joi, 26 ianuarie 2017

Les amis de mes amis, sont le gens de MAI

Les amis de mes amis, sont le gens de MAI ;) (scuze, stiu ca nu e weekend, insa informatia e importanta)
Marius Nica va fi propunerea pe care PSD o va înainta preşedintelui Klaus Iohannis pentru a forma viitorul Guvern, sustin surse politice pentru Q Magazine.
qmagazine.ro
Comments
Smaranda Dobrescu Draghi, nu ma pronunt pana maine. M-a intrigat insa un dialog la A3 intre Ciuvica si Chiriac. Il redau aproximativ:
- Ciuvica: Sunt multumit ca binomul e deranjat si nemultumit, lucru care imi da o oarecare satisfactie
- Chiriac: Va inselati, binomul este in viitorul Guvern bine reprezentat.

 
Smaranda Dobrescu Alt dialog, intre aceiasi:
Gadea: Cine a pierdut, cine a castigat prin solutia de guvern ce va fi propusa?
- Ciuvica; A pierdut binomul si Iohannis
- Chiriac: A castigat binomul

 
Anna Zelinski Intuind că Ciuvică este bine intenționat, iar Chirieac mai bine informat, Dragnea (alt scorpion?) ne-a tras pe sfoară ...

 
Smaranda Dobrescu Anna, si eu ma intreb, daca nu e cumva asa, dar nu as vrea sa gandesc negativ inainte de a fi evident, caci mi-as pierde complet speranta.. Pot sa spun ca aseara l-am auzit vorbindu-le parlamentarilor PSD ca unor borfasi: sa nu insele, sa nu traga chiulul, , sa dea raportul saptamanal.. E greu sa fii pe placul tuturor devenind in acelasi timp un dictator in propriul partid. Partidul nu este o asociatie obligatorie ci o asociere de oameni liberi care se conduc dupa constiinta lor,si care impartasesc aceleasi idei.. Mandatul obligatoriu duce la evadari sau la traseism. Lipsa de disciplina conduce la ineficienta politica. Liderul trebuie sa gaseasca justa masura..

PAz
Sper ca stiu ce fac, altfel ne Colectiv-izam cu toti.

 
Mircea Platon Chiriac nu e un luptator anti-nimic. Deci nu conteaza ce spune.

 
PAz
Cam asa e, cum spui; simpla inversare a celor spuse de Chireac tot nu te poate aduce mai aproape de adevarul celor care-l platesc. O suceste cum bate vantul valutelor.

 

Florentin Miron Alt cacat pe masa cartile sint facute de mult Klaus chiar e singur singur.......

 

Smaranda Dobrescu Domnule Miron nu ati dori sa ne dati detalii despre modul in care vedeti D-voastra ca "cartile sunt facute"? Poarte reusim sa avem si o discutie, nu doar sa aruncam verdicte..

Niciun comentariu: