joi, 26 ianuarie 2017

premiantii anilor 1990! Niste gâgă, analfabeti functionali intr-ale politicii mari

Comments
PAz
Multe mai au pe constiinta premiantii anilor 1990! Niste gâgă, analfabeti functionali intr-ale politicii mari, care s-au napustit la butoanele puterii sa inlocuiasca cizmarul cu propria vanitate. Ce le-au urmat sunt si mai si. Ce ma supara cel mai tare acum? Faptul ca tinerii frumosi si liberi de azi (in majoritate useristi) n-au invatat nimic din cum pe spatele generatiei de tefelisti din anii 1990 s-a ridicat hidra cederista.

 
Gheorghe Piperea Procesul de lichidare a uzinelor Tractorul a inceput prost si a continuat dezastruos. Eu am incercat sa anulez procedura, inclusiv selectia lichidatorului si a asa-zisului investitor (un off shore cu nume ciudat), doar ca AVAS si justitia romana f f independenta si-au dat mana peste tara si au facut ceea ce se vede acum : praf si pulbere din economia Brasovului (care, tot "multumita" AVAS si justitiei independente, a ramas si fara Roman SA si fara alte cateva unitati industriale mari) si Romaniei, in general. Cam asta inseamna neo-liberalismul in politica si in economie : capitalism de prada. Au trecut 10 ani de atunci si nu numai ca lumea noastra nu a invatat nimic din acele experiente ci, dimpotriva, asa-zisele elite tehnocrate vor si mai mult neo-liberalism, si mai mult capitalism de prada.

 

PAz
Domnule Piperea, stiti ce ma dezamageste? Faptul ca desi aia din teren va stiu puterile, (tocmai d'aia) nu va capaciteaza! Adica nu exista scuza 'n'am avut cu cine!', exista pregnant la straturile inalte ale politicii, de colo-colo, miserupismul despre tzara. Hai sus!

Niciun comentariu: