joi, 26 ianuarie 2017

Gunther Krichbaum, are deja un mesaj pentru București

Președintele comisiei parlamentare pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, are deja un mesaj pentru București:
„Mai întâi felicitări și succes câștigătorilor alegerilor. În același timp, sunt puțin bulversat de faptul că populația din România a optat în mare parte pentru un partid împotriva reprezentanților căruia a ieșit în stradă în urmă cu un an. Prin urmare, felicitările mele sunt legate de speranța că noul guvern va acționa responsabil pe baza noii majorități disponibile.
Din păcate, s-au făcut auzite deja de azi (n.r: luni) atacuri împotriva președintelui țării. Se pare că nu toți politicienii români înțeleg principiul separării puterii în stat și reglementările constituționale. Atacuri asupra altor organe de putere constituționale trebuie să aparțină definitiv trecutului.
O guvernare responsabilă mai înseamnă și păstrarea în limitele finanțabile a îndeplinirii promisiunilor electorale. În caz contrar, competitivitatea economică a României va avea de suferit. Aceasta ar periclita dezvoltarea în principiu pozitivă a României."
Președintele comisiei parlamentare pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, despre rezultatul alegerilor parlamentare din România.
dw.com|By Deutsche Welle (www.dw.com)
Comments
Smaranda Dobrescu Poate avem vreo intentie cu austeritatea dupa ce am fost preminati cu coronita!!
In conferinta de presa din seara alegerilor, Dragnea a tinut sa precizeze ca nu va schimba nimic din intelegerile externe. Se pare ca nu le-a ajuns germanilor aceasta fraza. Mai aveau nevoie si de garantii ca presedintele nu va fi deranjat iar deficit datorat salariilor nu va exista
Personal sper ca Dragnea e constient ca daca nu va pune in practica elementele programului exact in ordinea si totalitatea lor, cei 45% nu-l vor ierta.si nici macar nu-l vor astepta patru ani...

 
Doina Nicolescu Chiar ma miram ca nu ne-a certat Klemm pentru cum s-a votat. Dar mai asteptam. Poate ca si 2012 cineva din departamentul de stat inventeaza o frauda? Totusi nu suntem total nemultumiti ca nimeni nu ne da lectii.

 
Eugénia Paraschiv Ehe, pare-se că schimbară stilul de a da lecții lumii, mă vizita ideea asta cu vizionarea filmului lui Moore where to invade next, (obsedații de teoria conspirației să citească articolele unde finanțarea artei de către cia nu mai e noutate)amu” devine insistentă perspectiva. Numai de citești planurile lui Trump de taxare a firmelor în cazul dislocării activității lor peste granițe și te întrebi la ce bună supărarea marilor magazine că nu va reduce Dragnea tva-ul, deși nu fu nominalizat. Nu vă pun pe gînduri graba reacției versus atacurile, bașca Maia/ua deși declara că nu va contesta alegerile se răzgîndi taman acum, cel puțin după ho(ri)tnews.......http://www.cotidianul.ro/reactia-ambasadei-sua-la.../

 
Eugénia Paraschiv și tot finanțele joacă paparudele pentru aPA lor.......http://www.profit.ro/.../programul-economic-al-psd...

 
Doina Nicolescu Acum 5 minute am citit comunicatul oficial al ambasadorului Klemm. A felicitat PSD si nu a pomenit nimic de lupta anticoruptie!!! Oare intram intr-o noua epoca?

PAz
Viitorul ministru de externe al Romaniei ar trebui sa aiba un raspuns.

 
Eugénia Paraschiv Domnul de mai sus ține pe-ale lui, frîne și hamuri, doar nima” nu invadează usa nici măcar pentru-al ei check and balance.....

 
Eugénia Paraschiv Jalnice primele două paragrafe ale lui Gunther Krichbaum, noroc că l-a bătut peste gură tocmai gîndul culpabilizării alegătorilor...nu de alta, dar nu știu de e prin multele cele documente ale UE definită starea de excepționalitate....?....

 
Draghi Puterity Viitoarea...

Corina Leșan Nu sunt surzi și orbi. Doar că nu le mai ies LOR calculele/planurile.

 

Smaranda Dobrescu Am citit inainte de campanie un program ceva mai serios. Daca acesta e cel prezentat oficial, atinci am doua impresii:
1. Este cel mai dur program de dreapta imaginat
2. Este atat de nerealist si lipsit de acoperire incat pot infiinta si mai multe fonduri suverane de investitii caci nici in 10 ani nu vor ajunge sa compenseze micsorarea drastica a veniturilor la buget. In prezent 70% dintre salariii sunt< 1700 lei net. Chiar daca salariil minim va creste imediat la 1400 lei, tot vor ramane 60-65% dintre salariati cu impozit pe munca egal cu zero!! !Utopie, insotita si de scaderea contributiilor sociale. Sper totusi ca nu acesta e programul oficial.
Si tare mi-as fi dorit sa reuseasca!.

Niciun comentariu: