miercuri, 30 martie 2016

SOMATIE DE BUNAVOIE

De uichend:
SOMATIE DE BUNAVOIE
Nasolilor, aveti termen 5 (cinci) zile lucratoare, in functie de care sunt zilele in care lucreaza fiecare, sa-i restituiti presedintelui Iohannis "like" urile retrase in mod abuziv. Pe principiul "mortul de la groapa nu se mai intoarce", ca alt principiu nu-mi vine in minte, un "like" dat, e un "like".
Nerespectarea termenului de 5 (cinci) zile pentru restituire voluntara, va atrage convocarea dlui Țukenberg in sedinta reunita a celor doua camere si discutarea defacebookizării voastra.
Sa fie clar!
Președintele Klaus Iohannis a ținut să facă, mult după miezul nopții, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, o declarație prin care să o retragă pe cea…
bn24.ro
Comments
Alexandru Botu
Alexandru Botu Inflexibila trestie!
 
November Nov "Trestie"...ganditoare?
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Daca e inflexibila, poate macar e ganditoare..
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Draga Nov, am ajuns sa fim simultane!
 
 
November Nov
November Nov Ma onoreaza asta!
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Sau ne inspira colegul Alexandru Botu. Sa stam pe langa D-lui cand ne lipseste inspiratia! smile emoticon
 
 
November Nov
November Nov Stau cu placere! smile emoticon
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Prin definitie trestia este flexibila. iohannis parea tipul de om inflexibil. Ceea ce a facut pare de neinteles, de aceea am introdus formularea neimperechiabila!
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Flexibil sau inflexibil, eu m-am gandit la parerea lui Blaise Pascal; in beneficiul presedintelui, desigur
 
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Dumneavoastra si Generozitatea sunteti aceleasi. Ma mir cat de ingaduitoare puteti fi...
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Strict cu prietenii, te asigur. De data asta nu a fost cazul sa fiu generoasa. Cu tine stau cu garda sus sa-ti prind subtilitatile..smile emoticon
 
 
Alexandru Botu
Alexandru Botu Si "ganditoare" este un alint ironic?
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu NU intotdeauna. Sintagma "trestie ganditoare 'se refera la fiinta inteligenta, la om. Asa spune Pascal: ""Omul nu este decât o trestie, cea mai fragilă din natură: dar este o trestie gânditoare. Nu este nevoie ca universul întreg să se înverşuneze împotriva lui pentru a-l zdrobi. Un abur, o picătură de apă sunt de ajuns pentru a-l ucide. Dar chiar dacă universul întreg l-ar zdrobi, omul tot ar fi mai nobil decât cel care-l ucide..."
Iarta-ma daca iti spuh lucruri ultracunoscute..

Alexandru Botu
Alexandru Botu Nu, nu-i nimic. Este chiar foarte placut sa nu depui eforturi si sa te reactualizezi cultural si spiritual, prin grija prietenilor. Eu ma refeream la faptul ca "ganditoare" la Dumneavoastra era la fel de fortata ca "trestie" la mine asociate acelei persoane.



Delia Bogdan Sunt un om simplu in gandire! Nu sunt capabila de subtilitati, sunt genul "ce-i in gusha, ii si-n capusa"! Consider ca retractarea unor afirmatii clare, sub presiunea FB, este o dovada clara de slabiciune! Stiam ca NU verticalitatea este caracteristica politicienilor nostri, totusi Presedintele trebuie sa fie aparatorul principal al statului de drept si garantul libertatilor din stat. Daca FB este cel care regleaza opiniile KWJ, atunci el nu este un om de stat!
 
 
Draghi Puterity
Draghi Puterity Confunda faisbucu' cu Deutsche Welle? Interesant... Citez din articolul de pe DW: "...aţi fost auzit. Chiar şi pe Facebook. Iar Facebook este pretutindeni. Facebook vede şi aude tot. Şi nu iartă nimic. Vi s-au retras câteva mii de like-uri într-un răstimp mai scurt decât ar zice peşte un ins volubil, nu un taciturn ca dvs. "

Si o imagine oarecare (de pe Deutsche Welle) ca sa-mi ilustreze comentariul smile emoticon

http://www.dw.com/image/0,,18743968_303,00.jpg

 
 
Prospectiv A-z:
Deci instanta suprema pentru periferia politica este fb-ul. Pana recent era portarul.
 
 
Alexandru Botu Draghi Puterity, nu cred ca este in stare de confuzie, poate ca (nu) s-a consultat cu cine trebuie.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu A facut ieri o optiune si realizand la atentionarea DW, a GDS, si a multor tineri frumosi liberi si furiosi ca a cam incurcat-o, a dat inapoi. Posibil ca maine altii sa-i atraga atentia in alta limba.. Grea meserie!
 
 
Delia Bogdan
Delia Bogdan Am mai spus si repet...politica nu este pentru oricine! Ai nevoie de anumite calitati, de crezuri puternice si de un anume caracter pentru a fi un bun politician! Cat despre politicienii la kg, fac mai mult rau decat bine!
 
Prospectiv A-z:
Doamna Bogdan, odata am scris la aici Grup, ca delegitimizarea lui Ion Iliescu de catre 'prieteni' ai Romaniei, inclusiv prin actiunile unei alte generatii de tineri frumosi si furiosi, l-a facut pe acesta sa se inconjoare cu multe caractere dubioase
. Aceste caractere subunitare s-au inmultit din ce in ce mai mult, pana la gradina zoologica ce a ajuns Parlamentul in acest moment.

Nu stiu cum s-ar putea repara situatia, noi avem iluzia votului, dar deziluzionati fiind putem face si prostii. Romanii ar trebui sa reinvete rusinea!
 
 
Delia Bogdan
Delia Bogdan Grea sarcina propuneti! Bunica mea, imi spunea ca "cine nu are rusine, nici omenie nu are (in sens de respect aici in Ardeal)! Din pacate, rusinea adeseori alaturata vinovatiei, a cam disparut, dar lipsa ei nu mai aduce dupa sine lipsa respectului...ba dimpotriva. Cum sa o putem recupera oare?
 
 
Prospectiv A-z:
Prin reintroducerea moralei pe rol de compas in toate cele care le vorbim si facem! Prea am fost pervertiti ca scopul scuza mijloacele etc.


Pentru cazul romanesc am in minte si un text al prospectivului Mircea Platon in care acesta arata cum romanii au fost conditionati sa faca prostii, fara rusine, cu gandul la 'ajutoarele' EUropene/occidentale. Intr-adevar, cum de ne-am lasat abandonati ideii ca poti obtine ceva fara sa faci/dai nimic in schimb?! Daca gandim un pic la aceasta miscare ca reprezentand un intreg set al 'emanciparii', nu-i de mirare ca cei mai multi opereaza dincolo de bine si de rau.

Intrebari cum putem recupera sensul rusinii. Cred ca se poate face numai filtrand totul prin prisma moralei. O sa ia ceva timp insa alternativa duce sigur la distrugere.

_____________________

A obtine ceva fara sa faci/dai nimic in schimb este modus operandi al capitalismului speculativ care nu produce decat conditiile sfarsitului.

Niciun comentariu: