marți, 29 martie 2016

It was all a mistake

Prospectiv A-z:
And what for? "It was all a mistake," says Kaliya. "I didn't know what would happen. I no longer believe in the revolution."
Cu foarte putine exceptii, cumva nu acelasi lucru spun toti frumosii nebuni care s-au bucurat de participarea, chiar daca numai emotionala, in revolutii?
The Arab Spring began five years ago when two men set themselves on fire in Tunisia. One of them survived his self-immolation -- and now wishes he hadn't.…
spiegel.de|By SPIEGEL ONLINE, Hamburg, Germany
Comments
Draghi Puterity Nu stiu daca intentia a fost vreodata de a le face bine celor de acolo, sau de a crea premisele distrugerii UE. Desigur, cei manipulati nu si-au dat seama nici atunci, si nici acum ca sunt manipulati.

http://www.economist.com/.../graphi.../2016/01/daily-chart-8
 
 
Prospectiv A-z:  De parca romanii si-au dat seama mai bine la ultimele 2 'alegeri'.

Obiectele primaverilor arabe scot in evidenta: 1) artificialitatea cu care au fost transformati in state 2) iluziile *autodeterminarii*.
 
 
Draghi Puterity
Draghi Puterity Ce e interesant insa e faptul ca media mainstream de pe mai multe continente pare a fi pornit o campanie pe tema esecului "primaverilor arabe". Cui prodest? E vorba cumva de un indemn dat celor de acolo sa plece pentru ca nu mai au sperantze?
 
 
Prospectiv A-z:  ...noului Leviatan.

Niciun comentariu: