miercuri, 30 martie 2016

de uichend

Marius Mina's post.

Marius Mina
Se incing circuitele , establishment-ul republican a intrat in fibrilatii . Stiam de vreo cateva zile ca vor fi aruncate pe piata povesti spectaculoase. L-au lasat in jocul lor pentru showbiz si rating si au ramas fara jucarii. Sute de milioane de dolari curg in industria media pentru anihilarea "extremistului" care face America de ras peste hotare. De parca Obama, Bush si Clinton ar fi umplut-o de respect prin actiunile reprobabile, razboaie ilegale si politica externa dezastruoasa, cu precadere in ultimii opt ani. Ted Cruz si Marco Rubio au ramas agatati de pantalonii lui Trump, ca doi pechinezi , incercand cu disperare sa recupereze pe turnanta ce au pierdut in 8 luni de campanie. Rubio ii ataca freza si machiajul, Cruz inghite o petarda media si il acuza de legaturi cu MAFIA. Acuzatie extrema care in lipsa probelor, ti se intoarce in freza cu forta si viteza fulgerului . Marti sunt alegeri in 13 state, Trump conduce in majoritatea sondajelor si daca ia 8 din cele 13 puse in joc, e game over, nu-l mai opresc nici cu militia. Vor incerca , probabil, sa matraseasca conventia republicana din Iulie dar riscul de implozie pentru republicani ar fi maxim. Pentru ca nu Trump trebuie sa traga concluzii din pretentiile establishment-ului republican , varfurile republicane, paralele cu realitatea, trebuie sa-l inteleaga pe Trump si pe cei carora, zeci de ani, le-au tradat interesele, Maria Sa, Electoratul. Nu e omul perfect dar , daca Trump castiga,in Noiembrie, si n-am motive sa ma indoiesc, se duce dracului "political correctness" in America si "around the world"

Comments
Draghi Puterity
Draghi Puterity De cand am aflat de banii primiti de Hillary de la Wall Street, mie mi-e cam clar cine o sa fie urmatoarea presedinta a SUA. wink emoticon
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Atunci nu se mai "duce dracului political correctness"? smile emoticon
 
 
Draghi Puterity
Draghi Puterity Daca political correctnes-ul e inlocuit de circ xenofob, nici nu mai poti sa spui care e raul mai mic. Ar fi funny daca oamenii "cabalei" l-ar fi impins in fatza pe Trump tocmai pentru ca fiind atat de ridicol sa nu existe un concurent real pentru Hillary.
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Poate ca Elisabeth Warren trebuia sa fie mai curajoasa..
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Suntem spectatori la decizia cu impact mondial a altora. Nu este politicos sa exprimam opinii, respectand electoratul american, putem avea temeri ....
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Noi exprimam pareri inofensive, Domnule Profesor si nici nu ni le impunem in virtutea vreunui parteneriat. In sensul invers, circulatia se face pe 6 benzi..
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Cu siguranta, nu cred ca este oprita expresia, indiferent care din decisiile americasnilor urmand sa ne afecteze, sunt atent cu mine pur "stilistic", (noi . unii. putem spune orice pentru ca nu mai are impact si importanta ce spunem, este privilegiul varstei).
 
 
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Va rog sa ma considerati in categoria D-voastra smile emoticon
 
 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Cu mare bucurie, fie si una melancolica....
 
 
Gheorghe Gradinaru
Gheorghe Gradinaru C intotdeauna alegerile americane sunt un spectacol, cu o miza imensa.Raman la convingerea ca initial Trump a aparut ca sa poata cistiga Hillary.Daca isi va mai modera declaratiile politice situatia se poate schimba.Interesante nuantarile legate de pozitia in privinta relatiilor bilaterale ruso-americane.

Niciun comentariu: