joi, 26 ianuarie 2017

Statul nu va mai vinde nimic şi va lua înapoi firmele privatizate fraudulos

iata un proiect pe care eu il salut, chiar daca nu are alura si anvergura celui propus de laburistii lui Corbyn. Renationalizarea unitatilor economice privatizate fraudulos este un proces in instanta, poate lung si complicat, dar e binevenit. Moratoriu pe 5 ani la noi privatizari e la fel de necesar. Mi-ar fi placut sa se puna in legatura fondurile provenite de la forndul de investitii si dezvoltare-cand va deveni acesta functional - cu recuperarea obiectivelor privatizate din doua-trei ramuri cheie: energerica, transporturi feroviare, de exemplu.
"Statul nu va mai vinde nimic şi va lua înapoi firmele privatizate fraudulos"
alternativenews.ro|By Alternative News
Comments
Eugénia Paraschiv De-acord cu dvs, Smaranda Dobrescu, pierderile sînt imense și mai tristă e finanțarea profitului de la bugetele publice.Bunăoară pe Someș, au reconstruit drumul public pentru a putea extinde fabrica și așeza butoaiele/cisternele, mă îndoiesc să fii fost banii acționarilor sud-africani investiți acolo, știe cineva? Plus mușcătura spațiului public....))))))))))))

 
Bochis Borşanu Alexandru Silviu Un aşa ministru al Justiţiei avem nevoie. Sunt absolut convins că acest mare domn şi jurist, ar fi drept cu toţi. L-am urmărit. Nu are ranchiune, nu e pornit împotriva cuiva, numai impotriva nedreptăţilor şi infractorilor.

 
Smaranda Dobrescu Drept grait-ati!


Eugénia Paraschiv Include sau nu proiectul de lege stoparea privatizării apei, bunurilor/avuției naturale din sol și subsol?

 
Smaranda Dobrescu Nu vorbeste in mod special de acestea, dar are caracter general, asa ca se subinteleg. Una dintre tari, parca Albania sau Ungaria a declarat apa potabila bun national nevandabil, ca nu cumva Nestle si alti borfasi care gandesc altceva sa-si inceapa actiunile...

 
Preda Mihailescu Apa in Dresda (parca) este deja privatizata!

 
Mihai Ion Turcu
Mihai Ion Turcu Acelea trebuie sa fie considerate prin Constitutie "patrimoniu" national,cu lege organica privind prezervarea, ocrotirea , administrarea si folosirea.



Bochis Borşanu Alexandru Silviu Am asigurat consultanţă juridică firmelor 12 ani, apoi s-au privatizat, am citit contractele de privatizare, le-au urmărit să fie respectate. Am făcut rapoarte de constatare, le-am prezentat şefilor, Consiliului de Administraţie, dar degeaba. Numai pe fierul vechi din 38 de macarale s-au plătit integral preţul unei mari societăţi comerciale de construcţii, care avea 31 de poziţii de imobile în Cartea funciară.etc ...... Când am sesizat neregulile, m-au dat afară! Totul a murit după ce am plecat.

 
Smaranda Dobrescu Nu stiu daca va consoleaza, dar nu sunteti singurul care s-a zbatut. Mai sunt oameni cinstiti in tara asta..

 
Teodor-Marian Dumitrescu Stimate domn Bochis Borşanu Alexandru Silviu, o astfel de lege s-ar potrivi ,,mănușă” pe ,,cazul dumneavoastră”. Va primi Șerban Nicolae, ,,undă verde” ?! Apoi, dacă legea se va adopta... Ce va hotărâ JUSTIȚIA ??? O astfel de lege trebuie să vină ,,la pachet” cu legea referitoare la ,,răspunderea magistraților”.


Doina Nicolescu S-ar putea ca UE, BM, FMI, ambasadele sa sara si sa inceapa manevrele. Dar poporul vrea. Sa vedem cine castiga!

 
Mircea Lacatus firmele pe care tot voi le ati privatizat fraudulos! v a vernit mintea la cap? greu de crezut !

 
PAz
Serban Nicolae e din astia mai noi, care s-au invatat minte. Oricum, considerand ca useristii/joannistii vor sa privatizeze si ce a mai ramas din Romania, gasesc gestul lui Nicolae MUSAI. Pacat ca Munteanu n-a ajuns in Parlament, i-am vazut pe amandoi consonand intr-o emisune recenta pe problema instrainarii tarii (terenuri agricole etc.)...

P.S. Tot Nicolae propune si responsabilizarea judecatorilor din cauza carora totul e blocat in Romania (a se vedea amenintarea lui Ponta pe problema autostrazii) in timp ce statul despagubeste abuzurile acestor judecatori apelate la CEDO.

 

Dinica Roman "iata un proiect pe care eu il salut, chiar daca nu are alura si anvergura celui propus de laburistii lui Corbyn. " Laburistii britanici au un grad de autonomie la care stanga romaneasca nu mai poate visa de ani buni. Cu toate astea, macar sa-l vedem pe Corbyn ca face ce spune.

Niciun comentariu: