finalizarea formei proiectului de lege? Exista deci preocupare.
Mai inteleg multe, dar ca sa ia voturi din stanga D-l Geoana trebuie sa se infurie precum Ion Iliescu cand vede abuzurile DNA. Sorry!

Niciun comentariu: