joi, 26 ianuarie 2017

"Subliniez că este esențial ca președintele Iohannis să rămână la Cotroceni următorii trei ani pentru integritatea teritorială a României."

"Subliniez că este esențial ca președintele Iohannis să rămână la Cotroceni următorii trei ani pentru integritatea teritorială a României."
Bogdan Chirieac
Chirieac e suficient de inteligent ca sa isi dea seama ca e o parere nepopulara si ca se decredibilizeaza in felul acesta (deci devine inutil). Probabil stie sau crede a stii ceva. As fi curios sa aflu ce.
Presupunerea mea dupa victoria neasteptata a lui Iohannis a fost ca stapanii nostri americani ne-au arendat vatafilor nemtzi pentru a le mai indulci pierderile cauzate de ruperea la comanda a relatiilor comerciale cu Rusia. Totul cu acordul "sistemului" de la noi.
Ce se intampla daca dealul cade? Cine ne amenintza integritatea teritoriala? Nemtii? Americanii? Doar Iohannis poate garanta ca Romania va putea fi jefuita inca cel putin trei ani? Sau e un joc cu miza geopolitica? Daca da, care?

Comments
PAz.
Draghi, noi am mai publicat si discutat aici relatari ale fostilor mari Securisti cum ca planul a fost dinainte de 1989 acela de a zdrobi Romania.

KWJ e pandarul jefuitorilor straini, la fel ca si Ciolos.

Eu unul n-as cumpara justificarea cum ca altfel s-ar destrama povestea. De fapt, n-as fi cumparat-o niciodata din vara lui 1989 incoace, moment cand se pare ca lucrurile ar fi intrat in linie dreapta.

Trebui sa lupti sau cel putin sa arati dispozitia de a te lupta impotriva aranjamentelor nenorocite facute deasupra capului tau--Ceausescu prinsese smecheria in 1968 cand a montat doctrina apararii tarii pana la ultimul om. Pacat ca era rupt de popor, deci acea doctrina nu tinea apa. Cred ca ultimul care putea lansa/executa o asemenea doctrina a fost Iliescu in anii 1990...

Miza geopolitica e necunoscuta acum caci totul pare a fi cu geometrie variabila. Sa vedem ce are de gand trompeta dupa ce va fi la pupitrul puterii. S'avem putintica rabdare!

 

Dinica Roman "este esențial ca președintele Iohannis să rămână la Cotroceni următorii trei ani pentru integritatea teritorială a României" Asta inseamna si ca dl. Iohannis sa faca mai putin si rar pe gigi-durul.

Niciun comentariu: