joi, 26 ianuarie 2017

Miroase a RESET. Faceti o colecta pentru KWJ, just in case.

PAz shared a link.
Miroase a RESET. Faceti o colecta pentru KWJ, just in case.
Victoria lui Donald Trump în SUA, dar și alegerile din România l-au convins pe premierul Ungariei, Viktor Orban, că anul viitor tot mai multe state europene vor încerca eliminarea rețelelor finanțate de miliardarul american de origine maghiară George Soros. Publicația Politico susține că 2017 va fi anul lui Soros.
“Nu va fi anul lui, ci va fi un an despre el, ceea ce nu e același lucru. Care poate fi răspunsul logic la situația de față? Fiecare țară va încerca să scape de Soros. Acest lucru se resimte încă de pe acum în Europa. Au descoperit de unde veneau banii, ce conexiuni cu serviciile secrete există, dar și ce interese reprezintă diverse ONG-uri. Anul viitor va fi despre eliminarea lui Soros și a rețelelor sale”, a declarat Orban, într-un interviu acordat 888.hu.
În acest sens, premierul ungar este convins că statele europene se pot baza pe sprijinul președintelui Donald Trump, dușman declarat al lui George Soros. După primele discuții telefonice, Orban este convins că Trump va fi un aliat al Ungariei.
“Am vorbit cu un american adevărat. Trump nu este un politician complicat. Am fost pe aceeași lungime de undă. Mai rar așa ceva în politică, mai ales cu președintele unei mari puteri. O țară se poate schimba doar cu oameni care nu simt necesitatea de conformare, care vorbesc direct, spun ce gândesc și fac ceea ce spun. Echipa lui Trump nu are nevoie de un curs de instruire. Sunt figuri self-made, oameni de succes care nu își încep mandatul cu: ”și eu il cunosc pe cutare”... în schimb încep cu: ”și eu am făcut…!” Se termină era social-liberalilor. A venit vremea politicii faine și cu caracter”, a adăugat Orban.
Faptul că Trump se confruntă cu aceleași acuzații grave, ca și Administrația de la Budapesta, nu pare să îl frământe pe premierul ungar. “A existat un status quo, instituit la finalul anilor 80, pe care toată lumea îl considera de neînlocuit. Se baza pe faptul că democrația poate să fie doar liberală, Rusia este doar un dușman, organizațiile internaționale au mereu dreptate în relația lor cu diferite natiuni, piața liberă are mereu dreptate în raport cu statul, în timp ce politicienii și oamenii trebuie să asculte de ideologii. Această construcție este pe cale să se dărâme. Cine a marșat pe această construcție, îl consideră pe Trump un pericol, la fel ca și pe noi, doar că SUA fiind mai mare, Trump este un perceput ca un pericol mai mare.
În general, am fost într-o prietenie bună cu poporul american, am colaborat bine cu actorii economiei americane, însă unii politicieni americani ne-au tratat cu dușmănie. Nu doar pe noi, ci întreaga Europă Centrală. Ne-au dat o unghie și se așteptau de la noi să acceptăm toate condițiile lor. Au pornit de la premisa că există două feluri de lideri în Europa Centrală: corupt sau omul lui Putin, sau ambele în același timp, iar misiunea lor este eliminarea acestor lideri. Au pus complet între paranteze normele comportamentale privind suveranitatea și au ales implicarea directă. S-a încercat răspândirea liderilor de tip yes-man, adică venim, le prezentăm condițiile și aici o să avem lideri care vor răspunde doar: yes, sir.
Asta e partea personală a comportamentului dușmănos, dar există și o ideologie numită de ei soft-power. Nu e doar teorie, ci un plan de acțiune. ONG-uri, fundații, organizații civile, media, toate sunt folosite în interese personale. Acesta a fost obiectivul, iar asta au încercat să realizeze prin intermediul lui George Soros. Uitați-vă la recent încheiatele alegeri din România. Cu mici excepții nu a existat un ton antimaghiar. Explicația constă în faptul că și-au dat seama că nu maghiarii reprezintă pericolul principal, ci George Soros. Câștigătorii alegerilor au făcut campanie împotriva regimului Soros, au subliniat că adevăratul dușman nu în reprezintă partidele minoritare, ci ONG-uri și fundații finanțate de Soros”, a mai spus Orban.
- See more at:

Victoria lui Donald Trump în SUA, dar și alegerile din România l-au convins pe premierul Ungariei, Viktor Orban, că anul viitor tot mai multe state europene vor…
miscareaderezistenta.ro


Comments
Eugénia Paraschiv Pe ăsta nu îl acuză nimeni de lipiciul la teoria conspirației versus transpiratie...)))))))))))

Preda Mihailescu Deci cu echilibristica demna de admiratie a ajuns sa isi aiba presedintii a doua imperii de partea sa, in timp ce la noi balbaim cu succes spre a ii avea pe amandoi impotriva noastra,. He he!

Smaranda Dobrescu Echilibristicii aparent reusite intre cele doua puteri a incercat sa-i dea si o nuanta de schimbare de paradigma politica, fara prea multe explicatii sau coerenta.De recunoscut insa ca Orban a realizat pentru ungurii sai mult mai multe doleante populare decat altii. In acelasi timp , lucru pozitiv, si-a dat seama si cine este Soros si ce urmareste. Faptul ca este dispus sa-si transfere portofoliul de incredere in rusi si in trump insa, are o justificare pe care doar viitorul i-o poate confirma sau infirma.

Preda Mihailescu Nu sitm, dar el a jucat pisica care are sapte vieti si cade mereu in picioare. Uneori este posibil si pentru oameni din acestia sa se ineve ca vulpea la mal. Alteori sfarsesc eroi in patul lor, ca Stalin.
Eugénia Paraschiv El nu are portofoliu de încredere, deocamdată a căzut în picioare, deci interesele poartă fesurile....))))))

Smaranda Dobrescu Eu sunt preocupata si urmaresc, cat am posibilitate modul in care el a schimbat conceptul despre munca: Aceasta nu mai este un drept ci o obligatie. Dupa parerea mea aici este cheia spre un alt tip de societate. Pe de o parte somajul nu e de acceptat si statul, ca in vremuri apuse obliga pe toti sa presteze o munca retribuita si pe de alta parte, acest drept individual al omului, foarte pretios este incalcat. Acest aspect este propriu unui stat autoritar si unei alt fel de democratii. In acelasi timp, el da de mancare tuturor maghiarilor si isi permite sa dea pensii decente si romanilor din Ardeal care cer dubla cetatenie, sau doar pe cea maghiara, etnici romani fiind. Probabil ca pragmatismul va invinge si va convinge. Dar... Ungaria e o tara mica si isi administreaza toate resursele in interesul ei.. E de studiat..

Eugénia Paraschiv Da, pare a fi o schimbare de paradigmă a muncii pînă la moarte ignorîndu-se plusproductivitatea generată de tehnică.Iar statul o garantează în favoarea profitului multinaționalelor (înșelător cuvînt)
Preda Mihailescu Si Singapore, Corea de Sud si Taiwan sunt democratii autoritare de succes...


Smaranda Dobrescu Sunt tari foarte mici si au traditia regimurilor autoritare. Singapore este un exemplu notabil de succes, dar s-a si bucurat timp de 30 ani de un premier luminat si care a avut in afara de stiinta conducerii. dobandita de altfel in vest, intuitia de a sti cat, si pana unde poate intinde coarda. Autoritarismul sau a fost dublat de o crestere fantastica resimtita din plin de popor. Orban il vad tot in mijlocul unui experiment curajos dar si riscant...
Flavius Chircu
PAz
Opinez ca MAI ALES dupa victoria lui Trump, romanii buni n-ar trebui sa-si mai tina nasul la manevrele lui Orban...

Smaranda Dobrescu Romanii buni sau mai putini buni ar trebui sa fie interesati de intentiile revizioniste ale lui Orban si sa fie deschisi evaluarilor unor experimente de succes, daca ele chiar exista.

Flavius Chircu
PAz
Nu vad o contradictie intre cele 2 postari de mai sus, asa ca multam de explicitare.

Rizea-manea Marius Ei uite ceva pentru care il apreciez si eu .....!!!

Niciun comentariu: