luni, 28 martie 2016

Totul fain pe flancul germano-american!

Totul fain pe flancul germano-american! – 10 martie 2016

 

Prospectiv A-z a distribuit fotografia postată de Charlie Rose.

 

Charlie Rose

Tonight, a conversation with Ursula von der Leyen, the defense minister of Germany. Tune in on PBS.

 

Draghi Puterity Si iaca asa nu mai e nici o problema nici cu titlul de doctor emoticon wink

http://www.spiegel.de/.../ursula-von-der-leyen-darum-darf...

 

 

Trotz Plagiaten: Darum darf von der Leyen ihren Doktor behalten - SPIEGEL ONLINE

SPIEGEL.DE|DE SPIEGEL ONLINE, HAMBURG, GERMANY


Prospectiv A-z .
Si iertati-le, voi pomporul, greselile prietenilor mei, ca sa vi le iert si eu p'ale voastre!

 

Draghi Puterity Deci si fenta cu plagiatele astea s-a cam fasait. Cade doar "cine trebuie"... Sunt curios care va fi urmatoarea gaselnita. Ce simpla era lumea mai demult cand o tineau consecvent cu "drepturile omului".emoticon grin (Apropo - Monica Macovei : Intr-o tara in care criminalitatea este ridicata, drepturile omului nu pot fi exercitate pe deplin.)

 

Eugénia Paraschiv Homo Fraudens...)))))))

 

Prospectiv A-z .
"drepturile omului nu pot fi exercitate pe deplin" Intr-o tzara ca Romania, acestea n-ar trebui sa fie protejate de Constitutie?

 

Prospectiv A-z .
Draghi, ma intreb cat va mai rezista si mitul germanului in Romania. Dupa scrierile lui Platon & Golban despre istoria relatiei economice Germania-Romania te-ai fi gandit ca lumea s-a mai temperat. Mult mai ia scrierilor istorice sa le ajunga!

 

Draghi Puterity Citeste pe FB cum comenteaza lumea despre "neamtzul nostru" si cred ca o sa ajungi la concluzia ca intrebarea ar trebui pusa la timpul trecut. Drept e ca si voi, cei de peste ocean, ati ajutat subtil, asa ca intre aliatzi, la daramarea mitului asta, cu scandalul VW si alte mici ghionturi la momentul oportun date de ONG-uri, insa intrebarea relevanta aici e alta: care mit se darama mai repede, cel al americanului sau cel al germanului? Si ce vine in loc? Poate e o sansa sa ii punem pe ai nostri. Da, stiu ca ai nostri au capre care trebuie sa moara, cu orice pretz, dar poate scapam si de racila asta cu ocazia asta.

 

Prospectiv A-z .
"care mit se darama mai repede, cel al americanului sau cel al germanului? Si ce vine in loc?"

Hipersistemul sau Razboi--raspuns nu doar la a doua intrebare.

"Poate e o sansa sa ii punem pe ai nostri. Da, stiu ca ai nostri au capre care trebuie sa moara, cu orice pretz, dar poate scapam si de racila asta cu ocazia asta."

"Ai nostri" unde semneaza condica?

"Drept e ca si voi, cei de peste ocean, ati ajutat subtil, asa ca intre aliatzi, la daramarea mitului asta, cu scandalul VW si alte mici ghionturi la momentul oportun date de ONG-uri"

Foarte adevarat! Un gest *prietenesc* de a intari perspectiva celor ca Ursula von der Leyen despre cui si cat se datoreaza miracolul german postbelic.

Draghi, admit existenta in mod legic a polilor de gandire si in spatiul germanic. Nu situ cat si ce reprezinta fiecare, insa daca polul desprinderii prevaleaza, sa fie dispus sa-si asume si costurile.

Dela nivelul meu, ma ingrozesc la ideea hipersistemului caci pune elita financiara inainte de toate, iar efectele urmaririi intereselor de catre acesti sociopati se lovesc de barierele fizice ale planetei--caci relativ la morala, acestia, fiind adevarati nietzscheeni, au decis ca nevoile lor sunt dincolo de bine si de rau.

 

Draghi Puterity Prospectiv A-z - Din cate citesc eu prin forumurile mass-mediei "sidestream" (ca cele din mainstream au cam fost inchise de cand a inceput povestea cu Ucraina, cum era de asteptat) nu as zice ca polul desprinderii prevaleaza. Multi gandesc "pragmatic"(adica lipsiti de capacitatea de a extrapola intr-o perspectiva istorica) cam in ideea: "in fond la noi e mai bine decat la altii, de ce sa schimbam ceva". In plus "cabala" pare foarte consolidata la parghiile puterii. Desi daca "mamica" mai face vreo doua trei gafe de genul celei cu refugiatii, cine stie. Intreaba-ma mai mult luni, dupa ce au loc alegeri locale in cateva landuri printre care si landul meu, Baden-Württemberg.

 

Prospectiv A-z .
OK, multumesc de completare. Am senzatia ca vorbim cam de aceleasi lucruri--corecteaza-ma daca ti se pare ca gresesc. Mai departe, prospectiv pe romaneste, se pune intrebarea: Si cu romanii ce-i de facut? Cum spuneam odata cuiva din Grup, solutia este locala, trebuie initiata din Romania, iar noi sa-i ajutam/asistam cu toate mijloacelela indemana.

 

Smaranda Dobrescu "Ai nostri unde semneaza condica"? Raspunsul care ni se parea simplu in urma cu doua luni, se pare ca nu mai e valabil iar lucrurile sunt volatile. Nu mai demult decat in seara asta l-am ascultat la radio pe premier exprimandu-se ca in cazul hotarariimai marilor UE ca Uniunea va continua cu mai multe viteze, Romania nu va fi dispusa sa accepte acest lucru si va lua in considerare si variante iesirii. (!!) Sigur ca acest lucru poate insemna in viziunea unui sceptic inclusiv ca ne vom grabi sa aderam la euro!

 

Mihai Ion Turcu Hipersistemul este contra naturii si contra sistemicitatii insasi. Functionarea sistemica cere alteritate.Privind mitizarile, daca nu privesc panteonul clasic si eroii de epopee, contrazic realitatea si bunul simt.


Prospectiv A-z .
Civilizatia este impotriva naturii, domnule Turcu! 

Problema hipersistemului, la nivelul meu de perceptie si reprezentare, este una ecologica in primul rand. Poate foarte bine sa fie ultimul etaj al Turnului Babel din timpul nostru.

Ca veni vorba, care si cum vedeti alternativa la hipersistem?

 

Prospectiv A-z .
Cernobil si Fukushima sunt numai 2 din cele mai vizibile semnale ca hiper/sistemul, caracterizat si de exploatarea necugetata a resurselor, este la limitele sale.

De exemplu, nu s-au putut strange un miliard pentru a face un nou sarcofag pentru Cernobilul care supureaza radioactivitate. Despre Fukushima nu se mai discuta NIMIC, desi e un eveniment mai grav decat Cernobilul, aflat in continuare in situatie de criza. Intre timp, finantam/cheltuim pe tot felul de zorzoane cu care sa ne impopotanam fatza de victime. 

http://www.cotidianul.ro/dezastrul-de-la-cernobil.../

 

 

Dezastrul de la Cernobîl dăinuie și după 30 de ani

COTIDIANUL.RO

 

Dinica Roman http://www.pacificapost.com/confronting-signs-of-a...

 

 

Confronting Signs of a Society in Decline

PACIFICAPOST.COM|DE NIKOLE HOLLENITSCH

 

Dinica Roman  http://www.democracynow.org/.../average_temperature...

 

 

Average Temperature Briefly Tops 2 Degrees in New Climate Milestone

DEMOCRACYNOW.ORG

 

Mihai Ion Turcu Prospectiv A-z @impotriva naturii sistemicitatii (Teoria Generala a Sistemelor).


Dinica Roman "But a full cleanup of the site — including the extraction of melted uranium fuel from the damaged reactor cores — is expected to take at least 40 years according to the government's timetable and a century by other estimates. In the meantime, officials acknowledge, Fukushima remains vulnerable.
"The question is, Is there a Plan B to deal with another big quake or tsunami?" Professor Suzuki said."

http://www.nytimes.com/.../japan-fukushima-nuclear...
Vezi traducerea

 

 

Fukushima Keeps Fighting Radioactive Tide 5 Years After…

NYTIMES.COM|DE JONATHAN SOBLE

 

Draghi Puterity In umbra TTIP-ului, von der Leyen pregateste "outsourcing-ul" industriei de aparare germane. Primul pas, renuntarea la serviciile celor 5000 de angajati ai ministerului care decid asupra calitatii produselor achizitionate de Bundeswehr. 

Stirea dintr-o perspectiva germana si ruseasca:

http://www.spiegel.de/.../bundeswehr-ursula-von-der-leyen...

http://de.sputniknews.com/.../leyen-aufloesung-verwaltung...

 

Prospectiv A-z .
Cred ca din ce in ce mai multi isi pun problema: Ce-i de facut?! Ascensiunile liderilor carismatici sunt consecinte legice ale unor astfel de miscari de viol public al inteligentei popoarelor.

Niciun comentariu: